Şimdi Ara

80130504 Hatası Çözümü (quicknet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
6.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bütün quicknet kullanıcılarının sorunu olan 80130504 hatasını hallettim . sanırım ps3 ün sinyaline pc yanıt vermeyince böyle bir hata oluşuyor yada tam tersi .

internet connection settingse girin . sign out olacaksınız . wired yada wireless connectionu seçin . adress settingse gelince custom u seçin . İp adress settings çıkınca manual deyin .

buraya dikkat edin

Ip adress : 192.168.1.x yazın (modemin ip adresinden büyük olsun x yerine mesela 34)
    Subnet mask : bu değer zaten orada yazıyodur .
    Default router : 192.168.1.1
    Primary Dns : çalıştıra cmd yazın orada açılan yere ipconfig /all yazın dns sunucusunun karşısında yazan ip yi buraya yazın
    Secondary Dns : burayı boş bırakabilirsiniz .

Evet arkadaşlar ben böyle yaptım saatlerdir hiç sorunsuz oynuyorum hatta mw 2 de full host oluyorum bilmiyorum bununla bir alakası var mı . sorunuz olursa sorabilirsiniz .

Bullets Of Revenge
    GT:BoR African

• Evet arkadaşlar forumda hiç kimse mi quicknet kullanmıyor

Bullets Of Revenge
  • Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler hocam,bizim siteye de bir hafta sonra süperonline fiber internet gelecek bir sorun olursa işime yarayabilir
  • Bence sorun Quicknet'ten kaynaklanmıyor. Asıl sorun superonline'ın verdiği Pirelli marka modemden ya da superonline'ın kendinden kaynaklanıyor. Ben şu anda Superonline üzerinden ADSL abonesiyim (eski evimde fiber internet abonesiydim). Bu sorun ile sürekli karşılaşırdım ama online oyun çok fazla oynamadığım için dert etmezdim. Ancak dün PS3 Media Server ile film izlemeye çalışınca, konu başlığında belirtilen hata kodu dolayısıyla 20. dakikadan bağlantı kopuyordu. Bu sebepten dün biraz araştırma yaptım ve sorunu hallettim.

@1903alper arkadaşımızın bahsettiklerine çok yakın değişiklikler yaptım. Sadece Primary ve secondary DNS'lere Default Router'a girdiğim değerin aynısını girdim. Ayrıca router ana sayfasından PS3'e verdiğim IP numarasını DMZ Host olarak atadım. Bu şekilde sorundan kurtuldum.

Orijinalden alıntı: 1903alper

Evet arkadaşlar forumda hiç kimse mi quicknet kullanmıyor

ben kullanıyorum
    bendekı sorun oyun oynarken 1 kere mutlaka psn den dusecegım kı ondan sonra dusme olmuyor bellı bır saat dedıklerını yapacagım umarım ıse yarar
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Arkadasım valla az önce BC2 online oyuncuları kısmına alttaki soruyu sormustum. Cevap yazılmısmı diye baktıgımda bu başlıkla karşılastım. Superonline 10 mb. kullanıcısıyım ve online oyunlarda 20 dakikada bir kopma sorunu yaşıyorum. Hatta BC2 başlıgına yazdıgım kısım altta .. Dediklerini uygulayacagım. Umarım düzelir sorun. Yada Superonline aboneliğimi sonlandırmak zorunda kalacağım.

53 dk önce

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=40877138
    Yeni mesajlar yok
    Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.. Yoksa ps3 ü kırıp atacagım. Bunaldım artık.

Soruna gelince, BC2 de multiplayerde sürekli DC yemekteyim. Pek fazla başka oyun oynamadıgım için sorunun hep EA serverlerinden kaynaklandıgını düşünmekteydim. Sürekli olarak 20-30 dakikada bir oyundan kopmaktayım. Denemek için başka oyunlara da yöneldim ve sadece BC2 de değil diğer oyunların multiplayerlarındada aynı sorunla karsılastım. 10 Mb. internet kullanıcısıyım. Bilgisayarda herhangi bir problem yok yani oyun esnasında ben DC yediğimde PC de herhangi bi kopma yasamıyorum. Acaba pc de virüs varmı diye düşünüp PC kapalı bir şeklide oynadıgımdada aynı sorunla karsılasıyorum. sistemim kablosuz degil Wired olarak bağlı. Oyun oynama zevkim falan kalmadı, böyle bir sorunu daha önce yasamıs arkadaslarımız varsa kıymetli fikirlerini bekliyorum. Yoksa Vallaha bi cinnete bakacak ps3 ü çöp yapacam.

psn : Formula_tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 29 Haziran 2010; 17:37:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adsl hatası
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum, ben de quicknet kullanıyorum. 3 ay önce bu sorunu hallettim. Nasıl düzeltiğime gelince. Playstation'ın internet ayarlarından playstation için yeni bir IP atadım. Bu konuyu çok açık bir şekilde anlatan bir site vardı. Şu an için sitenin ismini tam olarak hatırlamıyorum.

Orijinalden alıntı: Watercuk

Dostum, ben de quicknet kullanıyorum. 3 ay önce bu sorunu hallettim. Nasıl düzeltiğime gelince. Playstation'ın internet ayarlarından playstation için yeni bir IP atadım. Bu konuyu çok açık bir şekilde anlatan bir site vardı. Şu an için sitenin ismini tam olarak hatırlamıyorum.

Saol arkadasım. 1903alper arkadasımızın dediklerini gece eve gidince uygulayacagım. Ama her ihtimale karsılık sizdende nasıl sorundan kurtuldugunuzu anlatan linki istemem mümkünmü.. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 29 Haziran 2010; 17:49:32 >

Orijinalden alıntı: Boomerang35

quote:

Orijinalden alıntı: Watercuk

Dostum, ben de quicknet kullanıyorum. 3 ay önce bu sorunu hallettim. Nasıl düzeltiğime gelince. Playstation'ın internet ayarlarından playstation için yeni bir IP atadım. Bu konuyu çok açık bir şekilde anlatan bir site vardı. Şu an için sitenin ismini tam olarak hatırlamıyorum.

Saol arkadasım. 1903alper arkadasımızın dediklerini gece eve gidince uygulayacagım. Ama her ihtimale karsılık sizdende nasıl sorundan kurtuldugunuzu anlatan linki istemem mümkünmü.. Teşekkürler.

hocam sorununz çözüldü mü ?

Bullets Of Revenge
  • ben dedıgını yaptım onlıne ıken 2-3 saat sıngle oyun oynadım dusmedım ıyı oldu sanırım saolasın normalde onlıne olup on oynamasamda dusuyordum ama dusmedım
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Sorunum 1903alper arkadasımızın yardımıyla son buldu arkadaslar. PSN den 3 saat kesintisiz oynamama ragmen düşmedim. Kendisine teşekkür ediyorum.

PSN : Formula_tr

Bullets Of Revenge
  • saol alper sorun cozuldu...

Orijinalden alıntı: devilmc

tamda sorunla ilgili konu açıcaktım eline sağlık umarım işe yarar ama bir sorum var modemin ipsinden büyük demişsin modem ipsi derken ne bu kastettiğin modem arayüzünde nerden görebilirim ?

eğer quicknet kullanıyorsan ip 192.168.1.1 dir sen oraya 192.168.1.39 yazabilirsin mesela rastgele bir sayı .

Bullets Of Revenge
  • Teşekkürler alper sayende kurtulduk bu sorundan

Psn : ardadgr16

Referanslar(hesap sattıklarım): Brooklyn23 , Gs_Emre , jambon , crypto81 , y4n3s
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.