Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.086.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence ana hesabın hangisi ise,onunla devam etfarklı farklı hesaplar ile oynamak,bana bir yabancılık hissi bırakıyor bende..en güzeli paso kullandığın kullanıcı adın ile oynamak.kendinle özlemiş gibiyim onunla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Pc ye vermeleri gerek 24 saat gec actilar sunuculari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Kafa golü bugu devam ediyor ve özellikle Türk oyuncular hep bu golü arıyor.Kornerde ezberlemiş nereye atacağını tak gol,tak gol.Bitsin artık şu oyundan anlamayan bebelerin kurtuluşu olan saçma gol.Kaleci de kurtarmıyor ,Pes 2017 deki gibi köşeye gidiyor top.Bildiğin hile bu gol,başka bir şey değil.

Betada neler denediler bana 100den fazla maç yaptım sadece kornerden 1 kafa golü yedim, yüzlerce bireysel yetenek içeren skill gol attım, ve şuan full sürümde sırf kafa golü yiyorum ve o attığım özel çalımları acemi bir oyuncu 2X yaparak kural dışı müdahale ile kesiyor.

Bu bir tesadüf değil bildiğimiz oynanışa müdahaledir.

Videolarım içinde beta versiondan kayıtlar var, baya inceledim, bildiğin iki farklı oynanış söz konusu. Vaad edilen ürün sunulmadı şuan oyuncuya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Kafa golü bugu devam ediyor ve özellikle Türk oyuncular hep bu golü arıyor.Kornerde ezberlemiş nereye atacağını tak gol,tak gol.Bitsin artık şu oyundan anlamayan bebelerin kurtuluşu olan saçma gol.Kaleci de kurtarmıyor ,Pes 2017 deki gibi köşeye gidiyor top.Bildiğin hile bu gol,başka bir şey değil.

Betada neler denediler bana 100den fazla maç yaptım sadece kornerden 1 kafa golü yedim, yüzlerce bireysel yetenek içeren skill gol attım, ve şuan full sürümde sırf kafa golü yiyorum ve o attığım özel çalımları acemi bir oyuncu 2X yaparak kural dışı müdahale ile kesiyor.

Videolarım içinde beta versiondan kayıtlar var, baya inceledim, bildiğin iki farklı oynanış söz konusu. Vaad edilen ürün sunulmadı şuan oyuncuya...

Bu yorumlar önemli benim için. 2013 ve 2015’i oynamıştım en son. Demek ki biraz daha beklemek gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Bu yorumlar önemli benim için. 2013 ve 2015’i oynamıştım en son. Demek ki biraz daha beklemek gerekecek.

Bizim gibi futbolsuz olamayan oyunculardansan Fifa dan her şekilde iyidir, ama beta kalitesini unut, o şekilde bir beklentin varsa hayal kırıklığı söz konusu şuan, ha olur da bir güncelleme gelir, o zaman iş değişir, henüz çok erken ve yamasız ham bir oyun var şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Yarın diğer cl gelir.birde bunlar ne zaman oyunu çıkarsalar,şundan dolayı özür bonusu veriyoruz derlerdi.bakalım yine bir özür bonusu gelecek mi

Benden özür dilemelerini bekliyorum 20000 gp verip özür dilerlerse, kabul ederim

• Bazilari tutturmus burasi myclub konusu degil filan. Ya oyunun en cok tutulan ve oynanan modu.tabiki konusulacak.

Offline de ne soracaz lig yaptim liderim cl kazandim idman yaptim super frikikler attim.garip. konuyu acan arkadas bu konuyu myclub ana konu yapsin. Istemeyenler yeni konu acip takilsinlar.

• Siyah top ödüllü müsabakada 3-0 geriye düştüm ilk yarı ama maçtan çıkma huyum yoktur, 5 de yesem en azından rakibi oyunumla ezmeye çalışırım. Yine çıkmadım maçtan ve ilk yarıda ayağına top değmeyen Lukaku çıktı sahneye. 80. dkda 3-3 yaptım. Maç bitmeden bir de penaltı kazandım ama daha önce penaltı hiç atmadığım için köşeye atamadım kaleci kurtardı. Uzatmalarda yine Lukaku uçtu vurdu kafayı ve Lukaku'nun 4 golüyle hem maçı hem siyah topu kazandım. Siyah toptan da Cavani çıktı. Böyle güzel bir maçın ödülü de güzel oldu ama siyah toptan kaleci gelse daha iyiydi.

• Syn7ax S kullanıcısına yanıt
    Ne güzel yazmışsın kardeşim. Lucas Moura gibi bir adamım olsa dertlerim bitecek sağ tarafta valla. Sen hala yedeğini ara.
  • Oyunda inanılmaz defans hataları var, defans bu kadar açık vermemeli bunlara bir ayar çekmeliler.
  • Helal82 H kullanıcısına yanıt
    Bende diyorum bütün stad çimleri aynı olmuş nefret gelmişti.İlk işim bunu yapmak olacak.Güzel çok güzel bilgi.O kadar video izledim maç yaptım kimse bahsetmemiş.Ellerine sağlık be kardeşim.
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Demo çıkar çıkmaz ilk maçımda,anladım beta ile alakasının olmadığını.günlerce dedim burada.bana online gelince,beta gibi olur merak etme dediler paso.Demoda dönüşler çok hantal dedim.Offline da böyleyse,online da yine kamyon gibi hantal oyuncular bizi bekliyor demiştim.hepsi çıktı işte!
    Betaa efsaneydi baba

• quote:

Orijinalden alıntı: squillacci

Myclub başladığından beri yazarım arada tekrar yazasım geldi , bu modu menajerlik gibi sevdiğiniz oyuncularla ve sistemle oynamak daha keyifli , bilmiyorum ben eski MLO kafasındayım , özellikle 2 yıldır müzayede olayıyla aldığım keyif daha da arttı.

İlk 2 yıl ben de birçok arkadaş gibi gp kastım , yeri geldi ard arda 20 top açtım hepsi gümüş geldi, yeri geldi bütün ajanı temizledim ama baktım sürekli bunlarla vakit kaybediyorum , bir sürü yıldız var takımda hangisini oynatayım diye kafam karışıyor ve gp biriktirip top açsan bile bir emek vermişsin gibi gelmiyor , her hafta form durumuna göre oynatayım diyorum o zaman da takımda oyuncuların çoğu boşa duruyor kadroda ve tabi masraf artıyor ayrıca level olayıyla yeteri kadar hepsini yükseltemiyorsun ve en önemlisi bu benim kadrom ben kurdum diyemiyorum.Herkeste olan yıldız oyuncularla oynamak keyif vermiyor . Oyun başında Siyah top olarak sadece Boateng geldi Buffon gelmesini isterdim.Messi ,Ronaldo gelmesini istemedim bile.

Özellikle bu sene her oyuncuya farklı level olayıyla , düşük overalli iyi oyuncular bulup level artırmak , gp biriktirmek de zorlaşmışken daha mantıklı geliyor. Geçen sene de 10000 gp ile 1 kez top açmıştım hediye coins alabilmek için bu sene de aynısını yaptım , gp harcamıyorum top açmaya hatta bazı top sözleşmelerini coinsle yapıyorum daha hesaplıya geliyor.

Ne mi yapıyorum

1-öncelikle oyuncu kaynağım müzayede , özellikle bu sene oyuna gelen veritabanı ve artan özellik ajanlarıyla daha kolay ve final turu. 5 dk olduğu için daha hızlı .

2- oyunda form çok önemli, formu 7-8 olan oyuncular almaya çalışıyorum

3- herhafta sonu ligleri takip edip formu A-B olabilecek ve bunu tüm seneye yayabilecek oyuncuları ( gol asist ve gol yememe kriterleri ) almaya çalışıyorum

4- sadece oyunun turnuvalar sonrası hediye verdiği

Topları açıyorum ve 2 ve 3deki kriterlere uyan oyuncular kadroda kalıyor

5- Bil'e karşı değil hep SIM oynatıyorum ve yine aynı kriterler geçerli takım ruhu 99 , formlar 7-8 Ve A-B . Td aramburu

Geçen sene ilk 10 a girmiştim bu yolla. Ayrıca oyuncu uyumu , level artışı Ve para kazanmak için en iyi yol , 10 maçtan 7-8ini kazanacak formu tutuyorsun Ve en kötü klasmanda kalsan bile sözleşme bileti alıyorsun ,sözleşme bileti Gp den daha kıymetli

6- kadrom şu an 40 kişi ve artırmayı da düşünmüyorum her mevki de 4-5 oyuncu olacak şekilde tabi kaleci ve forvet kesinlikle daha önemli formda olması

7- şimdiye kadar hiç 5*lı temsilci gelmedi ve daha zor geliyor sanırım , 10 dan fazla 4*lı var. Yani bu sene 4 *lar daha kıymetli bence .

Mbappe ile oynamak Ronaldo'dan daha cazip geliyor bana .

Kadro tabiki önümüzdeki 2-3 ay içinde değişecek ama şimdiden birçok isim belli , oynanış 2015ten beri bence üstüne koyuyor Ve özellikle bu sene lagın önceki senelere göre mucizevi şekilde azalması daha çok oyuna yöneltiyor, yensen de yenilsen de kendi takımınla oynamak kendince hedefler koymak daha zevkli geliyor bana, top çevirmeye gp kasmaya takılmayın derim .

Bu kadar şey yazdım ama tabiki gp kasarak Ve top çevirerek gelenlerin arasından seçerek böyle dar bir kadro yapabilirsiniz daha çok vakit ve uğraş gerektirir, ben kendi tarzımı yazmak istedim sadece , önemli olan sonuçta keyif almak , herkese iyi oyunlar

Bir de şu adamı bulup stopere koyun Ve değişimi görün , bütün sene kadronuzda dursun

http://pesdb.net/pes2018/?id=33029

Hocam guzel yazmissinda peki defans icin be onerirsin? Verkaclari tutaniyorum ve pek iyi defans yapamiyorum?

• Evde olan varmı yeni temsilciler geldimi bedeva neler geldi beni en çok bedeva olanlar ilgilendiriyo 😁

• Beyler 300.000 gp 2300 para var.Ne yapalım bugün hepsiyle top çekeyimmi.Kadroda messi dimaria willian 2 de sarı sğa var.Konami bütün takımı sağ açık yaptı.Birde modric maradona gerisi çöp.3 tane top çektim geçtiğimiz hafta başkada çekmedim.Acayip cimriyim bu sene.2017 de 100-150 kişilik ajanlar gelmişti.Bu senede bu ajanlar gelirmiki.Gerçi gelsede okadar gp nasıl birikirki.Müzayedelere bakıyorum 4 yıldızlar bile ateş pahası.Bu kadar gp yi nasıl biriktirdi millet.Evet millet bütün parayı bugün toplara basalımmı tavsiye lütfen.
  • Pes tarihimin en kötü gecesiydi dün.Pes leage de üst üste 8 kez yenildim.Öyle böyle değil 7 gol yediğimde oldu.Hiç bu kadar kötü olmamıştım.2018'e alışmak zor olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ74

Beyler 300.000 gp 2300 para var.Ne yapalım bugün hepsiyle top çekeyimmi.Kadroda messi dimaria willian 2 de sarı sğa var.Konami bütün takımı sağ açık yaptı.Birde modric maradona gerisi çöp.3 tane top çektim geçtiğimiz hafta başkada çekmedim.Acayip cimriyim bu sene.2017 de 100-150 kişilik ajanlar gelmişti.Bu senede bu ajanlar gelirmiki.Gerçi gelsede okadar gp nasıl birikirki.Müzayedelere bakıyorum 4 yıldızlar bile ateş pahası.Bu kadar gp yi nasıl biriktirdi millet.Evet millet bütün parayı bugün toplara basalımmı tavsiye lütfen.

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub*

Bas hocam tüm gpyi, parayı.....

• Merhaba arkadaşlar, geçen sene pes2017yi beğendikten sonra bu senede pes2018 premium edition aldım. Bu arada oyun yeni çıktı burada nasıl 350 sayfa oldu anlamadım :) benim gibi evli ve çalışan arkadaşlar varsa demek istediğimi anlayacaklardır.

Kısa kesmek gerekirse bir sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim.
    Premium Edition da kutuun içinde şifre çıkıyor ucl +75 agent ve usain bolt için. Kağıdın üzerinde bunları alabilmem için ps store dan dlc yüklmem gerektiği yazıyor. Baktığımda böyle birşey göremedim. Ya da benim dikkatimi çekmedim. Bu işlemi nasıl yapacağız usain boltu nasıl açacağız bilgisi olan var mı acaba?

Verilen hediye toplardan ise 3 tane sağlam adam çıktı. Mandzukic+Di Maria+Boteng. Diğerlerinin hepsi çöp açıkçası. İnşallah daha iyi bir forvet bulma şansım olur. Geçen sene pes2017 de bunun çilesini çok çekmiştim. Neyse soruma cevap verebilirseniz sevinirim.Ayrıca dostluk maçı yapmak isteyen arkadaş olursa akşam 8den sonra bazen müsait oluyorum. Psn adresimi verebilirim. Teşekkürler.

• Bakım bitmedi henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: nıghtmares

Evde olan varmı yeni temsilciler geldimi bedeva neler geldi beni en çok bedeva olanlar ilgilendiriyo 😁

Saat 7 de güncelleme başladı. 4 saat süreceği belirtildi. Yani saat 11 de en kötü 12 de bunun cevabını alabiliriz 🤔

Evde olan saat 11.00 gibi girmeyi denesin ve bizi bilgilendirsin lütfen. 🙏🏻

• 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.