Şimdi Ara

PS4 3 bip sesi - Eject tuşu sorunu <<çözüldü>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
16.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim ps4 te kapanirken 3 bip sesiyle kapaniyor(1 haftadir )
    Bence sebebi wifi ile bagladigimdan dolayi. Onceden kablolu bagliyordum böyle birsey yoktu. 3 bipten sonra mesela gta ya girdiğim de yine alt yazi kapali contrast ayari vs cikiyor. Cok sinir bozucu. Bir daha hicbir elektronigi ciktigi gibi alirsam bu da 2 olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Benim ps4 te kapanirken 3 bip sesiyle kapaniyor(1 haftadir )
    Bence sebebi wifi ile bagladigimdan dolayi. Onceden kablolu bagliyordum böyle birsey yoktu. 3 bipten sonra mesela gta ya girdiğim de yine alt yazi kapali contrast ayari vs cikiyor. Cok sinir bozucu. Bir daha hicbir elektronigi ciktigi gibi alirsam bu da 2 olsun.

Valla bendeki ilk cikanlardan olmamasina rağmen eject sorunu var. Faturayi cikarttiramazsam içini acicam artık aletin.

• Benim makinadaki olay şu konsolu fişe takıp ilk açtığımda menüde gezinirken 2 kere ardarda 3 lü bip sesleri geliyo sonra içinde cd yokken 1 defa olmak üzere cd çıkarır gibi blurayden ses geliyo sonra cd yi takıyorum ama bidaha yapmıyo cdyi de atmıyo olay bu 4, 5 günde bir oluyo bide kardeşim sen olay yazılımsal değil demişsin bide bunu şöyle düşün misal uygulamayı düzgün kapatmayıp makinayı kapattığında makina kapanırkende 3 bip sesi veriyo bu bipleme yazılımsal sa onun olma ihtimalide çok yüksek bence yeni yazan arkadaşın olayıda uygulama düzgün kapatılmadıgından mesela.

• Bu bip olayının internetle baglantısıda çok yüksek psn baglanmadıgında da oluyo bazen psn de dolaşırkende yapıyo bence bide dns ayarlarını degişripte deneyin çünkü store hergün hackleniyo.

• Bide kardeşim kullandığın prizi degiştirde dene statik elektriktende olabiliyo bunu deyim dedim kullandığın 3 lü falan varsa onlarıda degişripte dene.

• Ulen siz ne komik adamlarsınız hakikaten anlam veremiyorum.

• Armant81 A kullanıcısına yanıt
    Yazılanları okumuyor musunuz hocam?

• Okuyorum ve hayret içerisindeyim. Halen makinaya takla attıran mı ararsın yoksa içini açıp temizlemelermi ... Komiksiniz bu yazıyı 10 yere yazdım ps4 un sony nin kendi forumlarına bile direk goturun servise yenisini versin ler diye ama maazallah dinleme sıfır.

http://community.eu.playstation.com/t5/PS4/PS4-KENDİLİĞİNDEN-AÇILIYOR/td-p/21624835/page/3

• Not: milleti bilgilendirmek amaç senin için gecerlidegil tabi ama bu sorun daha cok oşacak.

• Bu arada bu sorun olan arkadaslar olur olmaz goturup verin cunku yeni gelenin garantisi kaldıgı yerden devam ediyor yani 24 ay garanti suresinin 18. Ayında verirsen 6 ay garanti veriyor yeni makinaya cok sacma 6 ay deneyeceksin garanti bitincede ne yaparsan yap ona gore hemen goturun.

• 4 aydır biplemeyen makina 3.15 le yeniden bipledi bugün kahretsin şu sesi susturamadı sony dogru düzgün bi update çıkaramadılar 3.11 daha iyiydi en azından ses yoktu.. Servisede götürdüm farklı farklı cdlerle denedik makina stabil çalışıyo sorun yok dediler ama ben bu sorunun hala yazılımsal oldugunu düşünüyorum.

• Kardeşim garantiye ver demişsin götürdüm en son bu sayfada senle yazıştıktan sonra yine oldu garantiye götürdüm cihaz 3 gün garantide durdu bana 3 gün sonra mesaj attılar cihazınızın tüm donanımsal testleri yapılmıştır ama herhangi bir sorunla karşılaşılmamıştır cihazınızı teslim alabilirsiniz diye sonra aldım makinayı getirdim sonraki gün 1 kere daha yaptı 3-4 aydır yapmıyodu bugün 3.15 güncellemesini yaptım cihazı kapattım 1 saat sonra açtığımda psstorede dolaşırken biplemeye başladı cihazı tekrar kapattım açtım bidaha yapmadı ama bu olayın öncesinde ps3 ten psstore girdim kapatmadan çıktım sonra ps4 e geçtiğimde oldu acaba diyorum yazılımsal bi çakışmamı oluyo dns lerde..

• Bu cd takma cikartma dan ne kadar sikayetci var yav Allah tan digital oyun kullaniyorum cd tak cikart iyi degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Bu cd takma cikartma dan ne kadar sikayetci var yav Allah tan digital oyun kullaniyorum cd tak cikart iyi degil

ben bir tane bile cd takmadım inanır mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Bu cd takma cikartma dan ne kadar sikayetci var yav Allah tan digital oyun kullaniyorum cd tak cikart iyi degil

ben de cd ile oynuyorum hiç problem yaşamadım. ne alaka iyi olmaması?
  • Kardeşim senin dedigin videoyu izleyerek bende cihazın içini açıp denilenleri uyguladım 1 aydır cihazda tık yok tozlarıda temizledim sende bipleme olmadı demi denilenleri yaptıktan sonra bi soruyum dedim heralde artık çözümü bulduk sanırım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa nalbant

Kardeşim senin dedigin videoyu izleyerek bende cihazın içini açıp denilenleri uyguladım 1 aydır cihazda tık yok tozlarıda temizledim sende bipleme olmadı demi denilenleri yaptıktan sonra bi soruyum dedim heralde artık çözümü bulduk sanırım:)

Bir kere bile biplemedi :) kac kere yerini degistirdim cantada gezdi biraz filan ama bipleme kesildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armant81

Bu arada bu sorun olan arkadaslar olur olmaz goturup verin cunku yeni gelenin garantisi kaldıgı yerden devam ediyor yani 24 ay garanti suresinin 18. Ayında verirsen 6 ay garanti veriyor yeni makinaya cok sacma 6 ay deneyeceksin garanti bitincede ne yaparsan yap ona gore hemen goturun.

Arkadaslara yardimci olmaya calismissin hatta linkler filan koyup bilgilenirmişsin ama benim makinamda 3bipe düştü hic bir sekilde açılmıyor. Garantisi bitti. Ben ne yapayim bendemi servise göndereyim ?

• ignatius kullanıcısına yanıt
    Servise gotursenizde dediğim gibi tamiri yok alıp yeni veriyorlar. Bir götürün derim ama bu olmaz deyip işin içinden çıkabilirler yani yeni bir makine alınacak gibime geldi şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.