Şimdi Ara

PS3'ÜM KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR, YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
19.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün yayınlanan 3.65 güncellemesini yükledim bu akşam üstüne kadar problem yoktu. Fifa oynarken birden kapandı isteğim dışında. Ps3 kapandıktan sonra kırmızı şık yanıp sönüyor bir kere basıyorum kırmızı ışık sabitleniyor bir kere daha basıyorum yeşil yanıyor ve ps3 açılıyor ve kısa süre sonra aynısı oluyor.Yazılım hatası mı yoksa ps3 üm mü bozuldu?? Sizlerde de var mı bu sorun???

• Merhaba

Benim bildiğim ve kullanım klavuzundan okuduğum kadarıyla bu problem ps3'ünüzün ısınmasından dolayı gerçekleşir. Sıcak bir ilde ikamet ediyorsunuz galiba? Klima varsa çalıştırın yoksa kullandığınız odayı havalandırın
  • Sıcak bir ilde yaşamakla bir alakası olamaz. Türkiye'de bir il ne kadar sıcak olabilir ki? Afrika'daki, Fas'taki kullanıcılar ne yapsınlar o zaman. Isınmasıyla ilgili bir sorun varsa eğer, fanlarında bir sorun olmuş olabilir. Tozdan falan eski performansında dönemiyorlardır belki. Kontrol ettirmenizde fayda var. Sorun sık tekrarlanırsa, servise yollayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Sıcak bir ilde yaşamakla bir alakası olamaz. Türkiye'de bir il ne kadar sıcak olabilir ki? Afrika'daki, Fas'taki kullanıcılar ne yapsınlar o zaman. Isınmasıyla ilgili bir sorun varsa eğer, fanlarında bir sorun olmuş olabilir. Tozdan falan eski performansında dönemiyorlardır belki. Kontrol ettirmenizde fayda var. Sorun sık tekrarlanırsa, servise yollayın.

Ben antalyada yaşıyorum klima kapalı odalar 38derece şuan, nefes alınmıyor zaten temmuz ortası kapalı bir oda 40 dereceyi aşıyor. Kullanım klavuzunda bu problemin makinanın ısınmasından dolayı kaynaklandığı yazıyor zaten e birde fat kasa kullanıyorsa tabikide problem olabilir. eğer benim gibi bi yerdeyse, tabii fanlarda problem olmasıda bir ihtimal.

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Kılavuz da okumuştum ben ilk oldğunda bi yarım saat 1 saat ara vermiştim yine oldu, şimdi odayı havalandırcağım inşallah bir daha olmaz...
  • Ayni problem bende. Hicbir oyuna girmiyor, aninda kapaniyor. Git garantiye ver, bende verecemde teee Göztepe ye gitmeye üseniyorum.
  • Cihaz hangi model fat, slim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FAT,arkadaşlar sinirden ölücem,arkadaş sen 3.65 i yükledin mi???
  • O zaman %95 sarı ışığı görmüşsün.Geçmiş olsun..Eğer garantisi varsa servise ver.
  • Bu sabah item sony yetkili servisi aradım, başıma gelenleri anlattım,tahmin ettiğim gibi anakart yanmış dedi ne kadara yaparsın dedim 390 tl dedi. Ardından Spny Morfare yi aradım bana item sony nin numarasını verdi,garantisi var mı dedi vardı bitti dedim o zaman orası para versen bile yapmaz dedi. Sonuç olarak PS3 Slim almaya karar verdim. 825 tl ye 320gb + Movie + Eye + Virtua Tennis 4 paketini almaya karar verdim. Bunu aldığımda birde yanında SONY ARTI kartını alacağım satış sonrası güvence için. Özel bir kart cihaz arızalansın 3 iş günü içinde teslim ediyorlar süper gerçekten. Şu an rüyada gibiyim, daha dün bu saatlerde fifa oynuyordum ps3 ümün bozulacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Kendime geçmiş olsun diyorum sizlere de ilginiz için teşekkürler...
  • Geçmiş olsun hocam.
  • Sağol kardeş...
  • Geçmiş olsun hocam . En mantıklısını yapmışsınız . Onu 400 Liraya tamir ettircen . 2 Hafta sonra tekrar aynı sorun . Slim'lerde çok çok çok nadir sarı ışık var hatta yok gibi birşey . Bu arada bence o move'lu paketi alma . Move elinde kalır . Biz uyaralım da
  • Yapma ya.... sebep??
  • Başlıgı gördügüm an sarı ışık demiştim, konuya girdim ve evet sarı ışık, çok ani gelir meret, tek seferde hiçbir şey yokken kapanır cihaz, ve sarı ışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del_Piero

Yapma ya.... sebep??

Move az oyun çıkıyor , oyun çıksa bile çok dandik bir cihaz . Bence hiç eğlenceli felan değil . Yaptıkları şey Gamepad tuşlarını üzerinde top gibi birşey olan bir cihaza aktarmış ha Gamepad'le oynamışsın ha Move cihazıyla ikisi de aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan_TR -- 9 Haziran 2011; 14:36:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

O zaman %95 sarı ışığı görmüşsün.Geçmiş olsun..Eğer garantisi varsa servise ver.

Haydaa bendemi sarı ışık görmüşüm.
    Hiçbir oyuna girmiyor, taktığım gibi anında kapanıyor. Kırmızı ışık yanıyor sönüyor Birkere power tuşuna basınca bip deyip sabit kırmızı ışık yanıyor, birkere daha basıncada açılıyor
    Sony

Del_Piero
    Garantin varsa durma koş. Bende garantiye vereceğim.

• Bu ne ya herkezin ps3 ü dökülüyor.
  • Garantim bitti maalesef 2008 temmuzda aldım 2 yıldu garanti süresi,kahretsin ya... yeni alacağım başka çare yok,gittim bimeks ten aldım bundan sonra sony den alacağım avantajları çok.. keşke sony den alsaydım zamanında. bir de şunu sormak istiyorum morfare ye girip ordaki ps3 paketlerinden hangisini önerirsiniz bana, kararsız kaldım da....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del_Piero

Garantim bitti maalesef 2008 temmuzda aldım 2 yıldu garanti süresi,kahretsin ya... yeni alacağım başka çare yok,gittim bimeks ten aldım bundan sonra sony den alacağım avantajları çok.. keşke sony den alsaydım zamanında. bir de şunu sormak istiyorum morfare ye girip ordaki ps3 paketlerinden hangisini önerirsiniz bana, kararsız kaldım da....

Çok geçmiş olsun o zaman. Ps2 zamanları ne güzeldi... Konsol değildi taştı tanktı. Ps1 içinde aynen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.