Şimdi Ara

Ps3ü Satıyorum İlgilenen Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eve davul almak istiyorum.ev müsait herşey uygun sadece parada sıkıntı çekiyorum.Ondan dolayı canımdan çok sevdiğim koruduğum ps3 250 gb ımı satıyorum almak isteyen arkadaşlarla burdan konuşabiliriz.Gün içerisinde resimlerinide koyacağım.Çok temiz kullandım zaten 4 ay bende kaldı o süre içerisindede çok kullanamadım. Fiyatı 700 tldir

pes2009 ücretsiz
    nba 2009 25 tl
    rock band 2 70 tl
    tekken 6 70 tl
    nfs shift 70 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkMetallica

eve davul almak istiyorum.ev müsait herşey uygun sadece parada sıkıntı çekiyorum.Ondan dolayı canımdan çok sevdiğim koruduğum ps3 250 gb ımı satıyorum almak isteyen arkadaşlarla burdan konuşabiliriz.Gün içerisinde resimlerinide koyacağım.Çok temiz kullandım zaten 4 ay bende kaldı o süre içerisindede çok kullanamadım. Fiyatı 700 tldir

pes2009 ücretsiz
    nba 2009 25 tl
    rock band 2 70 tl
    tekken 6 70 tl
    nfs shift 70 tl

200 veririm işine gelirse oyunların hepsine de 20 lira atarım

• sıfırıda 700 degilmi :S
  • bu fiyata satamazsın 2. el ps3 ü
  • bimekste mi ne bi katalogda görmüştüm 570TL idi.
  • 250 gb olum 80 değil oyunlarda 200 tl ye satıyorum ayrıca yanında gta 4 ü veriyorum
  • Bilmiyorum farkında mısın ama burası 2. el bolumu degil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • farkındayım olmadığının fakat burda daha çok kişi görür diye böyle bir ilan verdim
  • Usta 350 trink para veririm
  • çok istiyon kardeş.500 veririm yanında pes ve gta dahil olcak.işine gelirse pmden ulaş.
  • Ben bu ürün satanları anlamıyorum.Adam ikinci el ürünü sıfır fiyatına itelemeye çalışıyo.Ha bazı alıcılarda ölücülük yapmaya çalışıyo o ayrı.0ı kampanya olmadan 800 lira olan cihaz kampanya olduğu zaman dahada aşşağılara inen cihaza ne fiyatlar çekiyolar.Ha bu lafım sadece bu arkadaşa deil.Herkes yapıyo bunu.
  • bizim burdaki ps3 cafede 2 kol orjinal pes 2010 + HD kablosuyla beraber 450 lira senin o fiyata satman imkansız zaten teknosa da ki fiyatı 650 lira mı ne .
  • 400 cash 1-2 oyun senden olur ama malum fiytlar yakıyo
  • Davul yerine darbuka alıcaksın anlaşılan. 700 liraya satamayacagına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1

Davul yerine darbuka alıcaksın anlaşılan. 700 liraya satamayacagına göre

dostum çok temiz kullanmış olabilirsin ama adamlar 900e satıp yanında bir de oyun veriliyor senin makinenin yanında.
  • 699 leva + 3 oyunu adamlar satiyor, ayrica slim.

bence fiyati biraz dusur.
  • 500 verim trink para. gta4ü ve peside alrıım
  • ps3 ilanın yanlış yerde.
  • 800 tlye 250 gb ps3+gta 4-pes 2009-nba 2009-nfs shift-tekken 6-rock band 2 bunu bi düşünün derim paraya sıkışığım..isteyenlerle burda konuşuruz ciddi olanlarla daha sonra telefonumu veririm resimlerinide çekip koyacağım.hiç çiziksizdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.