Şimdi Ara

Reeder tablet yada telefon almayı düşünenlere ben yaptım siz yapmayın kanser olursunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • forum.donimhaber.com'un seo başarısı malum , Google'a reeder p8c nasıl ? Reeder p9 özellikleri , reeder tablet iyi mi ? Reeder tablet dandik mi ? Reeder telefon forum , gibisinden arama yaparak bu rezalet markayı almak üzere araştırma yapıp bu konuya yolu düşen herkese söylüyorum ;
    bana forumdan mesajla ulaşabilirsiniz , özel telefonumu vereyim ordanda konuşabiliriz ama yeterki almayın bu şerefsizlere para kazandırmayın.

    temmuz ayında aldığım iki adet reeder p8cnin bana yaşattığı sıkıntıları ve neden almamanız gerektiğini size hiç yorulmadan , yıpranmadan anlatabilirim arada kaldığınız başka bir marka varsa gönüllü olarak pazarlayabilirimde .
    Bu konuyu forum ahalisinden ziyade bu markadan alışveriş yapmak üzere olanlar için açtım. Uzun uzun yazdım ama eğer para verip bu telefon yada tabletten alıcaksanız maddi durumunuz çokta iyi değil demek zaten eğer paranızı sokağa atmak istemiyorsanız okuyun , vazgeçin vazgeçmezseniz bana yazın , iyi diyen yorumlara aldanmayın çoğu zaten troll hesap , kaldı ki burak şoltun incelemesine bakarsanız ilk aldığımda bende baya bir övdüm , şikayetvara bakın birde...

    Gelelilim yaşadığım soruna.
    Temmuz başı gibi 2-3 aydır beklediğimiz teknosanın 800 liralık hediye çeki sonunda babama verildi , babamda direk telefon almam için bana verdi 100 lira daha fazla verip taş gibi Asus Zenfone 6 alacaktım ki bir takım sebeblerden dolayı bizden uzakta teyzemde yaşayan kız kardeşimin telefonu bozulmuş teyzemden telefon istemiş , öz ailesi olarak onlara telefon aldırmak istemediğimiz için uzun bir araştırma sonucunda teknosadan outlet iki tane reeder p8c cihaz almaya karar verdim. 1.) Cihazlar temmuz 15 gibi elime geçti , kullandıkça bayıldım telefona , forum.donanimhaber.comu açtım bu cihaza çöp diyenlere , kötü diyenlere yorum attım ,yahu mis gibi telefon kullanmadan niye kötülüyorsunuz diye sitemde bulundum , Burak Şoltun incelemesinde ki yorumların altında bulabilirsiniz yorumumu.
    2. Bir hafta sonra kardeşim bize geldi , telefonunu teslim ettim , 2000li tipik ergen bol bol selfie çekerek gayet mutlu mesut kullanmaya başladı.
    3.) Kardeşimde ki telefonun mikrofonu 3 gün sonra çalışmamaya başladı , koşa koşa servise götürdüm hemen yapsınlar diye yalvardım yakardım ama prosedur falan birşeyler sayıkladılar bir hafta sonra geri kargoladılar bu arada zaten psikoloji bozuk olan kardeşim telefonu elinde yok diye sanki evde ölü var gibi bir hafta geçirdi. neyse telefonu ona mikrofonda sorun yok yazılım güncellendi denilerek mikrofon çalışır halde ulaştı hepimiz mutluyuz
    4.) Telefonun geldiği gece mikrofon yine çalışmadı , sabaha çalıştı öğlene çalışmadı . Koştum gittim servise bu sefer yapın öyle yollayın diye , prosedur falan demeden aldılar 20 dk sonra tamam yapıldı daha sorun çıkmaz dediler
    5.) mikrofon kardeşimin manisaya döneceği akşam yine çalışmadı apar topar benim elimdeki telefonu verdim gönderdim. Ertesi gün bir hayli içerlemeli , ricalı yakarışlı bir yazıyla yurtici kargoyla kargolayarak gönderdim servise 18 gun telefonsuz kaldım ,cagri merkezini aramalar yakarislar girla gidiyor.
    6.) Kardeşim kayseriye babanneme gitmiş ve diğer telefon servisten dönmeden kayseriden bir haber var ! Telefon durduk yerde logoda takılı kalmaya başladı!!! Ve bu haberide babannem arayarak verdi ,kayseri şivesiyle " senin alucağın telefoğun içiğe sıçıyım" . gitmiş emekli maaşıyla telefon almış kardeşime , reedarıda bana gelmesi uzerine kargoya . Buna canım sıkkınken mikrofon arızası yaşadığım telefonuda servis göndermiş , aynı saatlerde kargocu getirdi. 18 günlük telefonsuzluk bitti diye sevindim fakat telefonu açar açmaz baktığım mikrofon çalışmadı. Sinirlerim tepemde.. Artık yasal hakkımı arayacam kararlıyım , diğer telefonun gelmesini bekledim. İkisini birlikte bu sefer teknosoyla yolladım fakat iade talebiyle...
    7.) Servise bir kere gidenin iadesi kabul olmadı telefon geldi , sorunsuzdu en azından ve yasal olarak iade edemeyeceğimi bildiğim için bunu kullanmaya karar verdim şuan bu cihazdan yazıyorum. Bu cihazada geldiği gün gece 12de güncelleme geldi , hemen yükle dedim. O da ne durduk yerde yarıda kaldı ve recoverye geçti ekran... Buna devam edicem dönelim mikrofon arızalıya iadesi kabul olmamış , kullanıcı hatası olduğüna karar vermişler telefonda verdiği bilgi bu , teknosaya gittiğimde ise içimi rahatlatan cevabı aldım 20 iş gününü geçtikleri için yasal olarak iade edebiliyormuşum evet birinden kurduldum.
    Gelelim diğerine onu bir daha servise yollayıp bir süre daha telefonsuz kalmayı göze alırmıyım ? Hayır , sitelerinden yazılım buldum , koymamalarına rağmen dosya yolu açık olduğu için bir iki yazım değişikliğiyle buldum ve kurdum. Fakat koymamalarınin sebebide belli oldu , yazilimin kamerasi sorunluymus suan arka kamerayi kullanamadan yaziyorum ve servise gondermemeyede kararliyim. Düşunun kullaniciya hic bir yazilim desteği sunmayan bir firma , burcu esmersoylu reklamlari var ama telefonlarinin yazilimi ortalikla yok....

    Özetle çok yıprandım, baya yıprandım iki telefon uğruna. bir hastaneye düşmediğim kaldı üzüntüden stresden :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Geçmiş olsun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu bana firma bir çekilişte hediye etti bende anneme verdim kullanıyordu sonra bir anda dokunmatik problemi başladı ekranın alt kısmında bir harfe basıyorum başka harfe daha basıyor oyunlarda falanda oluyor diye servise gönderdim bakalım görecez gerçi benim pek umudum yokta servisinden adamları aradım dedim garantiye nasıl gönderiyoruz fatura diyor kardeşim bu cihazı siz hediye ettiniz bana olsun yine de fatura lazım diyordu sonra içine konuyu açıklayan bir yazı yazın dediler fatura isteyen teknik servis mi kaldı artık cihaz numarasıyla hallediyorlar herşeyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de tablet cahili olarak fiyat/performans diye aratıp forumlara baktım ve A10ix modelinin iyi olduğunu belirten bir kaç kişiye kanıp kardeşime bunu aldırdım. 1 metre önümdeki modemle bağlantı sorunu yaşıyorum, ses çok dandik çıkıyor bir yükseliyor bir azalıyor, diğer tabletler nasıl bilemem ama bunu 10 15 dakika kullanınca kamera kısmında acayip ısınma oluyor. Intel işlemci 4 çekirdek, 2 gb ram, 500 lira gözümü boyadı keşke aldırmasaydım. Şimdi kardeşime götür teknik servise göndersinler de diyemiyorum üzülmesin diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize de superonline fiber kampanyasından verdiler bu tableti. Ayda 70 TL'ye 2 yıl boyunca 50 mbps internet verdiler. Karşılığında da Reeder a8i tableti verdiler. Bunu benden habersiz babamı arayıp yapmışlar. Benim haberim olsa hayatta aldırmazdim babama. Ayrıca bir de casper tablet veriyorlardı onu aldırırdim.

    Tablet aşırı derecede berbat. Annem istiyordu o kullansın diye almış babam ama aldığımıza pişman olduk. Tableti aldığımız ikinci günden itibaren ekranda kendi kendine çizikler oluşmaya başladı. Herhangi bir şekilde bir yere sürtmedigine eminiz. Kendi kendine oluştu kesinlikle. Ekranı öylesine dandik ki dokundukca çiziliyor. Zaten dokunmatik hassasiyeti de berbat. Resmen resistive ekran. Basmatik yani. Sonra dedik neyse kullanalım. Bu tabletten fazla bir şey beklenmez zaten. Ama kullanmaya fırsat bulamadan tablet 3 gün sonra tablet kendi kendine çöktü Birdenbire hiç açılamamaya başladı. Sonra servise mesaj attım. Bunların kendi online canlı servisi var. Sürekli şikayet geldiği için böyle bir yönteme başvurmuşlar artık. Orda adama derdimi anlattım böyle böyle oldu dedim. O da bir sayfa linki verdi tableti nasıl sıfırlayacagimi gösteren. Bunu uygulamak için tableti aldım elime güç tusuna bastım ve tablet açıldı Öyle enteresan bir tablet yani.

    Şu an yaklaşık 4 aydır kullanıyoruz. Hala sağlam. Ama her an gidici gözüyle bakıyorum ben. Ekrandaki 1 2 çizik de bütün ekrana yayılmış durumda. Ama böyle daha şekil oldu resmen. 1 2 ciziktense komple çizilmesi daha iyi. Yani diyeceğim o ki Reeder alma aldırma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Para iadesi al. Kurtul gitsin.
    Elinde olanida kamer sorunu var de yolla. Thh ye ver. Zaten thh de sonuçlanana kadar tel sende kalıyor. Sonra ver teli al parayı.

    Asus 6 alma bu arada. Arkasastada vardı. Alma.

    Discovery 2+ var, ben kullanıyorum. Onuda alma. 6 kete garantiye gitti geldi. Düşük fiyata iphone 4-5 vs alabilirsin. iphone hakkında bilgim yok ama dandikte değil yani. Zaten androide 1000 lira civarında verdiğin para genel olarak çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bizde aynı kampanyadan aldıkda bi rtek biz mi memnunuz?
  • Telefon garantiden geldi ekranı değişmişler ücret talep etmediler benden şimdilik bir sıkıntısı yok gayet çalışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga bende de 30 tl ye aldığım reeder tablet var (üstü puan ile tamamlandı) bozuldu açılmıyor bu üründen kesinlikle uzak durun kesinlikle çağrı merkezin ya da yetkili kimseye firmada kesinlikle bir yetkiliye felan ulaşamıyorsunuz kesinlikle uzak durun bu markadan
  • p8c telofonuna uyumlu başka bir markanın bataryası varmı acaba bildiğiniz. benim batarya şişme yaptı .genelde bu sorun bu markada varmış. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.