|
PS4 özel oyunu Days Gone, PC'ye geliyor; daha fazla PlayStation oyunu PC'ye gelecek!
-
-
Exclusive oyunlar pcye teker teker dökülürse playstation büyük yara alır...
-
Çok iyi
-
.quote:
Orijinalden alıntı: Xit
Exclusive oyunlar pcye teker teker dökülürse playstation büyük yara alır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDF6E77A0 -- 24 Şubat 2021; 17:27:6 > -
Yea
-
Umarım optimizasyonu Horizon Zero Dawn kadar kötü olmaz.
_____________________________ -
Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum. Bundan sonra yeni model sınırlı süreli exclusive oyun. 2 sene yada en fazla 3 sene özel olacak sonra pc'ye gelecek.
Çünkü sony'de biliyor ki pc pazarında iyi para var. Pc oyuncusu da kolay kolay konsola geçmiyor. Niye bu pazardan boş bir inat uğruna vazgeçsinler? -
bu çöp geleceğine bloodborne gelsin.
-
Sony ileri dönemlerde God of War, Last of Us gibi oyun serilerini de getirecektir, bunların hepsinin Hermen Hulst'un kararı olduğunu tahmin etmek zor değil, Shawn Layden gittiğinden beri Sony kanadında bir korku var, senin oluşturduğun markalar konsol sattırıyor zaten, bunca yıl kullanıcılar sana gelmiş, şimdi de sen markalarını ayaklar altına seriyor, onlar senin yanına gelmesi gerekirken sen onların yanına gidiyorsun.
Hoş, istenilen olsun, benim tek endişem oyunların bundan sonraki süreçlerde o kalite hissini verememesi olur. Sağlık olsun diyelim :) -
ulan 3 gün önce satın aldım 5-6 saat oynadım. Bilseydim beklerdim 25 fps oynamazdım.
-
SONY'den gayet doğru ve yerinde bir karar. Bu SONY'nin ilk PC'ye çıkan EX oyunu değil sonda olmayacak. Aynı anda PC'ye çıkmadığı sürece PS taraftarı için hiç sorun olmadı olmayacak da. PC'ciler de SONY PS kalitesini tatmalı bu SONY'den bir şey götürmez aksine çok şey katar zamanla anlarsınız.
-
Sony değil, “Playstation” markası yara alır demek istemiş sanırım. Eskiden exc için ps alan adam artık almaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 23 Şubat 2021; 19:53:52 > -
Ha tabii ki güncel ps5 excleri direkt pc ye gelirse zaten ps’nin bir anlamı kalmaz. Sony bu durumda kendi ayağına sıkar. Ben aşağıda yazılan yorumu biraz daha açık şekilde belirtmek için o yorumu yazdım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ein ausländer
Ha tabii ki güncel ps5 excleri direkt pc ye gelirse zaten ps’nin bir anlamı kalmaz. Sony bu durumda kendi ayağına sıkar. Ben aşağıda yazılan yorumu biraz daha açık şekilde belirtmek için o yorumu yazdım :)Anladım hocam ben sizi sorun yok.
Sırayla geliyorlar Direk bütün oyunların pc çıkması demek ps5 gerek kalmayacağı manasına gelmiyor beyler.
sony fanı çok fan derken yanlış anlaşılmasın adamlar yapıyorki seveni çok bize oynamak düşer.
bi god of war görmek isteriz defalarca bitirdik ama tekrar oynasam sıkılmam :D
Tüh tamda PS5 alacaktım, madem exclusive oyunlar 3 sene sonra PC'yede geliyor o zaman bekleyeyim 3 sene daha.
_____________________________ AMD Ryzen 5800X3D | Asus Strix X570-E | Asus Strix 3080Ti | 32GB Ram | Lian-Li Galahad 360 | Samsung 850 Evo 500GB | XPG SX8200 Pro 512GB | Evga 850P2 | Phanteks Evolv X | MSI MAG341CQ -
ps4 tekiler gelsin 60 fps oynarız da ps5 tekiler gelmesin konsol almanın anlamı kalmaz
|
Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum. Bundan sonra yeni model sınırlı süreli exclusive oyun. 2 sene yada en fazla 3 sene özel olacak sonra pc'ye gelecek.
Çünkü sony'de biliyor ki pc pazarında iyi para var. Pc oyuncusu da kolay kolay konsola geçmiyor. Niye bu pazardan boş bir inat uğruna vazgeçsinler? |
|
.
|
|
bu çöp geleceğine bloodborne gelsin.
|
|
ulan 3 gün önce satın aldım 5-6 saat oynadım. Bilseydim beklerdim 25 fps oynamazdım.
|
|
xbox excleri pcye çıkarırken laf söyleyenler iş ps olunca doğru karar diyor. LOL.
|
|
Tüh tamda PS5 alacaktım, madem exclusive oyunlar 3 sene sonra PC'yede geliyor o zaman bekleyeyim 3 sene daha. |
|
xboxde exc yok oyun hebele hubele tayfa burada mı
|
|
Sony ileri dönemlerde God of War, Last of Us gibi oyun serilerini de getirecektir, bunların hepsinin Hermen Hulst'un kararı olduğunu tahmin etmek zor değil, Shawn Layden gittiğinden beri Sony kanadında bir korku var, senin oluşturduğun markalar konsol sattırıyor zaten, bunca yıl kullanıcılar sana gelmiş, şimdi de sen markalarını ayaklar altına seriyor, onlar senin yanına gelmesi gerekirken sen onların yanına gidiyorsun.
Hoş, istenilen olsun, benim tek endişem oyunların bundan sonraki süreçlerde o kalite hissini verememesi olur. Sağlık olsun diyelim :) |
|
şunu oynamak için ps4 2000 tlye alırsın .ama pc öylemi 2000tlye lacacağın pc de anca maryo oynarsın.
|
Benzer içerikler
- iphone 8 whatsapp desteği ne zaman bitiyor
- whatsapp"ta numara gizleme
- instagram akış yenilenemedi
- twitter mavi tik ücreti
- netflix öğrenci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı