Şimdi Ara

Ps3 Update Sorunu Bi el Atın be :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba. Dün Teknosadan 250 Gb Ps3 aldım World Cup 2010 Kampanyalı.
    Neyse bugun bilgisayarcıdan 10 metrelik ethernet kablosu aldım taktım PsN ye kayıt olmak için girdim
    3.41 firmware mıymış neymiş update etcek yani acıyorum ama indirirken Sorun çıkıyor.
    aradada yukarda Ethernet kaplosunun bağlantıdan koptugunu söleyen bir yazı çıkıyo Gri.
    dolmadan hata veriyor. Hata kodu 807.... diye gidiyor. Nası yapcam ben bunu yaaaaaa
    Neolur yardım edin...

• Hata Kodu 80130504 isehttp://forum.donanimhaber.com/m_40814869/tm.htm bu konudan devam edin.Sanırım Quiknet kullanıyorsunuz

Orijinalden alıntı: emre-34bjk

Hata Kodu 80130504 isehttp://forum.donanimhaber.com/m_40814869/tm.htm bu konudan devam edin.Sanırım Quiknet kullanıyorsunuz

Nerdeeeeeeeeee :D Gelsede kullansak :D ya galiba o kod quiknet e özel diğil :D Çünkü ben küfür edilesi ttneti kullanıyorum malesef :D bakıcam :D ilgilendiğiniz için cok teşekkür ederim

• kablonun düzgün çalıştığına eminmisiniz başka bişeyde deneyin çünkü en ufak temessızlıkta bağlantı gidiyo hemen bendede bazen oluyo ps3 ün arkasındaki girişi ittiriyorum düzeliyo.

bide modem uzun süredir açıkmı? bi reset atıp deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtue34 -- 27 Temmuz 2010; 22:36:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox ban yerse live id'ye ne olur?
    16 yıl önce açıldı
    Diablo 2 LAN'dan oynama sorunu!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.