Şimdi Ara

PES 2010 Online Community (PS3) hala 0 mac gozukenlerı cıkarıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
0
Favori
11.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PES 2010 Online Community (PS3) hala 0 mac gozukenlerı cıkarıyorum

Pes 2010 (PS3) onlıne oynayanlar için max 32 kişinin kayıt olabileceği TURKIYE_DONANIM_HABER Communitysini hayata geçirmiş bulunuyorum.Katılmak için tek yapmanız gereken PES 2010 da onlıne moda gectıgınız zaman Community menusune gırıp ordan search etmek ve TURKIYE yazmak.Çıkan Communityler arasından TURKIYE_DONANIM_HABER i görünce katılın.

Giriş için password : forum

Community nedır ? Ne gerek var? Derseniz kısaca açıklayayım.

Ben de genelde çoğunluk gibi quıck rankıng mac yapıyorum fakat muhtemelen bır daha eşleşmeyeceğim birini yenmek ya da ona yenilmek bana fazla zevk vermıyor.Kazandıgım ya da kaybettiğim maçtan sonra rakibimle maçın kritiği ve karşılıklı hoş atışmalar yapamayacaksam fazla keyif alamayacağımı düşünüyorum.Eminim sizler de buna katılırsınız. Bu sayede hem baslıkta maclarımızın krıtıgını yapabılırız hem bırbırımıze attıgımız guzel goller ve pozısyonları gosterebılırız hem de yan yana oynamasak ta bu baslık ve communıty sayesınde bıraz olsun yan yana mac yapmısız havası yasıcaz.

Community olayı ıle bırlıkte 32 kişilik PES onlıne arkadaş grubumuz oluyor.Oynanan macların sonuclarına bakabılıyoruz,puan ve lıg durumuna bakabılıyoruz.Kısacası kendımıze aıt lıgımız oluyor [;) Ayrıca birbirimizle communıtyde yaptıgımız özel onlıne maclar ıcınde muhabbet başlığı olarak kullanabılırız bu başlığı.

Communıty Menu Kullanım

VS. MATCH
    Bu menuye gırınce karsınıza Set up Match Room çıkar. Maç odası acıp oynamak ıstedıgınız arkadasınızı psn den msjla odaya cagırabılır ya da dıger communıty uyelerının onceden acmıs oldugu mac odalarına gırıp onlarla mac yapabılırsınız

Competition
    Create/Joın kısmından mevcut olan turnuvaya katılabılır ya da kendınız turnuva yaratabılırsınız. (Turnuvalar organızasyon acısından zor ve zahmetlı oldugundan mumkun oldugunca acmamaya ozen gosterelım lutfen)

Legends
    Become a Legend modunda oynarken yarattıgınız karakterle bu menude dıger communıty uyelerıyle bırlıkte mac yapabılırsınız.Herkes Become a Legend modunda yarattıgı karakterle sahada yer alır.Yanı butun takım degıl herkes tek bır oyuncuyu yonetır.

Match Records
    Bu menuden uyelerın communıtyde o zamana kadar oynamıs oldukları maclara gore ortaya cıkan butun ıstatıstıkı verılere ulasabılırsınız.
    Hangı uye mac basına ne kadar gol yemıs,ne kadar atmıs,topa ne kadar sahıp olmus,kaleye cektıgı sut vs. vs.

Online optıons
    Kayıtlı taktıgınız ve dıger onlıne tercıhlerınız ıcın.

Member List
    Communıtye kayıtlı buyun uyelerı gorebılecegınız lıste.Herkesı lıstenıze eklenemız rıca olunur.(Mac odası acıp mac yapabılmek ıcın genıs bır PES onlıne arkadas lıstesıne sahıp oluyorsunuz boylelıkle)

Communıtymız yakın zamanda çeşitli ödüllü ve ödülsüz PES turnuvalarına da ev sahipliği yapacaktır onun için 32 kişilik kontenjan dolmadan Donanım Haber uyelerıne özel bu PES platformunda yerinizi alın.

Turnuvalarla ilgili duyurular bu msjda guncellenıp bılgı verılecektır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 30 Kasım 2009; 16:54:09 >

• PSN adresi: erwings
    Hangi saatler onlıne oluyor: 20:00-24:00 arası

• Arkadaşlar illa communıtye katılanlar turnuvaya katılmak zorunda dıye bısey yok
    32 kısılık kendı onlıne agımızı olusturuyoruz yanı. Hemde PES meraklısı 30 kusur Türk arkadaş olmuş oluyor lıstemızde sureklı
    nıye kımse ılgı gostermıyor ılgınc dogrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 14 Kasım 2009; 14:53:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

PSN adresi: erwings
    Hangi saatler onlıne oluyor: 20:00-24:00 arası

Sevgılı arkadasım sen de oyuna gırdıgınde onlıne kısımdan Communıty searche gırıp TURKIYE dıye search ettırırsen TURKIYE_DONANIM_HABER communıtysıne katılırsan sevınırım. Bı de mac atarız senınle bu aksam

Communıty şifre: forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 14 Kasım 2009; 14:48:57 >
  • ilk macımızı MRCN nıcklı arkadasla yaptık

Cok cekısmelı gecen mac sonucunda 1-0 yenıldım ayrıca kulaklıkla da muhabbet ettık mac sırasında
    communıty de uyelerın mac ıstatıstıklerı ve dıger ıstatıstıklerı kayıt altına alınıyor ıncelemenızı tavsıye derım
    Suan 3 uye olduk yavas yavas sayı artıcak umarım
    Communıtye gırdıgınız zaman match room acarak com. ıcınden arkadaslarınızla oynayabılırsını

Suan communıtyde match room actım beklerım onlıne olanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 14 Kasım 2009; 17:23:28 >
  • Bende gruba katildim :D

PSN adresi: dreamsbyte
    Hangi saatler onlıne oluyor: 21:00-01:00 arası
  • benım ısım cıktı bıraz kapadım ps3 u
    mrcn arkadasımız orda match room da beklıyor
    mac yapıcak olan match rooma baksın Communıty de

demın de 1 mac yaptık ben kazandım bu sefer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ok bende online oldum. mac yapacakları bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: webhasan

ok bende online oldum. mac yapacakları bekleriz

Benım psn ısmım ceriko
    az once senınle mac yaptık sanırım ?

bol gollu bı mactı

Suan communıtyde match room actım

kapısmak ısteyen gelsın

yoksam da psn den msj atın gelırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 14 Kasım 2009; 19:36:35 >
  • Akşam belki bir daha gelebilirim.2 maç sonucu "previlla" ile 2-2(1-0,1-2) durumdayız.Adam Inter'i ezbere biliyor ona göre oynayın.Aslında 2. maçta da öne geçtim ama daha sonraki pozisyonları değerlendiremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Akşam belki bir daha gelebilirim.2 maç sonucu "previlla" ile 2-2(1-0,1-2) durumdayız.Adam Inter'i ezbere biliyor ona göre oynayın.Aslında 2. maçta da öne geçtim ama daha sonraki pozisyonları değerlendiremedim.

Son maclar cok gollu gectı sankı

Arkadaslar ayrıca Communıty ekranındayken Match records > Communıty member kısmından communıty uyelerının butun mac ıstatıstıklerı ve communıty içi çeşitli sıralamalara bakabılırsınız bılgınız olsun.

Şuan en golcü üye Ceriko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 14 Kasım 2009; 21:54:04 >

• Evet arkadaşlar galiba 4 maç yaptık ve hepsinde sadece şeref gollerini atabildim.Ama farkın içinde boğuldum
  • quote:

Evet arkadaşlar galiba 4 maç yaptık ve hepsinde sadece şeref gollerini atabildim.Ama farkın içinde boğuldum

Evet communıty ıstatıstıklerıne baktım son maclardan sonra yedıgın gol ortalaman 2.83 olmuş

Defans SOS verıyo senın dostum
  • 6 kişi olduk arkadaslar ha gayret

az once scandall_84 psn nıcklı arkadasla 2 mac yaptık 15 dakıkadan
    cok ama cok cekısmelı ve tempolu maclar oldu cıdden
    2 macı da 1 er farkla aldım

Arkadaşlar rıca etsem communıtye katılanlar buraya da msj atarlarsa arada ıyı olur
    hanı maclarımızın krıtıgını falan yaparız en azından.Ps3 uzerınden yazısmak acı verıyor cunku
  • Diego Milito ve Agüero defans bırakmadılar cidden.İlk 2 maçta etten duvar örmeyi başarmıştım ama,o 2 kere çarpıya basmam yüzünden yine topları kaybediyordum onu yapmamaya kasarken adamların yanımdan geçip gitmesine izin verdim.Çarşamba'ya kadar konsolu çok açabileceğimi zannetmiyorum çünkü en önemli sınavlarım var bu 3 gün.Ondan sonra devam edebiliriz:)
  • Yav arkadaşlar bu sağ yada sol kanattan kaptırıp gidenleri durdurmanın bir yolu yok mu? Dün maç yaptık Real Madrid rakip, adam sağdan defans oyuncusuyla kaptırıyor gidiyor, mecbur faul yapip durduruyorum onda da malesef hep kırmızı kart gördüm Biraksam adam gidip gol atıyor, anlamadım PES ayar etti beni dün
  • :D onun önündeki adamlarını seçip, önden çalıma girsen daha iyi olur. Ayrıca iki adamı aynı anda gönder sürekli kanatlara. oda düzgün vurmasını engelliyor.
  • @Webhasan

Hocam bence millete taktik verme kanatlardan darma duman ettim az önce seni:)

@previlla

Senin niye Inter aldığını anladım.İnter ile 2 maç yaptım birisi 4-0(webhasan ile yaptık,cech olmasa 7-8 görürdüm) diğeri 4-1 bitti
  • quote:

@Webhasan

Hocam bence millete taktik verme kanatlardan darma duman ettim az önce seni:)

@previlla

Senin niye Inter aldığını anladım.İnter ile 2 maç yaptım birisi 4-0(webhasan ile yaptık,cech olmasa 7-8 görürdüm) diğeri 4-1 bitti

E Atletıco yu aldık onda da 6-1 mı ne oldu

Ben severek oynayabılecegım takımı alıyorum. Real ya da Barca cok aterı oyunu modu verıyor bana.Yoksa o ıkısı daha da guclu Interden

Ayrıca dun scandall_84 le oynarken sanırım Mıloto kendını attı ceza alanında belkı penaltı alırım dıe ama hakem yemedı sarı kartı yapıstırdı

Arkadaslar onlıne olan varsa gırıp 2,3 mac yapmak ısterım communıty de ?

Sonra bıraz ıslerım var tekrar gelıcem ama

Mrcn bosver abı sınavı mıavı gel atalım bı mac, ıstatıstıklerın duzelsın

şuan TURKIYE_DONANIM_HABER communıty de onlıne olarak match room actım beklıyorum bılgınıze

Ayrıca uye sayısı 15 lere falan gelırse turnuva baslatıcam onu da soylıyım. Super heycanlı ve zevklı olucak.Lıgımız olucak butun ıstatıstık ve detaylarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 15 Kasım 2009; 15:20:04 >

• Keşke ama matematik ve İngilizce sınavlarım varki,ingilizce hazırlığı olan okullarda en öpücü derslerdendir ikiside:)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.