Bildirim
PS4 için 100Hz oyun televizyonu (max. 1500)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bende bu arayış içerisindeyim,odamda yer olmadığı için 32 almak zorundayım.Tavsiyeleri bekliyorum -
Benim aradıklarımı bu karşılar mı sizce? Yada bu paraya daha iyisi var mı oyun TV'si için
Sharp LC-39LE652V
http://www.hizlial.com/sharp-lc-39le652v-39-inc-99-cm-200hz-uydu-alicili-3d-smart-led-tv/05.011.4346.0018 -
Plazma alin. Onlar gerçek 600hz. Sorun yasamazsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Plazma alin. Onlar gerçek 600hz. Sorun yasamazsiniz.
1500 TL'ye kadar 1-2 plazma gördüm sanki ama onlar sizce de PS4'teki oyunların hakkını verebilir mi? Büyük para verip motoru küçük sedan almak gibi olmasın sonra -
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
TV sadece PS4 için kullanılacak bu yüzden input lag gibi sorunların olmaması önemli. Sitelerde Hz değerleri yazıyor ama gerçek Hz değeri 100 olan, full hd ve max 1500tl ye kadar hangi TV yi önerirsiniz?
Smart, 3D falan önemli değil.
32la660s al ben bağladım playstation 0 ama 0 lag var aşırı hızlı 400 hz televizyon 82 ekran smart lı mımartlı 1400 lira ama az pahalı LG 32LA660S -
quote:
Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21
quote:
TV sadece PS4 için kullanılacak bu yüzden input lag gibi sorunların olmaması önemli. Sitelerde Hz değerleri yazıyor ama gerçek Hz değeri 100 olan, full hd ve max 1500tl ye kadar hangi TV yi önerirsiniz?
Smart, 3D falan önemli değil.
32la660s al ben bağladım playstation 0 ama 0 lag var aşırı hızlı 400 hz televizyon 82 ekran smart lı mımartlı 1400 lira ama az pahalı LG 32LA660S
400 Hz demiş ama gerçek değerin 400 Hz olduğunu pek sanmıyorum açıkçası. 50 falan gibi bir değerse uzun vadede sıkıntı olur
Bu TV'nin gerçek Hz değerini bilen söyleyebilirse iyi olur
-
gerçek 400 hz tv bulamassın zaten plazmalar hariç gerçek 100 hz ama çok hızlı cidden -
Tavsiyem plazma alman.Cunku gercek 600 hz li tvler plazmalardir.Ps4 kalitesini plazmalarda alirsin.Benim kullandigim lg ph670s modeli var.Plazma tv hem fiyati iyi hemde kalite bakimindan oneririm.Ps3 takip denedim gercektende plazma tvde bir farkli oynaniyor playstation.Eger oyun icin alcaksan PLAZMA.Lg PH670s i forumda aratirsan detayli ozellikleriyle beraber bulabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TroppX
Tavsiyem plazma alman.Cunku gercek 600 hz li tvler plazmalardir.Ps4 kalitesini plazmalarda alirsin.Benim kullandigim lg ph670s modeli var.Plazma tv hem fiyati iyi hemde kalite bakimindan oneririm.Ps3 takip denedim gercektende plazma tvde bir farkli oynaniyor playstation.Eger oyun icin alcaksan PLAZMA.Lg PH670s i forumda aratirsan detayli ozellikleriyle beraber bulabilirsin
Benim de gönlüm plazmadan yana ama o bahsettiğiniz 'uygun' model bile en düşük 1600 seviyelerinde ki bu benim bütçemi aşıyor. 1500 liraya kadar da kaliteli plazma bulmak zor. O yüzden input lagi düşük bir led beni paklar gibi. Plazma istesem de maddi imkanlar işte...
Birde aklımı karıştıran bir durum var. Hdtvtest sitesinde en kötü input laglara sahip modellerden biri de bir plazma. Nasıl oluyor bu? Eski model olduğu için mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dediğiniz input lag olayı tüm tvlerde var şuan o televizyondan değil hdmı kablosu veya girişiyle alakalı.Daha yeni pcmi tv ye bağladım normal kullanıcı moduyla evet input lag biraz oluyor imleç geç işliyor.Bunun için adamlar oyun modu diye bir seçenek eklemiş onu açınca input lag felan kalmıyor.Yoksa bunu en yakın playstation kafeye gidip karşılaştırabilirsiniz benim eski tvim led di adamlar 400 hz diyor gerçek hz ne bilmiyorum.Ps oynamak zulümdü resmen hele guitar hero oynarken hiç sorma...neyse umarım aradığın tvyi bulursun :=) bana kalırsa tüplü tv al :D cidden bak gecikme felan olmayan tek gerçek tv tüplü tvler :D -
quote:
dediğiniz input lag olayı tüm tvlerde var şuan o televizyondan değil hdmı kablosu veya girişiyle alakalı.Daha yeni pcmi tv ye bağladım normal kullanıcı moduyla evet input lag biraz oluyor imleç geç işliyor.Bunun için adamlar oyun modu diye bir seçenek eklemiş onu açınca input lag felan kalmıyor.Yoksa bunu en yakın playstation kafeye gidip karşılaştırabilirsiniz benim eski tvim led di adamlar 400 hz diyor gerçek hz ne bilmiyorum.Ps oynamak zulümdü resmen hele guitar hero oynarken hiç sorma...neyse umarım aradığın tvyi bulursun :=) bana kalırsa tüplü tv al :D cidden bak gecikme felan olmayan tek gerçek tv tüplü tvler :D
Aynen aslında PS4'te scard olsa direkt bağla tüplüyeBakalım 2014 ilk çeyrek içinde 1500'lere inerse plazmalar direkt kaparım. Olmadı Mart'a kadar illaki TV fiyatları düşüşe geçecektir. Hiç olmadı Samsung F5 serisinden birini alırım. Hem fiyatı çok uygun hemde input lag konusunda çok iyi.
-
arkadaşlar şuan piyasada sadece 100 -120 ve 200 hz tvler var sizin bahsetmiş olduğunuz tvler en fazla 120 hz panel frekansı var 200 hz olanlar lg de 860 740 (sistem frekansı ile 800hz ) modelleri samsungta 7000 ve 8000 (sistem frekansı ile 800-100hz) serileri philipste 8000 ve 9000 serisi (sistem frekansı ile 1400 hz)
diğer taraftan plazmalar zaten şuan oyun oynamak için en ideal tvler performans fiyat oranı olarak dezavantaj olarak parlaklıkları baya düşük aşırı yansıma oluyor ve fazla elektrik tüketimleri 55inç bir plazma aylık ortalama 20tl yakıyor tek başına
diğer taraftan plazma alıcaksan panasonic al derim görüntü kalitesi gerçekten iyi yanılmıyorsam fiyatları 1700 civarı olması lazım
sadece oyun oynayacaksan samsung dezavantajlı kalır bence daha doğrusu parlak panel kullanan tvler hem göz yorgunluğu kısa sürede olur hemde parlak panellerde detaylar parlaklıktan ötürü kayıplara uğruyor
teknosa fiyatlarıyla alabileceğin ürünleri düşükten başlayarak sıralayım
1449 tl Philips 40pfl4418 200hz bütçene uyan donanımlı bir tv parlak panel
1699 tl lg 640 200hz yarı mat panel
1999 tl philips 6008 500hz yarı mat panel
daha birçok model sıralanır ancak öne çıkanlar bunlar
diğer taraftan şuan teknosada olan bir kampanya yıda söyleyim 1149 tlye 39inç 100hz 3d'li 39pfl4398 modeli
32ibc boyutlarına hiç inmedim ayrıca bulaiblirsen 42la613 modeli de şuan güzel fiyatlara indi 1400 lira 100hz 3d ve uydu alıcısı var
bütçeni zorlayarak rakamı arttırabilrsen 6008 modeli sana en kaliteli görüntüyü verecek kendi segmentinde en ekonomik ve kaliteli tv
diğer taraftan lag olayı arkadaşlarında dediği gibi bütün tvlerde oluyor benim düşüncem içindeki uydualıcılar bağdaşık çalıştıkları için oyun moduda bu yüzden var seni kurtarmak için
son olarak ekleyim teşir ürünü plazmalar şuan 1199 lira :) düşünürsen :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliseçkin -- 26 Aralık 2013; 0:14:28 >
-
@aliseçkin
Hocam öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz TV'lerin hepsine baktım. TV'yi sadece oyun amaçlı kullanacağım için açıkçası benim için en önemlisi input lag sorunu olmaması. Smart, 3D falan çok mühim değil, hani olursa iyi olur. Bazı TV'lerde ne yaparsak yapalım oyunda sıkıntı çıkarıyor. Sırf bu yüzden hiç bir özelliği olmasa da, 42inçlik Samsung F5070 bile düşünmeye başladım. 1300-1400 lira seviyesinde ve input lag sorunu yok denecek kadar az.
Plazmanın parlaklığı çok önemli değil ama onlarda dediğiniz gibi 1700 falan, bütçemi aşıyor.
Bu arada teknosa'da kampanya dediğiniz 39pfl4398 hepsiburada da aynı fiyattaymış
Philips aslında oyun için daha uygun gibi görünüyor. 1500 liraya kadar en uygun TV buysa aslında edinebilirim. Tabi almadan önce input lag değerini de öğrenmem gerekiyor, o kadar para vereceğiz sonuçta.
-
hangi tvyi alırsan al seni memnun edecektir illa evde oynarken tvyi kıyaslama gibi bir şansın yok lag olsa bile hissedemessin tek başına olunca ben tv satıyorum inan uzaktan bakıp inceleyince anca belli oluyor müşterilerin çoğu hiç anlamıyor veya 5dk izliyorlar anca
yarın işe gidince özellikle oyun modunu tekrar detaylı olarak bir gözlemliyecem
bu ara tv alırken aceleci davranma derim fiyatlar çok agresif hepsi fiyatları indirmeden nasıl stokları bitiririz derdinde günlük veya haftalık güzel kampanyalarla başladılar bu süreç 1-2 aylık bir süreç ne zaman stoklar azalacak ozaman gerçekten güzel indirimler geliyor geçen sene 2000 tlye satılan tvleri 1500 civarı sattık
ben teknosada çalıştığım için sadece oranın fiyatları aklımda kalıyor zaten 80-90 model var bide diğer satanların fiyatlarınla uğraşırsam işim zor :) -
quote:
quote:
dediğiniz input lag olayı tüm tvlerde var şuan o televizyondan değil hdmı kablosu veya girişiyle alakalı.Daha yeni pcmi tv ye bağladım normal kullanıcı moduyla evet input lag biraz oluyor imleç geç işliyor.Bunun için adamlar oyun modu diye bir seçenek eklemiş onu açınca input lag felan kalmıyor.Yoksa bunu en yakın playstation kafeye gidip karşılaştırabilirsiniz benim eski tvim led di adamlar 400 hz diyor gerçek hz ne bilmiyorum.Ps oynamak zulümdü resmen hele guitar hero oynarken hiç sorma...neyse umarım aradığın tvyi bulursun :=) bana kalırsa tüplü tv al :D cidden bak gecikme felan olmayan tek gerçek tv tüplü tvler :D
Aynen aslında PS4'te scard olsa direkt bağla tüplüyeBakalım 2014 ilk çeyrek içinde 1500'lere inerse plazmalar direkt kaparım. Olmadı Mart'a kadar illaki TV fiyatları düşüşe geçecektir. Hiç olmadı Samsung F5 serisinden birini alırım. Hem fiyatı çok uygun hemde input lag konusunda çok iyi.
Bekle biraz yilbaşinda felan kesin uygun indirimler kampanyalar olur :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X