Şimdi Ara

PS3 Store kilitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaten böyle bir problem vardı ancak psn store dilini ingilizce yaparak girebiliyorduk fakat şimdi ingilizce olmasına rağmen yinede kilitlenmeye başladı.Üstelik eskiden store da gezinirken kilitleniyordu şimdi yukardaki psn store arama ve sepet yazıları geldiği anda direk kilitleniyor sol taraftaki menu gelmiyor bile.Store dilini ingilizce yapmama rağmen arama ve sepet de türkçe olarak çıkıyor hala.Bu sorunun başka bir çözümü yokmu siz girebiliyormusunuz ?

• Bende de 2 gündür aynı sorun var , fifa 15 almak için girdim ama bir türlü store a giremiyorum aynı şekilde donup kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Underrated

Bende de 2 gündür aynı sorun var , fifa 15 almak için girdim ama bir türlü store a giremiyorum aynı şekilde donup kalıyor

herkeste olan bir problemmiş araştırdım biraz çözümü yok şimdilik.Oyun almak istiyorsan bilgisayardan ps store dan alıp ps3 den download listten indirebiliyormuşsun
  • Ayni sorun bendede var bekliyoruz bakalm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 çıktıktan sonra iyice boşladılar cihazı. eski fwler daha iyiydi. geçici olarak işlerinizi burdan görün;https://store.sonyentertainmentnetwork.com/ ps plus için özel drive clubı alamadım bir aydır aynı sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 5 Kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.