|
Bildirim

|
Bu haberden önce bunu eleştirseydik bir ios fanatiği gelip bu özelliğin çok gereksiz iphonların ise muhteşem olduğunu söylerdi.
Şimdi ios’a 15 yıl sonra geldi. Android kullananların hep eleştirdiği de bu. Android kullanan birinin 15 yıldır sefa sürdüğü nir özelliği tatmamış iosçu, bu yoksunluğun farkında değil zaten. Ben de şişirilme haberlere aldanıp iphone aldım. Bir de baktım 15 yıllık özellik yok ve daha başka nice özellikler yok. Attan indim eşeğe bindim dedim resmen. İos kadar boş bir yazılım yok. Bu uygulama marketi içinde geçerli. Klavyesi içinde geçerli. Ben ios öven iphone şişiren haberlere hakkımı asla helal etmiyorum. Onlar yüzünden bu telefona verdiğim para haram olsun. |
|
Equalizer, bağımsız ses ayarı falan... Bu zamana kadar olmamasına ihtimal bile vermediğim özellikleri yeni işletim sistemlerinde müjdelemesiyle Apple beni fazlasıyla şaşırttı. Bence gruplanan simgelerden sonra bu özelliklerle de yine bir lansmanı hak etti. Böyle, lansmanda ayrı ayrı uygulamaların sesini açıp kapatsalar da göz yaşları içinde ayakta alkışlasak...
Apple teknoloji olgunlaşıncaya kadar bekleyip hep en iyisini yapıyor neticede. Equalizer, bağımsız ses ayarı gibi özellikler için 15 yıl erken bile. Boşuna en büyük teknoloji firması değil. Adamlar yapıyor Edit: Hocam geç de olsa derken 15 yıl önce ben çocuktum, şimdi çocuğum var :) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 9 Haziran 2026; 17:12:48 > |
|
Sırf farklı olmak için getirmediklerinden emindim. |
| _____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosster -- 9 Haziran 2026; 17:21:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
![]() |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 9 Haziran 2026; 21:28:19 > |
|
|
Allahın belası özellik sonunda geldi. Önemli arama gelir diye sesi fullüyoruz, whatsapp dan biri yazıyor zangır zangır ses çıkıyor. |
|
|