Şimdi Ara

Ps3 Sixaxis Boyama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun aklıma sixaxis i boyamak aklıma geldi (nerden geldiyse)
    Elimde sprey boya var gümüş renginde.Şimdi bunu daha önceden deneyen oldumu, nasıl hallederim aleti bozmadan, yoksa hiç bulaşmıyım mı

• Yedekten 2 kumandan varsa dene ama şahsen ben cesaret edemem :)
  • Tuşlarını ve arka taraftaki yazılarını koruyarak boyarsan hiçbir şey olmaz. Belki çok daha güzel olabilir.
  • ben olsam hiç bulaşmazdım ama illa yapıcam dersen :

boyama işiyle uğraşanların kullandığı bir bant var yani boynamasını istemediğin yerleri kapıyorsun onunla sonra cok rahat biçimde boyuyorsun ama ne biliyim hiç gerek yok
  • 2 tane var.biri kırık hafif zaten onda denicem
    ben diyorum ki bu tuşların olduğu yerleri bantla kaplayıp komple boyayı sıkıyım hani x,o,kare,yuvarlak,r1,r2,l1,l2 nin üzerlerini bant gibi bişiyle kapatıp boyamak kolay gibi ama analogların olduğu yer zor gibi geliyi
    ya gümş rengi çok güzel geldi.Klavyeyi boyadım çok güzel durdudeğişiklik olur diye düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jambon -- 22 Şubat 2011; 20:06:49 >

• Resim beklıyoruz. :)
  • macera arama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX ONE Gamepad Tasarlama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok fantastik bişey olabilir ama bende denemedim bilmiyorum. arkadaşların dediği gibi bant vs tarzı şeylerle tuşları kapatıp yapabilirsin.

bide benim aklıma bişey geldi. slikon kap oluyor kumanda için. eğer çok istiyorum dersen onlardan bi tane alıp sprey boya ile boyayıp kumandanın üstüne geçirirsen kumandayı riske sokmadan az da olsa isteğine ulaşabilirsin

Kolay gelsin...

edit: doğrusu pek önermem. ama verdiğim örneğe bi bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolmacı -- 22 Şubat 2011; 20:09:44 >
  • Ya 2 tane sixaxis olduğu için sorun olmaz benim için.bi tanesi kırık biraz zaten.Ama eminim yaparsam çok güzel durucak.Yarın bi araştırcam nalbura felan gidip soruyım biraz
    Slikon kılıf fikri güzel gibi.Olmazsa öle denerim:)
  • ne gerek var ki
  • yıllar önce ben yapmıştım,elimdeki gri renkteki ps1 dualshock'u ps2 de kullanmak için rengide orjinal olsun diye siyaha boyamıştım,öncelikle kolun vidalarını açıp sadece plastik olan alt ve üst gövdeyi boya komple olarak boyarsan hiç güzel bir sonuç alamazsın
    bendeki kolun akibeti ne oldu dersen ilk başlarda göze hoş gelmişti ama zamanla boyalar yapış yapış elinde kalmaya başlıyor iğrenç bir durum oluyor,sprey boya ile yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 22 Şubat 2011; 20:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk
    yıllar önce ben yapmıştım,elimdeki gri renkteki ps1 dualshock'u ps2 de kullanmak için rengide orjinal olsun diye siyaha boyamıştım,öncelikle kolun vidalarını açıp sadece plastik olan alt ve üst gövdeyi boya komple olarak boyarsan hiç güzel bir sonuç alamazsın
    bendeki kolun akibeti ne oldu dersen ilk başlarda göze hoş gelmişti ama zamanla boyalar yapış yapış elinde kalmaya başlıyor iğrenç bir durum oluyor,sprey boya ile yapmıştım

Hadi ya..klavyeyi boyadim boyayla bakalim ne zaman yapis yapis olucak:/
    Cok ucuk olabilir ama dedigin gibi boyayip ustune cila yapsam nolur acaba:D
  • boya zamanla sökülmeye başlayacaktır ondan sonra da hiç hoş bir görünüm olmaz, sonra boyayı kazımak isteyeceksiniz o sırada da kasaya hasar vereceksiniz, ondan sonra hiç kullanmayacaksınız.. bence denemeyin uzun vadede hoş şeyler olmaz..
  • Tamam tesekkurler bilgilendirdiginiz icin. Vazgectim boyamaktan. En iyisi silikon kilif:D
  • Tamam tesekkurler bilgilendirdiginiz icin. Vazgectim boyamaktan. En iyisi silikon kilif:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Tamam tesekkurler bilgilendirdiginiz icin. Vazgectim boyamaktan. En iyisi silikon kilif:D

boya yapış yapış çıkıyormuş. silikon kılıfa da sıksan yine çıkaracak. benim plan da çürüdü o zaman
  • Şık Görünebilir bence eski hafif kumandayı boyarken bozulursa bir problem olmaz ama yeni kumandada denemeni tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolmacı

quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Tamam tesekkurler bilgilendirdiginiz icin. Vazgectim boyamaktan. En iyisi silikon kilif:D

boya yapış yapış çıkıyormuş. silikon kılıfa da sıksan yine çıkaracak. benim plan da çürüdü o zaman

Yok sadece slikon kılıf alıyım dedim boyamıcam.
    Dün tutamadım kendimi boyadım ama yarısını.Vidalarını söktüm ama ön yüzünü çıkarmaya cesaret edemedim.Bugun bi şekilde ön kısmınıda boyamaya çalışıcam.
    Resim:
    http://img8.imageshack.us/i/img00233201102231124.jpg/
    http://img337.imageshack.us/i/img00234201102231125.jpg/

• Kalemle boya
  • bende deniycem cumartesi pazar hoş tasarım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.