Bildirim
Ps4'e ikinci el oyun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayır yok. Online pass olayı kalktı , dilediğin oyunu 2.el alıp online oynayabilirsin ps4 te ( tabi Plus üyelik ile)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Murat.gel
Hayır yok. Online pass olayı kalktı , dilediğin oyunu 2.el alıp online oynayabilirsin ps4 te ( tabi Plus üyelik ile)
Peki ikinci el oyun alırken nelere dikkat etmeliyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CD ye iyice bak çizik filan olmasın kutusunda eğer aşırı çatlak ya da krıık filan yoksa çok da önemli değil. CD önemli tabii ki iyice incele. 2.el oyunları forumdan elden teslim almaya calıs. Çok uygun fiyatlara bulabilirsin forumda ayrıca forumdan aldıklarımda hiç sıkıntı yaşamadım sıfır gibi kutulu oyunlardı. -
2. El oyun ile hiçbir sorun yaşamazsın. (Yalnızca bazı oyunlarda kutunun içinde ekstra dlc, paket kodu olabiliyor örneğin GTA V 1m $ kodu. Eğer aldığın kişi kullanmışsa sen kullanamazsın. Fakat online single hiç bir sorun olmaz)
Dikkat etmen gerekenler basit çiziksiz olsun falan filan. 2. El oyun alışverişini forumdan yapmanı tavsiye ederim. Hem komisyonsuz, hem uygun fiyat hem referans sistemi.
Besiktasta 2.el oyunlar satan bi çarşı var oraya git beğendiğini al
Allah Allah neden görmedim ben acaba. Tam olarak nerede hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: ForzaFormula1
Allah Allah neden görmedim ben acaba. Tam olarak nerede hocam
MC Donalds ın olduğu bina , sinan paşa iş merkezi üst katına cık bir sürü var dolu -
quote:
Heykelden yukariya cikinca soldaki ilk pasaj olması lazım. En az 6-7 tane sıralı dukkan var 2.el ps4 oyunları satan
quote:
Hocam Sinanpaşa pasajının en üst katında 212 diye bir dükkan var. Oradan almanı öneririm. Diğerlerinden daha ucuz. Ben de oradan alıyorum bir sorun yaşamadım henüz. Eğer sıfır istiyorsan hemen karşısındaki dükkan da guvenilirdir.
teşekkürler beyler -
Beyler bende 2. El alacağım oyunlarında far cry kutu acimlarida felan hep kod gözüküyor bunlar online passmı?
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Junace
Beyler bende 2. El alacağım oyunlarında far cry kutu acimlarida felan hep kod gözüküyor bunlar online passmı?
Online pass değil Dlc kodudur onlar. Online pass yok PS4te.
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
quote:
Orijinalden alıntı: Junace
Online pass değil Dlc kodudur onlar. Online pass yok PS4te.
Xbox oneda varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X