Şimdi Ara

PS4 - 2 HDD Arası Dosya Kopyalama/Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar PS4'dü mün içindeki HDD bad sector olmuş durumda içindeki verileri dosyaları vb. yeni alacağım HDD'ye aktarmak istiyorum PS4'dün yedekleme servisi mevcut ancak onun için boş bir cihazım yok açıkçası aklımda bir fikir var olurmu olmazmı bilemiyorum ama belki yapanınız vardır diye düşünerek fikir almak isterim.

    Benim düşündüğüm fikir ise PS4'dün içindeki HDD'yi dahili olarak bilgisayara taksam yeni alacağım HDD'yi HDD kutusu takıp bunuda harici olarak bilgisayara taksam ve aralarında en basiti Copy-Paste işlemini yapsam herhangi bir problem olurmu yedekleme ile aynı mantığa sahip olduğunu düşünüyorum ancak düşüncelerinizi öğrenmek isterim.



  • Olmaz. Yeni alacağın HDD'yi PS4'e taktığın an format atacak makina ilk kullanım öncesi. O yüzden PS4 üzerinden yedekleme almaktan başka şansın yok. Bir yerden harici bir hard disk edin.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    PS4 te kullandığım harici harddiskteki verileri başka harici bir harddiske alıp o harddiskten devam edebilir miyim?
  • ben yaptım ama senin yapma şansın var mı bilmiyorum.ben emniyette çalıştığım için bir cihaz yardımıyla yaptım.dediğin gibi bende de bad sector olmuştu disk patlamadan diski klonladım.disk to disk bu yaptığım olayın adı.bilgisayar üzerinden yapılmıyor,td2u diye özel bir imaj alma cihazı var onunla hallettim.
     PS4 - 2 HDD Arası Dosya Kopyalama/Taşıma
  • Hallettim sonunda. 2 hdd yi de harici taktım. Önce bir tanesinden sistem hafızasına kopyaladım oradan diğer hdd ye :)
  • selam..

    benimde buna benzer bir sorum olacak.. ps4 pro en son versiyon mevcut.. 1 tb dahili ve extra 1 tb harici hdd ile kullanmaktayım. her iki hdd dolmak üzere..dahili 2tb hdd aldım. şimdi bu her iki hdd'yi bu aldığım 2tb lık hdd ye nasıl aktarırım? dahili 2tb hdd yi kullanacağım artık sadece.

    teşekkürler yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.