Şimdi Ara

Youtube canlı yayın kaydetme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Youtube üzerinden izlediğim canlı yayını kaydetmek istiyorum. Camtasia kullanıyorum fakat ayarlarına da yeterince bakmama rağmen fps performansında tatmin edici bir seviyeye erişemedim.

Bunu gerçekleştirebilmem için öneriniz nedir?

(ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube Canlı Yayın Kaydetme: Adım Adım Kılavuz

YouTube canlı yayınınızı indirmek ve kalıcı olarak saklamak istediğinizde, bunu yapmak için birkaç seçeneğiniz mevcuttur.

YouTube'un Yerleşik Özelliğini Kullanma

• Canlı yayınınız bittikten sonra YouTube Studio'ya gidin.
    • "İçerik" sekmesini seçin ve canlı yayınınızı bulun.
    • "Düzenle" düğmesine tıklayın ve "İndir" seçeneğini seçin.
    • İndirilen dosya bilgisayarınıza MP4 biçiminde kaydedilecektir.

Üçüncü Taraf Yazılım Kullanma

• 4K Video Downloader: Ücretsiz ve kullanımı kolay bir yazılımdır.
    • OBS Studio: Canlı yayınlar da dahil olmak üzere ekranınızı kaydetmenize olanak tanıyan açık kaynaklı bir yazılımdır.
    • Screencastify: Tarayıcı uzantısı olarak kullanılabilen ve canlı yayın kaydetme işlevselliği sunan bir yazılımdır.

YouTube Canlı Yayın İndirme Araçları

• Y2mate.com: Çevrimiçi bir araçtır ve YouTube canlı yayın URL'sini MP4 dosyası olarak indirmenize olanak tanır.
    • YT1s.com: Benzer şekilde, YouTube canlı yayın URL'lerini MP4 dosyalarına dönüştürmenize yardımcı olan başka bir çevrimiçi araçtır.

YouTube canlı yayınlarınızı indirmenin yukarıda belirtilen yöntemlerini kullanarak, bunları daha sonra izleyebilir, düzenleyebilir veya başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Bu yöntemler, YouTube canlı yayınlarını kalıcı olarak saklamanıza ve bunlardan en iyi şekilde yararlanmanıza olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • _____________________________

PSN: lLeGenDl34
  • quote:

Orijinalden alıntı: |LeGenD|

http://www.youtube.com/watch?v=btia4jx5QlY

Aslında tam ihtiyacımı karşılayacak türden ama konu açmadan önce de zaten baktım buna denemek için bir canlı yayın ekledim ancak sürekli hata veriyor, indirmiyor.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
  • Başka birşey önerecek olan yok mu arkadaşlar?
  • Bu konuda bilgisi olan yokmu ??

https://github.com/life/youtube-live-download-tools

İkinci olarak da ; aşağıdaki konuda bi arkadaş bana ekranı sesli kaydeden bi program önermişti. İşine yarar herhalde?

https://forum.donanimhaber.com/gorev-cubugu-baslat-menusu-gozukmuyor--124710996#124761270

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 18 Mart 2017; 19:42:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Offf hocam kusura bakma yaa, arkadaş hortlatmış konuyu, ben de sazan gibi dalıp cevap yazdım kusura bakma

Eğer hâlâ hayattaysan yukarıda yazdıklarımı uygulayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 18 Mart 2017; 19:49:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.