Şimdi Ara

ps3 slim sarı ışık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim ps3 slim 320 gb pal ım var bu ps3 sarı ışık görürmü hiç ? görürsede kaç yılda görür ????

• Kimse bilemez görüp görmeyeceğini ama, slimlerde bu sarı ışık olayı çok çok düşük bir ihtimal.
  • Umarım gelmez gelir diye çok korkuyorum gelmemesi için bi öneriniz varmı arkadaşlar
  • Benim ps 4 aydır sabah akşam açıktı bi şey olmaz kolay kolay merak etme.
  • Ben ne zaman ölürüm gibi bir soru olmuş
  • Evet biraz saçma şekilde sordum ama sarı ışık görmesinden çok korkuom ve ben çok fazla bakmıorum
  • Sakınılan göze çöp batar derler. 2010 Kasımdan bu yana bu forumu takip ediyorum , daha hiç slim sarı ışık sorunu yaşayana denk gelmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 20 Eylül 2011; 18:08:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternette slim sarı ışık ların videolarını çekmişler onlar fakemi ?
  • Bunu kimse bilemez ki. Aldığın gün de bozulabilir hiçte bozulmayabilir. Nereden bilelim biz?

Ben ilk çıktığında PS3 60 GB FAT almıştım. Güya en sorunlu modellerden. 5 yıldır sürekli oynarım hatta son birkaç haftadır saatlerce oynadığım oldu daha hiçbirşey olmadı. Allah nazardan saklasın inşaallah ta birşey olmaz. Gerçi izin bitti iş başladı oynayamıyoruz artık.

Korumak için ise PS3'ün fişini açıkken çekme. Kapalı alanda oynama etrafı açık olsun. Kapatırken önce oyunu kapa sonra makinayı. Update leri düzenli yap. Kapattığında üstünü ve fan ızgaralarını tozlanmaması için mümkünse ört.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Eylül 2011; 17:43:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Wolf

İnternette slim sarı ışık ların videolarını çekmişler onlar fakemi ?

Niye fake olsun? Biz hiç sarı ışık vermez demedik ki yahu elbet birkaç yüz tanesi sarı ışık verir. Allah Allah amma paranoyaksın.
  • Üstünü her zaman örterim düzenlice silerim açık alanda ama bazen youtube de video izliorum donuo ps3 düğmeden kapamak zorunda kalıorum bu ps3 sarı ışık gelmesine katkıda bulunurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Wolf

Üstünü her zaman örterim düzenlice silerim açık alanda ama bazen youtube de video izliorum donuo ps3 düğmeden kapamak zorunda kalıorum bu ps3 sarı ışık gelmesine katkıda bulunurmu?

Ara ara donar normal de bu donmalar çok sık oluyorsa sarı ışığın habercisidir.Özellikle tarayıcıda çok donar berbat dandik bir internet tarayıcısı var PS3'ün.Tarayıcıyı kullanmamaya çalış.
  • TV-Xbox-PS3 aynı çoklu prize (bilmiyorum bu fark yaratır mı) takılı o kadar tembelim ki çoğu zaman bir hafta boyunca hiç birini kapatmadığım oluyor (TV'yi bile) PS3 fat kasa vardı Xbox 360 ilk çıktığında almıştım şimdi de Slim modellerini kullanıyorum ikisinin de hiç birini bu şekilde kullanmama rağmen sorun yaşamadım.Ama şans sana güler bilemezsin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 20 Eylül 2011; 19:08:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

TV-Xbox-PS3 aynı çoklu prize (bilmiyorum bu fark yaratır mı) takılı o kadar tembelim ki çoğu zaman bir hafta boyunca hiç birini kapatmadığım oluyor (TV'yi bile) PS3 fat kasa vardı Xbox 360 ilk çıktığında almıştım şimdi de Slim modellerini kullanıyorum ikisinin de hiç birini bu şekilde kullanmama rağmen sorun yaşamadım.Ama şans sana güler bilemezsin yani.

Hocam yaratır ama şöyle.Mesela 10'lu priziniz varsa 5-6'sı doluysa bu sorun yapabilir ileride.Yani çoklu prizin hepsini doldurmak ( 5-6 ve üstü ) iyi değil diğer cihazlara sıçrama yapabiliyor elektrik veya zarar veriyor yüklenmeden dolayı.Gerçi bu devirde başka çaremizde yok ama ben iki tane 3'lü aldım yetiyor.
  • demirden korksaydık trene binmezdik ;)
  • 2 3 kere dondu oda youtube da umarım sarı ışık gelmez
  • Benimde Facebook'a girdiğim zaman kitleniyor ya da internetde çok sayfa açarsam merak etme bir şey olmaz.
  • donmalar falan oluyor arada ama sarı ışık geleceğini hiç zannetmiyorum.
  • sarı ışık dediğiniz yeşil ısıgın solunda yanan ışık mı

bende yanıp yanıp sönüyo da ona mahsuben..

ps3 slim 15 günlük daha. sony shop çıkışlı
  • Fat kasalar hala piyasada var ve onlar bile kolay kolay bozulmuyor ki slim cihazlar bozulsun.Hdd sorunu,hdmı sorunu,bluray okuyucu sorunları olabilir ama sarı ışık gören görmedim daha.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.