|
Dragons Dogma 2 Ps5 Sec Fiyat: 400 TL Diğer haklar: Forumda İletişim: PM/Whatsapp Helldivers 2 Ps5 Sec Fiyat: 600 TL Diğer haklar: Forumda İletişim: PM/Whatsapp |
|

Popüler Konular listesinde
|
Dragons Dogma 2 Ps5 Sec Fiyat: 400 TL Diğer haklar: Forumda İletişim: PM/Whatsapp Helldivers 2 Ps5 Sec Fiyat: 600 TL Diğer haklar: Forumda İletişim: PM/Whatsapp |
|
|
Oyun Adı: Ac Shadows + The Claws of Awaji Dlc Ps5 Hak : Ps5 Pri Fiyat : 890 TL Psn : BR Diğer Haklar : Forumda Oyun Adı: Borderlands 4 Ps5 Hak : Ps5 Sec Fiyat : 830 TL Psn : Hint Diğer Haklar : Bende Oyun Adı: RoboCop: Rogue City - Unfinished Business Ps5 Hak : Ps5 Sec Fiyat : 410 TL Psn : TR Diğer Haklar : Bende Yalnızca eski ve referanslı üyeler ile alışveriş yapılacaktır.Takas veya indirim düşünmüyorum. |
|
1500 tl de maalesef beni dolandırdı İlhan Karateke isimli hesaba gönderdim parayı. Pazartesi savcılığa gidip suç duyurusunda buluncam birşey çıkar çıkmaz bilemem adresini bulsam yetecek bana. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Oyun Adı : Battlefield 6 Ps5 (Secondary) Hak : Sec Fiyat : 1000 TL PSN : Hint Merhaba Battlefield 6 için digital hak secondary p2 satılıktır. Alan kişiye e-mail bilgileri paylaşılacaktır. Oyunun p1 hakki bendedir uzun sure satmayı planlamıyorum satarsam önce p2 hakki sahibi olana teklif edeceğim. P2 haki sizde olsa bile ea account bilgilerinizi girdiğinizden statlarınızı takip edebileceksiniz. SATILDI < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msy -- 11 Ekim 2025; 13:33:18 > |
|
SATILIK Oyun adı: 1)Dying Light: The Beast Deluxe Edition PS5 PRİ 2)Sniper Ghost Warrior Contracts 3)Sniper Ghost Warrior Contracts 2 4)MXGP - The Official Motocross Videogame Hak: Ps5 Pri Psn: Hint Psn Fiyat: 1250 TL(Hepsi dahildir) Ödeme: Fast |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 12 Ekim 2025; 0:0:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ghost of Yōtei Hindistan PSN PS5 Pri SATILDI Sec hak forumda < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorpheusGG -- 11 Ekim 2025; 13:6:22 > |
|
Ghost Of Yotei - PS5 TR PSN - SEC Hesabı ben açtım, tüm bilgileri mevcut. Satıldı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Gascoigne -- 11 Ekim 2025; 13:3:11 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardoza13 -- 12 Ekim 2025; 22:27:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmrÇftci_06 -- 11 Ekim 2025; 13:23:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdf_13 -- 12 Ekim 2025; 2:58:27 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
SATILIK Oyun adı: Call Of Duty Black Ops 7 Cross Gen Alındığı ülke: Hint PSN Pri-Sec: PS4 Pri Fiyat: 600₺ Ödeme: Fast Diğer hak: PS5 Pri uzun süre bende kalacak. Sec de forumdan güvenilir bir arkadaşta. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper04 -- 12 Ekim 2025; 0:11:16 > |
| _____________________________ |