Şimdi Ara

PS3'ten X360'a Geçen Biri Olarak Yorumum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
4.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün x360'a kavuştum ben de. öncelikle Kahraman Elektronik'ten Murat hocama teşekkürler. Baya ilgilendi. Alacak olursa tavsiye ederim Kahraman Elektronik'i.

Ps3'ten x360'a geçen biri olarak konsoldan çok memnun kaldım. özellikle ben ps3 çıkana kadar oyunlarla aşırı haşır-neşir bir insandım. ancak ps3 çıkıp oyunlar 80-90tl olunca benim için olay bozuldu açıkçası. orijinale gücü yetebileceklere tavsiye ederim ps3'ü ancak 4-5 oyun alır onlarla yetinirim diyen hiç bulaşmasın. benim mgs 4 oynamaktan artık imanım gevremişti. neyse konumuz o değil.

gelelim x360'a, öncelikle joypad'e hayran kaldım. ilkte açamadım joypadi, ortaya basınca açılıyo sandım ama arkadaki minik wireless butonuna basmak gerekiyormuş onu da öğrendim. çalışmıyo diye de kormadım değil hani alışmam yarım saat falan sürdü. gears of war oynuyorum şu an. yaratıklar koşarken bile direk kafaya kafaya sıkıyorum yani o derece alıştım. çok rahat joypad. ara menü yani dashboard çok kullanışlı. hele o açılış sesi; kısa da olsa çok süper. dinlemek için 2-3 kere aç kapa yaptım şu an live'a hiç bulaşmadım. bitirecek bir sürü single oyun var. ki zaten bu kadar oyunun arasında online'a bulaşmak hiç akıl kârı gelmiyor bana. grafiksel açıdan zaten birşey dememe gerek yok kendini kanıtlamış bir konsol, özellikle multilerde. Konsolu dik kullanıyorum. odam çok sıcak şu an ancak konsol ps3'ten daha az ısınıyor gibi geldi bana. çünkü ps3'ü bu saatlerde oynadığımda hatırlıyorum fanın devri baya bir artıyordu. o açıdan jasper boardlar baya gelişmiş sanırım. yaklaşık 5 saattir falan açık konsol. şu an için herşey kusursuz, inşallah böyle devam eder. birazdan kapatıp dinlendirecem biraz. vel-hasıl alacak arkadaşlara kesin tavsiye ederim. hiç çekinmesinler. herkesin yaşaması gereken bir deneyim xbox360.

bu arada konsolun pilleri ile ilgili sorum olacak; bunları şarj etme gibi bir şansımız yok değil mi? yani bitince yenisini almak lazım? çünkü bir çubuk şimdiden gitti

• Ps3'ü sattın mı?
  • Dogru yolu bulmussun Hocam

Fight --- Ps3 vs Xbox
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
  • Şarj edilebilir pillerden kullanabilirsin YodatheMaster.
    Ben de uzun süredir Xbox 360 kullanıyorum ve oldukça memnunum. Yalnız Live'ın tadını mutlaka almalısın. Live'a bir alışırsan Single oyun oynamazsın.

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
  • Aynen arkadaşım hayırlı olsun.Ya bu x360 bir nimet vallahi.Hiç bırakamıyorum..
  • hayırlı olsun...her iki konsolda bende mevcut ama nedense xbox bi başka ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmforce

hayırlı olsun...her iki konsolda bende mevcut ama nedense xbox bi başka ya

Aynen, çok daha sempatik bir alet Xbox

Hayırlı olsun dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 30 Temmuz 2010; 19:31:45 >
  • Hayırlı olsun. Bence "ben multi oynamasam da olur" diyenler için x360 şu anda en iyi alternatif zaten
    Gamepadler için de Play&Charge kit alabilirsiniz veya arkadaşın dediği gibi şarj edilebilir pil de kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Ps3'ü sattın mı?

evet hocam gençler anlaştı verdim gitti ben de

hayırlıyanlar saolsun. inşallah hayırlı olur bu geçiş benim için. şu an sadece metal gear solid 4 tütüyor burnumda o da zamanla geçer sanırım
  • güzel karar
  • Öncelikle hayırlı olsun memnun kalmana sevindim bi ben memnnun kalamadım ya neyseki 1 haftalık xbox maceramdan sonra aldığım fiyata satabildim gözümü 4 açtım ve taksit öteleme kampanyası bekliyorum pc'yi yenilemek için
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun. Şarj edilebilir piller satılmakta. Şarj cihazıyla birlikte alırsan, dört pil ile kesintisiz oyun keyfine varabilirsin. Biterse direk diğer çifti takıp, bitenleri şarj etmeye başlarsın.
  • ya nepili? 2 tane duracell pili en son 1 ay oluyor galiba aldığım zamanı unuttum full titreşim herşey açık
  • arkadaşım hayırlı olsun...ps3 ile xbox arasında çok gidip geldim ama xbox ı iyi ki seçmişim diyorum...ps3 sahibi arkadaşlarıma oyun arşivimi göstermem yetiyor deliriyorlar ve çok pişman olan var hehehehehe...Pil hangi marka alırsan al ama amperi yüksek olsun ve tek kolun varsa 4 pil al...xbox ı aldıktan sonra işyerinden 3 arkadaşıma vesile oldum xbox fanatiği oldular Tekrar Hayırlı olsun güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 30 Temmuz 2010; 20:42:44 >
  • arkadas bugun internette gezinirken xbox jarj kiti buldum ama ararsan bulabilirsin
  • Hayırlı olsun
  • Güle güle kullan biraz geç kalmışsın xbox almakta ama zararın neresinden dönsen kârdır.
  • Sen uzun zamandır almak için bekliyordun sanırım :D Hayırlı olsun umarım uzun süre birlikte olursun x360'ınla
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.