Yüzbaşı
30 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri

İyi geceler herkese, ani gelişen şekilde bayramda yola gidip gelmem gerekiyor fakat aracımın yağ bakımına 200 km kaldı ve ben 1600km yol yapacağım 1400 km kadar geçecek kısacası yağ bakımım, ama yağ değiştirdiğim zaman mart ayı esasında yağ daha 5-6 aylık bir yağ ve rengi hala pırıl pırıl 1.4 egea olduğu için biraz eksiltmesi olduğundan daha dün 500ml civarı ekledim o yüzden de yağın bir çoğu da yeni sayılır bu bakımda sadece yağ ve yağ filtresi değişecekti sizce bir şey olur mu veya bakımı km olarak geçirip sorun yaşayan oldu mu?

Herkese selam, aracımı ustama bakım için bırakmıştım. Bu bakımda MOTUL 8100 X Clean + tercih ettim, 5 LT bidon alıp koydum bagaja bıraktım, fakat 5LT yağın hepsini boşaltmışlar araca, servis bakım kağıtlarında 4,3 LT diyor, 5 LT olmasının bana ne gibi bir zararı olur? maksimum çizgisinin biraz üstünde duruyor yağ durumu. Araç jetta 1.6 tdi 2013 model

Selamlar, 1.6 Tdi 2013 jetta kullanıyoruz, aslında gerek donanımından gerek performansından ve özellikle de yakıtından aşırı memnunuz. (karma 5.7) fakat uzun süredir satıp c180 alma düşüncemiz var, şu an üzerine 30.000₺ civarı koyularak hasar kaydı, boya vs farklarına rağmen 2009 makyajsız ve 2011 makyajlılar bulunabiliyor, öncelikle bu aracı kullanan varsa yakıtı,bakımı,arızaları hakkında bilgi verebilir mi? sizce mantıklı olur mu? veya 180-200 bandına önerebileceğiniz nasıl bir araç olur?

Bu aracı kullanan yok mu? internette hiçbir yerde yorum bulamıyorum. Sıfır hatchback kasasıyla 2013 jetta aracımı takas etmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
Km ve yaş konusundan dolayı.
Öncelikle herkese merhaba, 2006-2012 arası bi bmw bakıyoruz, f30 planlıyorduk ancak maalesef bütçe daralmak zorunda kaldı 70 dolaylarına alacağımız bir 3.16i bizi üzer mi ne gibi problemler yaşanabilir kullanıcı yorulmarınızı alabilir miyiz?
Öncelikle herkese merhaba, 2013 MK6 Jetta sahibiyim, kendisine kaplama bodykit egzoz vs akla gelebilecek her şeyi yaptım şu anda trde sayılı araçların arasında, fakat artık buna ekleyebilecek şeylerin o kadarda önemi kalmadı, mesela far stop grubunu değiştirmem bana hiçbir şey katmayacak fakat yaklaşık 5.000 tl civarı bir param gidecek. o sebepten dolayı da 60.000tl bütçeye kadar bunun yanına yakışacak bi araç daha yapmayı düşünüyoruz, önerileriniz nedir?
arkadarşlar merhaba, 2013 1.6 tdi dsg jettama 16 janttan 18 janta terfi ettirdik, fakat yakıt tüketimim 16 jantlarla 5.5 6.0 dolaylarında dolanırken, şu an 6.2 den aşağısını görmüyorum (7 litre bile gördüm) sizce bu değerler normal mi?
izmirde kullanıyorum aracı.
Selamlar 2 yildir kullandigim 6s perte ayrildi yeni bir iphone 5den asagi degil 3000 civarina uzmeyecek ele cebe sigan sik,hizli,kamerasi güzel ne alabiliri?
2 yıldır asus x550vx xx146t model nolu cihazı kullanmaktayım, ev şartlarında gayet iyi performans sergilerken iş bataryaya gelince beni üzüyor, ayrıyetten normal bir laptop boyutlarında olduğu için ultra portatif bir cihaz da sayılmaz..
Sizden ricam beni üzmeyecek, mümkün olan en ince en hafif en şık laptopu tavsiye eder misiniz?

şu anki cihazımın özellikleri başlıca;
i7 6700
16 ram
gtx950
Evet soru gayet açık 1.6 dizel motorda en yüksek HP değeri olan araç hangisi??
Hakkında
Meslek: Bankacı
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
macBook
Bilgisayar
notebook
Otomobil
Volkswagen
Otomobil
fiat
Mobil cihaz
Apple
Oyun Platformu
xbox
Takım
Galatasaray
Tablet
ipad 9
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.017
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 14.860 (Bu ay: 357)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 142 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.