Şimdi Ara

PS4 CANLI YAYIN SORUNU USTREAM/TWITCH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen ben canlı yayın odasına girip Outlast,Watch Dogs vs izliyorum.İzlenme sayıları 30 dan aşşağıya değil ama ben ne zaman watch dogs veya outlast açsam (ustream veya twich'te) kimse gelmiyor.Sizce neden böyle bilgisi olan var mı ? Canlı yayını bizzat fbook linkini ps4'ten paylaşıp yayına bilgisayardan girip baktım gayette canlı yayında gösteriyor beni ama kimse girmiyor yahu. Bazen bilgisayardan farklı kullanıcı ile yayınıma giriyorum yorum atıyorum onu da göstermiyor.Neyse yorum sorun değil de arkadaşlar bu izlenmeme olayının çözümünü bilen var mı ? Ne zaman açsam bir allahın kulu gelmiyor ya Ki yayınlarım çok zevklidir,özellikle watch dogs hackingte tam trollüyorum milleti. (örnek videosu var isteyene atabilirim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 1 Temmuz 2014; 6:19:06 >

• hocam mesela twitter'da 5.000 takipçin vardır, ya da facebook sayfanda hayranın çoktur, oralarda canlı yayın yapıyorum diye paylaşırsın, meraklısı gelir. önce bir kitleye ulaşman lazım yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

hocam mesela twitter'da 5.000 takipçin vardır, ya da facebook sayfanda hayranın çoktur, oralarda canlı yayın yapıyorum diye paylaşırsın, meraklısı gelir. önce bir kitleye ulaşman lazım yani :)

Eyvallah hocam ben de acaba listelenmiyor muyum canlı yayın odasında diye zannediyordum.Bi ara yeni üyelik falan bile aldım yani.İşin gairibi outlast oynuyoruz ne güzel bir allahın kulu gelmiyor ona uyuz oldum. Neyse sorun listelenmemekte değilmiş o zaman sıkıntı yok diğer türlüsü zamanla olur artık.

• *DeviantART kullanıcısına yanıt
    burda da paylaşırsın hocam, en kötü ben gelirim hadi kolay gelsin
  • Hocam yorumlar biraz geç geliyor sanırım. Mesela şimdi yazıyorsun anında çıkmıyor ama 30 - 50 saniye sonra görünüyor.
    Bende canlı yayın yapıyorum 5 takipçim var maksimum üç kişi izledi şuana kadar. Mesela bir soru soruyorlar ben soruyu görüyorum cevaplayana kadar izleyen kişi gidiyor çünkü yazılar geç geliyor ekranıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Hocam yorumlar biraz geç geliyor sanırım. Mesela şimdi yazıyorsun anında çıkmıyor ama 30 - 50 saniye sonra görünüyor.
    Bende canlı yayın yapıyorum 5 takipçim var maksimum üç kişi izledi şuana kadar. Mesela bir soru soruyorlar ben soruyu görüyorum cevaplayana kadar izleyen kişi gidiyor çünkü yazılar geç geliyor ekranıma

Onun nedeni multiplayer oyun falan oynarken rakibin de pc den senin stream ini açıp,yerini falan öğrenmesin diye olması lazım.Yayın 1-2 dakika daha geriden geliyordu streamde,yorumlarda dahil.

Yani aynı olay League of Legends oyununun streamlerinde de var.Orda durum böyle.

• Pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube canlı yayın kaydetme!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

burda da paylaşırsın hocam, en kötü ben gelirim hadi kolay gelsin

Tamam hocam yayına başlayınca atarım.
    quote:

Hocam yorumlar biraz geç geliyor sanırım. Mesela şimdi yazıyorsun anında çıkmıyor ama 30 - 50 saniye sonra görünüyor.

Ya bu aralar birşey ettiler bence ps'ye.Bazen bağlantı falan kesiliyor,eskiden daha iyidi bu sistem.Mesela ben pc den girer yorum atardım anında gözükürdü şimdi dediğiniz gibi çok geç geliyor yorumlar.

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Onun nedeni multiplayer oyun falan oynarken rakibin de pc den senin stream ini açıp,yerini falan öğrenmesin diye olması lazım.Yayın 1-2 dakika daha geriden geliyordu streamde,yorumlarda dahil.

Yani aynı olay League of Legends oyununun streamlerinde de var.Orda durum böyle.

Kesinlikle stream geriden takip ediyor.

quote:

Orijinalden alıntı: genc1905

Pm

Pm atıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 1 Temmuz 2014; 20:45:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.