Şimdi Ara

PS4 cafe açmayı planlıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba askerden geldim 50 bin lira kadar sermayem var kiralanacak yer hazır sayılır 160 metrekare ve kirası 1500 tl..ps4 ne zaman çıkar?nasıl bir planlama yapmalıyım bilgisi olanları konuya davet ediyorum..

• Başta ucuz yap milletin ayağı alışsın
  • saati 6 liradan yap 2 saati 10 liradan kapat
  • Burada ps3 saati 3 tl coguda dolu oluyor 4 tl olarak planladim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yer belliymiş ama okul dershane askeriye gibi mekanlara yakın olsa daha mantıklı olur haftasonları ve tatillerde full çeker hafta içide tatmin edici bi düzeyde olur arkadaşa katılıyorum önce fiyatları çok uçurma sonradan bakarsın kafana göre ama televizyonlar kaliteli olsun. Hayırlı işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: benimadımsicey

Yer belliymiş ama okul dershane askeriye gibi mekanlara yakın olsa daha mantıklı olur haftasonları ve tatillerde full çeker hafta içide tatmin edici bi düzeyde olur arkadaşa katılıyorum önce fiyatları çok uçurma sonradan bakarsın kafana göre ama televizyonlar kaliteli olsun. Hayırlı işler.

40 inc samsung yada lg dusunuyorum 200 hz lik bi model yeterli olacaktir sanirim

• Ucuzdan yapacaksın ve reklamı iyi yapacaksın bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece tv konsol oyun olmaz ki oraya tost most kola mola satmak için yerde yapacaksın ayrıca koltuk atacaksın sandalyede oynanmaz ps3

sermayenin haricinde söylüyorum

kira+elektrik+su+temizlik gideri+senin işe gidiş geliş ücretin ve orada yediğin yemeğin ücreti ne kadar? etrafındaki ps3 kafeler ps4'e yükseltecek mi bunlarıda öğren bütün bu giderleri topla, makinaların saat başına ücretlerini çarp(tek kol 5 tl 2 kol 8 tl gibi böyle olunca kimse tek kol oynamaz adam bulur 4 tlye oynar ayrıca ps tek kişi sarmaz) maks kazanacağın fiyat aylık giderlerinin ne kadar üstünde ona göre kendin karar ver para kazanır mısın kazanmaz mısın ya da ne bileyim başka birilerine sor ama eniştem lokantayı böyle bir hesapla açmıştı ondan yazdım bu hesabı
  • saati 6 dan aşağı yapma başta 12 masa yap artır sonra 1500den çıkar 1200 e düşer yanında kaç kol çıkıyor bilmiyorum ama 2 tane olcak hepsinde o şekil hallet ayrıca 4 veya 6 tane daha kol al klima al veya pervane heryere oyun afişi as heryeri siyah bir tema yap geniş gözükür hemde aydınlatmayla süper olur lcdleri 127 ekrandan aşağı alma lüks olsun akşam 10 dan sonrada 8 lira yapabilirsin

şöyle bir hesap yapalım 10 da açsan gece 2de kapatsan

sabah 10-14 arası %50 doluluk olsa 144 lira

14-22 arası %80 doluluk olsa 460 lira

22-02 arası gene %50 olsa 192 lira da o

796 günlük çok iyimser diyebilirsin ama ps4 kafeyi ilk açanlardan olucaksın oynamak için değil merak edenlerde gelicek kaldı ki ps3 kafeler bile güzel yerdeyse tutarsa doluluk oranları bundan çok oluyor

ayda 23880 lira 2 eleman alsan 1200den samimi 21480 kaldı tost cips kola filan satıcaksın bolca onlardan da kar edersin kira 1500 20980 kaldı elektrik su doğalgaz da bayapı tutar diğer masraflarda kesin bir masraf çıkar çünkü 10 milyar garanti kazanırsın

çünkü bazı günler boş olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PwaGG -- 23 Temmuz 2013; 5:27:17 >

• tutar bence. araya 3-5 ps3 serpiştir. Sonuçta geçiş dönemi. 2006 civarı bi yıldı. O zaman da cafelerde PS3 ve PS2 vardı. Her bütçeye her zevke hitap et
  • bu hesap anca hayallerde kalır. ayda 10000 kalması imkansız. 50000i olan herkes bu işe girsin madem 5ayda sermaye çıkıyor senin dediğine göre kredi çek bi dene istersen.ayda 1500-2000 kalırsa kalır. mahalle arası yerler birbir kapanıyor farkettiysen.ayrıca daha bunun oyunları var oyun başı 200 liradan 12 tane pes 12tane fifa bile sırf 5000 lira eder.daha bunun nba i gta i street fighter i varda var.
  • açacağiniz yer cok önemli okullara dershanelere yakın olmali gençlere öğrencilere hitap ediyor bildiğiniz gibi. bir de dekorasyon cok onemli konforlu koltuklar normal televizyonlarınızdan farklı olan daha büyük boyutta daha kaliteli olanlari baska bi tarafa kalabalik gelen müsterilerinize veya devamli müsterilerinize sunmalısınız. elemanlarda ve sizde olacak güleryüz sempatide cok önemli ayrıca karaokede eklemeyi unutmayın. hangi şehirde acicaksiniz nasipse
  • Bizim burda bir internet kafe zinciri var,evet zincir. 3 adet şubesi var. Her şubede 200 bilgisayar var. İnanılmaz bir ortam. Çok büyük para kırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

merhaba askerden geldim 50 bin lira kadar sermayem var kiralanacak yer hazır sayılır 160 metrekare ve kirası 1500 tl..ps4 ne zaman çıkar?nasıl bir planlama yapmalıyım bilgisi olanları konuya davet ediyorum..

herkesten önce şehrine getirmen için yurtdışında satışa çıktığı an sana getirecek birileri olmalı. bence iyi fikir en az bir yıl ekmeği yenir o işin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

bu hesap anca hayallerde kalır. ayda 10000 kalması imkansız. 50000i olan herkes bu işe girsin madem 5ayda sermaye çıkıyor senin dediğine göre kredi çek bi dene istersen.ayda 1500-2000 kalırsa kalır. mahalle arası yerler birbir kapanıyor farkettiysen.ayrıca daha bunun oyunları var oyun başı 200 liradan 12 tane pes 12tane fifa bile sırf 5000 lira eder.daha bunun nba i gta i street fighter i varda var.

tutarsa kazanır zaten bizim burda bi tane var gece 1 de de dolu oluyo sabah 12 dede kaldı ki her masaya oyun almıcak 6 tane pes 6 tane fifa 6 tane call of 2 street fighter daha çok masa açtıkça da daha çok oyun alıcak atmosferi de iyi ayarlarsa tutmaması zor
  • Yüzde 90 ihtimalle tutar gibime geliyor. Eğer toptan alırsan indirim yaparlar zaten, ben sana parasını havale etsem sen bana da alsan bir tane de :D
  • temiz bir ortam olmalı
  • Tutmaz.
  • internet cafeler öldü artık ama ps4-ps3 cafeler gider
  • Eğer ortam temiz olursa tutar hocam ama barzolar yığılır önüne gelenin masasına bıkkınlık verirse topu attırırlar sana öyle izleyim bakayım diyeni direk postala yoksa onlar müşterileri postalar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.