Şimdi Ara

PS4 3 bip sesi - Eject tuşu sorunu <<çözüldü>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
16.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir sorunum var. Prizi cekmeden sadece cihazin uzerine tiklattim elimle. Bide hdd kapagini oynattim biraz. Şimdi bip yapmiyor. Oyundaykende bluray sürücüsü diski cikarmaya calisiyordu disk olmadigi halde. Böyle bir problem neden olur. Tuşlar mi çokk hassas. Cihaz cuh1116a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 8 Kasım 2015; 10:16:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CD cikarma tusu sorunu internette araştir bolca cozumler karşılasacaksın. Makinayı koydugun zemin duz olsun, hatta makinanin altına on tarafa dogru bir kibrit kutusu buyuklugunde bir parca koy bakalım ( yani on taraf hafada olsun arka taraf yere bassın) devam edecek mi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 26 Temmuz 2015; 21:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

CD cikarma tusu sorunu internette araştir bolca cozumler karşılasacaksın. Makinayı koydugun zemin duz olsun, hatta makinanin altına on tarafa dogru bir kibrit kutusu buyuklugunde bir parca koy bakalım ( yani on taraf hafada olsun arka taraf yere bassın) devam edecek mi .

Öneri için teşekkürler.
    Kapalıyken de yapabilir mi ? Eğer cd tuşu bozuksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 26 Temmuz 2015; 21:59:51 >
  • Harbiden kapaliyken tuşa basınca 3 bip veriyor. Mekanikten ne vazgecersin ki ? Ps3 te ilk dokunmatik çıktı sonra en son super slim tümden mekanik tusluysu. Ders alıyorlar. Yeni nesilde ders almak icin tekrar ayni hatayi yapiyorlar :)

• Benim makine de de 3 bip sesi oluyordu.Hatta kapalıyken bire kendi kendine ses çıkardığına (ama makinenin açılmadığına) şahit oldum.PS4 ü başka odaya taşıyıp, fiş girişini,söküp sağlamca taktım; hdmi girişini tekrar çıkarıp taktım, sorun düzeldi.
    Özetle; fişini çıkar,tekrar topraklamalı priz varsa ona tak, hdmi girişini kontrol et.Umarım sorun bundandır da çözülür böylece
  • beyler bende bugunlerde aşırı derecede bu olay olmaya başladı,oyun oynarken arka arkaya bip sesleri sonrasında bluray de dvd varmış gibi çalışma sesi geliyor!cd li oynamadığım için oyundan atmıyor fakat,cd takınca oyundan atıyor...çoğu kişi bu problemle karşılaşmış,çözümlerinizi,uyguladığınız taktikleri yazarmısınız,tek tek deniyeceğim,olmadı servise verecem bıktkım artık çünküayrıca ps4'ü dikey olarak kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 27 Temmuz 2015; 9:57:47 >
  • son günlerde benim cihazda ısrarlar açıkken 3 bip sesi veriyor , cihazın altındaki lastikleri çıkarmak işe yaramadı altına 4 tane analog koruyucu koyarak yerden yükselttim Allaha emanet makina kullanıyoruz bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Eject tuşu çalışmıyor.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

beyler bende bugunlerde aşırı derecede bu olay olmaya başladı,oyun oynarken arka arkaya bip sesleri sonrasında bluray de dvd varmış gibi çalışma sesi geliyor!cd li oynamadığım için oyundan atmıyor fakat,cd takınca oyundan atıyor...çoğu kişi bu problemle karşılaşmış,çözümlerinizi,uyguladığınız taktikleri yazarmısınız,tek tek deniyeceğim,olmadı servise verecem bıktkım artık çünküayrıca ps4'ü dikey olarak kullanıyorum...

Anlattiginiz sorun sirasinda cd yide icine almiyor degil mi? Oyle ise ;Ben o olayi cok arastirdim altina silgi koymakmis, dikey tutmakmis vs hicbir faydasi yok. kisaca sorun ilk uretim ps4 lerde kronik buyuk ihtimalle. Sadece sony nin arizayi giderme videosu var( assagidaki video) onu yapiyorsunuz fakat tekrar ayni arizayi bir sure sonra tekrar veriyor. artik ne zaman ayni arizayi yaparsa tekrar o videodakini yapip sorunu gidereceksiniz. Benim ps4 yaklasik 5 6 aydir o arizayi vermezken daha gecenler de 1 hafta arayla 3 defa daha yapti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 27 Temmuz 2015; 11:50:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: offbeat_ninja

quote:

beyler bende bugunlerde aşırı derecede bu olay olmaya başladı,oyun oynarken arka arkaya bip sesleri sonrasında bluray de dvd varmış gibi çalışma sesi geliyor!cd li oynamadığım için oyundan atmıyor fakat,cd takınca oyundan atıyor...çoğu kişi bu problemle karşılaşmış,çözümlerinizi,uyguladığınız taktikleri yazarmısınız,tek tek deniyeceğim,olmadı servise verecem bıktkım artık çünküayrıca ps4'ü dikey olarak kullanıyorum...

Anlattiginiz sorun sirasinda cd yide icine almiyor degil mi? Oyle ise ;Ben o olayi cok arastirdim altina silgi koymakmis, dikey tutmakmis vs hicbir faydasi yok. kisaca sorun ilk uretim ps4 lerde kronik buyuk ihtimalle. Sadece sony nin arizayi giderme videosu var( assagidaki video) onu yapiyorsunuz fakat tekrar ayni arizayi bir sure sonra tekrar veriyor. artik ne zaman ayni arizayi yaparsa tekrar o videodakini yapip sorunu gidereceksiniz. Benim ps4 yaklasik 5 6 aydir o arizayi vermezken daha gecenler de 1 hafta arayla 3 defa daha yapti.

evet hocam cd de almıyor!gerek videodaki,gerek güvenli odda tekrar en son update yapınca sorun önceden kalkıyordu,en 3 4 ay sorun olmuyordu ama şimdi ne hikmetse yemiyorabi maden kronik sorun yapsın servis olmadı yenisini versinler oyle kronık deyip video koyup yayınlamasınlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: offbeat_ninja

quote:

evet hocam cd de almıyor!gerek videodaki,gerek güvenli odda tekrar en son update yapınca sorun önceden kalkıyordu,en 3 4 ay sorun olmuyordu ama şimdi ne hikmetse yemiyorabi maden kronik sorun yapsın servis olmadı yenisini versinler oyle kronık deyip video koyup yayınlamasınlar

Sony nin bildigim kadariyla bu sorunla ilgili sadece cozum videosu var. sony sorunun kronik olduguyla ilgili bir sey soylemiyor, sadece ben 1.5 yildan beri her cozume ragmen halen bu sorunun basima tekrar gelmesinden dolayi ben diyorum kroniktir buyuk ihtimalle diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 27 Temmuz 2015; 16:44:51 >

• Arada bir tekrar problem çıkıyor benim cihazda. Bu problemi başka ne yontemlerle cozebiliriz ? Var mi uzun süre problemi yasayip sonra çözen birisi. Vidayi cevirerek cozenler var sanırım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 29 Temmuz 2015; 13:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Arada bir tekrar problem çıkıyor benim cihazda. Bu problemi başka ne yontemlerle cozebiliriz ? Var mi uzun süre problemi yasayip sonra çözen birisi. Vidayi cevirerek cozenler var sanırım ??

hangi vida hocam o?bizde yapalım o taktiği,yeminle gına geldi artık bip sesinden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Arada bir tekrar problem çıkıyor benim cihazda. Bu problemi başka ne yontemlerle cozebiliriz ? Var mi uzun süre problemi yasayip sonra çözen birisi. Vidayi cevirerek cozenler var sanırım ??

hangi vida hocam o?bizde yapalım o taktiği,yeminle gına geldi artık bip sesinden

Benimki fazla sıkıntı yapmadı ama kalıcı hale gelirse bende yapicam. "Ps4 eject disc problem screw" filan yazın çıkar videolar.

• Ben de yollayacagim 1 yili gecti 1 yildir kurtulamadim haftaya gonderecegim yenisini versinler

• ben dijital oyun aldığımdan bu konuya vakif oldum ,cihaz kapalıyken 3,ya da 4 kez bip sesi yaptı ,hemen durumu anladım açtım cihazı ve baktım ki hdd kapasitesi 50 gb altına inmiş ,şimdi 2 terabayt harddisk çaktım sıkıntı gitti...
  • https://lh3.googleusercontent.com/proxy/P-ncWUG_ALzF3ZYYeHsT1itdG5wmIvhtPS2nynyUuS3SyPb_8fw9iKw_ABPdTWS6FMc9-TVndO1mlq2bLaqTzkMCpiKikgzdXxw-jSC_ru47oV22CG82Eu_nzLGf4tKfnxVu=w396-h371-nc
    Hocam ps4 ün altında 3 tane plastik ayak var bunlardan eject tuşunun tam arkasındakini tırnağınla sökersen sorunun çözülür.o parçanın eject tuşuna arkadan deymesinden kaynaklanıyor sorun

• Kardeşim sorunu çözdünmü bu sorun bendede var manuel disk çıkaran vidayı gevşettim olmadı veri tabanı yeniledim olmadı usbden yazılımı tekrar attım yine olmadı en son makinayı sıfırladım yapacakmı bakalım ama benimkicd atmıyor oyundayken sadece bipliyo cd çıkarma sesi geliyo,3 4 gün yapmıyo 5. gün yapıyo yazılımsal bir sorun internet ten kaynaklı şimdi makinayı sıfırladım hemde dns değiştirdim bakalım 5 gün sonra yapacakmı sen hallettinmi sorunum seninkiyle aynı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa nalbant -- 7 Ekim 2015; 13:02:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa nalbant

Kardeşim sorunu çözdünmü bu sorun bendede var manuel disk çıkaran vidayı gevşettim olmadı veri tabanı yeniledim olmadı usbden yazılımı tekrar attım yine olmadı en son makinayı sıfırladım yapacakmı bakalım ama benimkicd atmıyor oyundayken sadece bipliyo cd çıkarma sesi geliyo,3 4 gün yapmıyo 5. gün yapıyo yazılımsal bir sorun internet ten kaynaklı şimdi makinayı sıfırladım hemde dns değiştirdim bakalım 5 gün sonra yapacakmı sen hallettinmi sorunum seninkiyle aynı galiba

Benim disk yokken cikarmaya calisiyor. Disk oyunum yok.
    Ama cikarma sesi geliyor mekanik ses.
    Şimdi dik kullanıyorum cihazi.
    Kaucuk ayakları cikarttim.
    3.0 yukselttim.
    Veritabanini sifirladim -oyunlarin silinmedigi secenek-.
    1.5 haftadır biplemedi.
    Tekrar biplerse youtube da "ps4 eject gold plate" yazarak bulabileceginiz bi video var onu uygulayacagim.

• Ben oyunları cd le oynadığım için son çare sıfırladım bakalım 5 günün sonunda bipliyecekmi aslında fazla büyütülecek bi durum yok ortada yazılımsal bi olay bence ama arada bir yapması soğutuyo insanı makinadan neyse biplerse yazarım yine kardeş ama sıfırlamayla çözülürse süper olur sony işe el atması gerek biplerde sorunu dedigin videodakileri uygulayıp kökten çözersen yaz sıfırlama sorunu çözerse bende sana yazarım ilgin icin tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa nalbant

Ben oyunları cd le oynadığım için son çare sıfırladım bakalım 5 günün sonunda bipliyecekmi aslında fazla büyütülecek bi durum yok ortada yazılımsal bi olay bence ama arada bir yapması soğutuyo insanı makinadan neyse biplerse yazarım yine kardeş ama sıfırlamayla çözülürse süper olur sony işe el atması gerek biplerde sorunu dedigin videodakileri uygulayıp kökten çözersen yaz sıfırlama sorunu çözerse bende sana yazarım ilgin icin tesekkur ederim

yazılımsal değil eğer sizdeki de eject tuşu sorunuysa. cd dışarı atmıyor dediniz üstteki mesajda.
    benimkide bugün eve geldim açtım biplemeye başladı :) güzelce sövdüm. faturayı tekrar çıkarttıramazsam o videodaki yöntemi uygulayacağım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.