Şimdi Ara

PS3 te VIN bağlantı ne kadar kullanışlı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde ttnet 8mb sınırsız yalın internetim var, acaba sözleşmeyi bozup sınırsız VIN alsam ps3 te aktif oluyor mu? Online hızı falan?
    Ayrıca VIN bağlantıyı ps3, masa üstü PC ve tablet PC ye bölmek mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 16 Mayıs 2012; 8:04:48 >

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....
  • Benim bildigim direk vinn'i ps3 baglayamazsin pc uzerinden baglaman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Benim bildigim direk vinn'i ps3 baglayamazsin pc uzerinden baglaman lazim

evet vınn direk ps3 e bağlanamıyo malesef. Ama pc üzerinden dağıtabilirsen kullanabilirsin.

hız olayına gelince de, ben birkaç kere hotspot kullarak ps3 ü internete bağladım. Hızı fena değil, hatta genel olarak iyi bile diyebiliriz. pes, top spin gibi 2 kişilik oyunlarda multiplayer sorun çıkarmıyo hatta gt5 de bile 16 kişilik yarışta sorun yaşamadım. Ama cod battlefield gibi daha curcunalı oyunlarda nasıl bir performans verir bilemiyorum.
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE
  • quote:

Orijinalden alıntı: trulli

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Benim bildigim direk vinn'i ps3 baglayamazsin pc uzerinden baglaman lazim

evet vınn direk ps3 e bağlanamıyo malesef. Ama pc üzerinden dağıtabilirsen kullanabilirsin.

hız olayına gelince de, ben birkaç kere hotspot kullarak ps3 ü internete bağladım. Hızı fena değil, hatta genel olarak iyi bile diyebiliriz. pes, top spin gibi 2 kişilik oyunlarda multiplayer sorun çıkarmıyo hatta gt5 de bile 16 kişilik yarışta sorun yaşamadım. Ama cod battlefield gibi daha curcunalı oyunlarda nasıl bir performans verir bilemiyorum.

yani VIN wireless yoluyla bölünmüş oluyor diyosun

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cat 6 ağ hızı bu kadar mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.