Şimdi Ara

Steam PS3'te nasıl çalışıyor? Steam PS4'e gelecekmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS4 ön siparişi verdim. Şimdi merak ettiğim steam pc'ye kurulan bir program ve bu programı açıp oyun satın alabiliyoruz.

Peki PS3'e nasıl kuruluyor? Yasalmı,Bilgisayardan indirip PS3'emi atıyoruz yoksa direk PS3'e kurulan programdan direk PS3'emi indiriyoruz?
    Bana en basit bir dille anlatabilecek olan biri varmı arkadaşlar.?

Son olarak steam PS4'e gelecekmi? Yani indirimli oyunları PS4'tede alabilecekmiyiz?

• Şaka yaptığını söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

Şaka yaptığını söyle

Ya hocam Allah için bi yardım edin ya bişey anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayorgun65 -- 23 Temmuz 2013; 6:53:30 >
  • Steam sadece PC içindir.Playstation'da ps store vardır.Ve ebediyen de öyle olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Steam sadece PC içindir.Playstation'da ps store vardır.Ve ebediyen de öyle olacaktır.

steam ps3'te çalışıyorda sadece portal 2 ve cs go destekli. portal 2 'yi ps3 ve pc birlikte oynatabilyior
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Steam sadece PC içindir.Playstation'da ps store vardır.Ve ebediyen de öyle olacaktır.

steam ps3'te çalışıyorda sadece portal 2 ve cs go destekli. portal 2 'yi ps3 ve pc birlikte oynatabilyior

Evet o da var reyiz haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Steam olarak çalışmıyor. Sadece o oyunlar için olan serverlar(ki bu serverlar Steam'in o oyunlar için kurduğu kendi serverlerıda olabilir) ortak kullanıma açık oluyor. Yani PSN,Steam,Xbox Live aynı anda kullanabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.