Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.852
Cevap
571
Favori
1.620.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lego gelirse süper olur. AAA oyun vermeye başlayacaklar demektir bu.
  • Umarım Sony PlayStation 4'e PlayStation PLUS ile ücretsiz oyun vermeyi keser.

Adamlar isterse Candy Crush'ın yapımcısı ile anlaşır, onu verir PLUS ile PlayStation 4'e. Kimse de laf edemez. Adamların bir söz PlayStation 4 için. Burada verilen oyuna laf edenler oyun verilmediği zaman da "Ama ne güzel oyun veriyordunuz." diye ağlarlar.

Dediğim gibi, umarım oyun vermeyi keserler de az da olsa verdikleri oyunlardan giderleri varsa, o giderleri PSN altyapısını ayırırlar ve düzgün bir sistem olur. Tek dileğim bu. Verdikleri oyuna şikayet etmek yerine, para verdiğiniz halde kullanamadığınız PSN sistemini şikayet edin. Millet PlayStation 4'e oyunlar için PLUS aldığını sanıyor hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lextor

quote:

Orijinalden alıntı: Synster

quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Indie vereceklerine bari MGS Grand Zeroes verseler.

Hocam 1 saatte bitiyor yapma

Verilen oyunların hepsini bitiriyormusunuz

Şahsen 1 kere açıyorum 10 dk oynuyuyorum ve sonsuza dek açmama dileğiyle kapatıyorum Birtek Trine çok iyiydi.MGS 1 saat olsa bile oyunda bir amaç var.

Ben Ağustos da başladım ps4 serüvenime, psn Plus ile beraber, elimde de fifa 14 ve mgs var, ve ağustos ayı psn Plus oyunları, şahsen Road not taken sıkıldıkça açıp 30 dk oynanabilir, aynı şekilde fez de (şahsi kararım )

Ve hocam MGS i beğendim, yalan yok ama dediğim gibi, 1 saat olmasaydı keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LEGO Marvel verilirse OutLast'tan sonra ilk defa düzgün bir şey vermiş olacaklar, ancak hiç bir yerde bahsi geçmiyor...
  • Saat kaç gibi açıklanacak? Sabahtan beri bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklandı:
    PlayStation.Blog.Europe
    PS Plus in September: Velocity 2X, Sportsfriends, Joe Danger PS Vita, more
    http://blog.eu.playstation.com/2014/08/27/ps-plus-september-velocity-2x-sportsfriends-joe-danger-ps-vita/?cid=social_20140827_30553116

• Eylül ayı PS4 oyunları;
    Velocity 2X
    Sportsfriends
  • Yine hüsran yine hüsran

• Sportsfriends i izlemiştim eğlenceli duruyor ama Velocity nedir arkadaş. Bu ayda elimiz boş.

• Gine mi bamya

• Ekime kadar ps4 açılmayacak anlaşıldı iyiki plus almamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 27 Ağustos 2014; 18:19:43 >
  • Sportsfriends nasıl bi şey henüz çözemedim ben. İlginç...
  • açık ve net bu ay çöp
  • Ps3 ve vita sahipleri icin yine guzel bir ay. Ozellikle Joe Danger' a sevindim. Uzun zamandir boyle bir platform-yaris tarzi bir oyun bekliyordum.

• Velocity psvita ya vermislerdi zaten

• Sportsfriends'i vermeleri çok iyi oldu almayı düşünüyorum. Bu tarz ikili mücadele oyunları iyi sarıyor. Gülmekten oynuyamıyorum.

Velocity 2x de fena durmuyor. Sanki geçen aylarda verdikleri strider'a benzettim. Oynanabilirliği onun gibi. Onun yerine keşke tiny brains'ı verselerdi.

• evet çöpler gelmiş arkdaşlar hayırlı olsun.lego marvel super heroes bir umut bekliyordum.başka bahara kaldı.
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    Sportsfriends de online gibi bir şey yok mu? Bende maalesef 1 kol var oynayamayacak mıyım ben o zaman

• Gene mi çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc-rıdvan -- 27 Ağustos 2014; 18:45:25 >
  • Sony dalga geçiyor herhalde ama AA oyunlar arttığında vermezse o zaman küfür yer Sony.

Plus zorunlu olduğu için kafalarına göre iş yapacaklar bence.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.