Şimdi Ara

LG DE WİFİ SCREEN SHARE OLMUYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
54.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sevgili dostlar,yeni lg 660 s sahibi oldum.birçok menuyu çözdum ama wifi scrren share işini yapamıyorum.screen shrare menusune girdiğimde araştır diyorum, hiç bir cihaz bulmuyor.bu nasıl oluyor..tv internete bağlı..bi el atsanız..



  • bu kdar lg kullanıcısı var ama...
  • ne bulması gerekiyor ki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eser.

    ne bulması gerekiyor ki

    demekkı sen incelemesiin bu tv yı ekranda ne bulması gerektıgını yazıyor.bu durmda ı sen yardımcı bana olamıyacaksın..
  • hocam bende yapamadım bu screen share ozelllıgını sadece dosya paylaşabiliom resım vs onun dısında ekran paylaşa yapamadım yaparsanız haber verirsen cok sevınırım
  • Malesef bende yapamadım bu bilgisayar ile ekran paylaşma olayını yapanların yardımlarını bekliyoruz.
  • ben bu olayı lg istanbula sorup olumlu cevap alırsam buraya aktarayım.bu menunun ne işe yaradığı google sordugumuzda video olarak çıkıyor ama bu uygulmayı biz yapamıyoruz yada olmuyor.
  • Ben de bir 42LM640S sahibiyim. TV'de Smartshare özelliğini kullanabilmeme rağmen wifi screen sharei kullanamıyordum ve LG yi arayıp sordum. Bana söylenene göre telif hakları nedeniyle bütün televizyonlardan kaldırılmış bu özellik.
  • ben de yapamadım bu özelliği dosya paylaşımı felan oluyor ama screen share olmuyor
  • hocam bende 42lm660s sahibiyim bu özelliği kullanamıyorum. yapabilen yok mu acaba? yardımcı olabilecek birileri?
  • başka bir konu altında yazmıştım, okuyabilirsin

    http://forum.donanimhaber.com/m_55648595/mpage_1//tm.htm#70854528
  • arkadaşlar verdiğim linkte işlemci tipinizi seçin bende varmış ama yükledim farkında olmadan intel widi yüklendikten sonra pc den taratark tv yi buluyosunuz bir kereye mahsus 4 haneli bi pin soruyor ondan sonra sorunsuz bağlanıyorsunuz 30 40 ms gibi bi fark var tv ve pc senkronizasyonunda ama oda sorun değil oyunlarda sıkıntı olabilir az biraz videolarda vs de sıkıntı olmaz kurulum ve kullanım çok basit . . .http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Wireless+Networking&ProductLine=Wireless+Technologies&ProductProduct=Intel%C2%AE+Wireless+Display




  • quote:

    Orijinalden alıntı: QaNAvour

    başka bir konu altında yazmıştım, okuyabilirsin

    http://forum.donanimhaber.com/m_55648595/mpage_1//tm.htm#70854528


    quote:

    başka bir konu altında yazmıştım, okuyabilirsin

    http://forum.donanimhaber.com/m_55648595/mpage_1//tm.htm#70854528
    bende ki işlmeci amd ben nasıl öğrenicem peki




  • merhaba aynı sorunu bende yasıyorum ve 3-gundur ugrasiyorum fakat sonuc nafile. ben mi beceremiyorum yoksa pc mi desteklemiyor. pc de ki wifi destegi qualcomm atheros ar5bwb222 son surumu yani 10.0.0.75. işlemci hizim 3.nesil i7 3630 qm 2.4 ghz turbo boost 3,4 ghz. 2 gb nvidia GT640M ekran kartı var. bunu ne şekilde baglarim lutfen yardim edin. tv ise LG 42LM660s. artık hdmi kablodan bikmiş bulunuyorum.
  • arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim, fakat benim nette yaptığım araştırmalar sonucu sadece işlemcinin değil aynı zaman da wireless kartımızın da widi destekli olması lazımmış. zaten konuda geçen linkteki diğer sayfada uyumlu modeller yazıyor. benim bilgisayarım casper. servisi ile görüştüm , getirin uyumlu bir kartla değiştirelim dediler ama ben fırsat bulup götüremedim. şimdilik plex server la iş yapmaya çalışıyorum. benim bildiklerim bu kadar. el birliği ile bu işe çözebilirsek ne mutlu bize.
  • Dün itibariyle LG 42LM640S televizyonumda widi özelliğini tam olarak kullanmış bulunmaktayım. Uygun konfigürasyon ve yazılımla aslında çok basitmiş. İsteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Benim wireless kartım atheros marka olduğu için piyasadan bir adet 2.el Intel Centrino Advanced n-6200 kart bulup o şekilde sistemi çalıştırdım. Dediğm gibi konfigürasyon desteklemedikten sonra malesef olmuyor. Saygılar.
  • bende en 4-5 günlük çalışma sonucundan widi ile bilgisayar ekranındaki görüntüyü televizyona widi ile aktardım. Nasıl yaptığımı anlatayım belki işinize yarar.
    öncelikle benim tv LG 42LM640S
    işlemcim intel core i7 2670 QM
    wireless kartım ise intel centrino wireless N 1030

    yapılması gereken ilkşey işlemcinin ve wireless kartının widi'yi destekleyip desteklemediğini kontrol etmek gerekiyor. Eğer desteklemiyor ise boşuna uğraşmaya gerek yok. bunu haricinde internette ve forumlarda pek göremediğim bir konuyu belirteyim. Ekran kartı laptopta iki ekran kartı var bir ATI bir intel işlemleri yaptıktan sonra bağlanmak istediğim zaman Ekran kartımın onay vermediğini ancak İntel ekran kartına geçiş yaparsam widinin çalışacağına dair mesaj aldım. Şimdi donanımları kontrol ettikten sonra bilgisayar ile tv arasında bağlantı kuran diğer programların (plex, twonky gibi) widi ayarını bozduğunu düşündüğüm için bilgisayarımı bu programlarımı yüklemeden önceki bir zamana geri aldım. Daha sonra intelin sitesinden widinin programını indirdim, isteyenler widi widget'i de indirebilir. widiyi kurduktan sonra çalıştırdım (çalıştırırken yardım dosyası hatası verdi ama bu çalışmasına engel değil), açılan ekranda LG WİDİ TV olarak tvmi buldu. (Bu arada tvnizin ayarlar bölümünden Wifi screen share özelliğinizin açık olması gerekiyor ancak wifi screen share aygıt ararken widiyi açarsanız tv nizi bulmuyor, bu yüzden screen share aramayı bitirim ayğıt bulamadıktan sonra widiyi çalıştırın yada wididen kullanılabilir bağdaştırıcıları taratın) tv bulduktan sonra LG WİDİ TV tıklıyoruz burda ve bilgisayar ekranına TV ekranın belirtilen 4 haneli pin kodunu girmemizi isteyen pencere geliyor. kafayı kaldırıp bakıyoruz ama pin kodu yok onun yerine deniz yıldızı var . burada açıklamak gerekirse benim tv AV den d-smart bağlı olup bu işlemleri yaparken dizi izlediğim için pin kodu ekranda görünmedi. daha sonra tv'yi tv/rad düğmesine basarak av'den çıkardım önce tarama yapmak istedi hayır dedim daha sonra lg logosu siyah ekran üzerinde dönerken widi ile bağlantı yapmayı denedim busefer pin kondu ekranda belirdi. Pin kodunu pencerede ilgili yere girdikten sonra masa üstüm tvden belirdi. belirdi de ne oldu başım göğemi erdi yok valla boyum bile bir karış bile uzamadı. hemen internetten dizi izlemeye başladım (supernaturel bu aralar bunu izliyorum) izlerken görüntünün sesten yarım veya bir saniye geç geldiğini gördüm ki bunun oyunlarda veya başka programlarda geçikmesi daha farklı olabilir. tv inputtan tekrar AV'ye aldığımda bağlantı otomatik olarak kesildi. umarım bu bilgiler işinize yarar:)




  • birolcak kardeşim; sen hangi çözünürlükte görüntü alabildin ? Ben 720p den yukarı çıkamıyorum. Widi'nin sayfasında 3.nesil işlemciler ile 1080p görüntü alabilirsiniz diyor, benim işlemcim de i7 fakat çözünürlüğü 19020*1080 e getirdiğimde desteklenmeyen çözünürlük diye bir hata veriyor. Benim de televizyonum 42 LM 640S. LG nin destek hattını aradığımda onlar biz aynı model ile 1080p görüntü aldık siz bilgisayarınızın servisi ile görüşün dediler fakat daha casper in servisini arayamadım. Sen hangi çözünürlükte alabildin acaba görüntüyü.
  • Selam arkadaşlar Herkeze iyi akşamlar.
    Benim laptop hp dv6 2013et 2010 yılında almıştım
    Amd işlemcili buna widi adaptörü falan takılır mı.
    Ürün ozellikerinde widi geçmiyor. Saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla benim bilgisayarda max çüzünürlük 1366*768 bunun üzerinde bi çözünürlük yok bende bununla bağlandım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.