Şimdi Ara

Ps3 ümde donma lar olmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.aldığım ps3 te haftada 2 gün rahatça hiç birşey olmadan oynuyordum ama bu hafta konsala bazen elektrik kesiliyor konsol komple gidiyor ışık falan hiç yanmıyor bazense konsol donuyor ne yapsam hiç birşey olmuyor tek çare fişi çekmek oluyor konsol sıcakta olmuyor etrafı açık geçen gün bir gece soğuk bir odada beklettim sonraki gün saat 15ten 20ye kadar birşey olmadan rahatça oynadım bugün ise yine donmaya ve kapanmaya başladı tamirede vermek istemiyorum zaten 2.el ürün garantisi falan olduğunu sanmıyorum ama neden şimdi başladı önceden rahatça oynuyordum şimdi neden böyle başladı sizce bu yılda ps3 almak hatamıydı yoksa bir çözüm varmıdır ve sadece gta 5 ve Last of Us oynadım sizce oyunlar zorluyor olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeak123 -- 19 Ocak 2020; 20:5:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ps3 te bazi oyunlar var ve bu oyunlar ps4 te yok . o yuzden kıymetini cok iyi bilmesiliniz, ben 2 kere ps3 aldim sonrasinda sattım ve pısman oldum ama su saatten sonra cidden ps3 almak icimden gelmiyor, o kumandasi ergonomiksizligi olmuyor.
    ps4 kumandasinin ergonomisi de xbox kadar iyi degil ama suan ps4 te oldugumdan yapacak bir sey yok.

ps3 harika bir konsol, ps3unuz dursun. bu sene sonu ps5 cıkacak direk ps5 alabiiyorsaniz onu alin yoksa fiyat dususuyle beraber bir ps4 pro alin keyfinize bakin tonla oyun var ps4 te ama bazi oyunlar yok iste yok. mass effect yok shepherd ile galaksiyi kurtaramamak acı veriyoo
  • Evet ps5 çıkınca ps4 almayı düşünüyorum ama ps3 te oynamakta güzel zamanımı bunla öldürüyorum hiçbir zaman güzelce oyun oynayamadım ve fiyatında uygun geldi

• Dostum ps5 çıkınca ps4 ün fiyatı düşmeyecek. Zaten halen yeni sayılabilecek bir konsol o kadar yeni oyun çıktı ve çıkmayada devam edecek yani şimdiye bakarsak Türkiye'de ps5 almak hiç mantıklı değil ps5 e çıkan oyunlar ps4 e çıkmaya devam eder.

• yodamaster kullanıcısına yanıt
    Suan ps4 pro 350 pound, 400$, 400€. Ps5 500 dolardan fazla olmaz gibi o yuzden ps4 pro 250-300$ arasi olur
    Bu da TR de fiyat dususune sebep olur dunyada da oldugu gibi.Ps4 2013 te cıkan bir konsol yeni de degil
    pro yu saymiyorum o sadece daha fazlasini isteyenler icin.

ps4 artık sonuna geldi yapabilecegini Red dead redemption2 ile yaptı. Bu yil cıkan oyunlar ps4 icin de cıkacak
    ama ps5 SSD oldugundan ornek veriyorum (bir tarafta 1 dakika bekleme suresi diger tarafda 8 saniye suresi olunca)
    oyun yapımcılari da ps5 e odaklandigindan ps4 uvey evlat muamelesi gorecektir.

ps5 e cıkan oyunlar ps4 icin de cıkarda cıkan oyunlar boyle gozukur

Bununla bereber daha cok bekleme suresini de eklemelisin.

Mesela cyberpunk2077 de ps4VSps5 kıyaslamalari da boyle aynı olur her turlu farklılıklar olacak.
    ps4 te oynarim derseniz bu tamam ama realist olmakta fayda var.

suan konsolunuz yoksa kimse konsol almamali ps5 te geriye uyumluluk oldugundan ps5 alıp hem ps4 oyunlari (fiyati ucuz olanlardan baslayip) hem de ps5 oyunlarini oynarsiniz.simdi ps4 alıp sonra onu 3 sene sonra satıp ps5 almak cok marifetli olur
    ps5 i alır 5-6 sene en azından bozulma gibi olaylar olmadiginda sansiniz da yaver giderse kullanirsiniz.

Ben gecen sene amazon de den Pro aldım suan olmasa beklerdim ps5 alırdim. ama oldugundan ps5 slim yada pro suna kadar ps5 almam
    cunku ps4 te oyun cıkacak ve oyun cıkmayana dek somururum konsolu.Suan bozulursa falan ps4 almam daha ps5 alır gecerim.

ps5 te exclusive oyunlar olacak onlar ps4 te calısmayacak onu da belirtiyim bu arada. dediginiz sey cogu 3.parti oyunlar
    onlarinda nasil cıkacagi belli 3 assagı 5 yukari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 21 Ocak 2020; 5:6:15 >

• fiyat değişmeyecek diğer dediklerin doğru ama vergileri falanda eklesen birden fiyatında düşüş olmaz ps4 e yeni dememin sebebi sistem özelliklerinin iyi olması.

• Birde grafikler o kadarda kötü olmaz ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasa tipi ne konsolun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.