Şimdi Ara

Ps3 Sixaxis Boyama ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir zaman sonra-belkide boyadıktan hemen sonra - dualshock3’te elin terledikçe boya yapış yapış bir his verecek olsa gerek
  • 12 gün sonra konunun doğum günü var. Hepinizi bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

12 gün sonra konunun doğum günü var. Hepinizi bekleriz

• kim bulmus 1 senelik konuyu, ama hala boyamak isteyen varsa kesin cozum:

sprey boya ile olmaz, normal buyuk boy kutulu boya almaniz lazim, sonra hic bir seyi sokmeden kurcalamadan rahatca, boyanin kapagini acip daldiriyoruz joystick'i kutuya, eskisinden beyaz oluyor..
  • quote:

12 gün sonra konunun doğum günü var. Hepinizi bekleriz

Konu sahibi olarak parti yapmayi dusunuyorum
  • Boyamak istiyorsan içini açacaksın gamepad'in açtıktan sonra içindeki her şeyi çıkar sadece kabı kalacak kabını boya sonra her şeyi tekrar yerleştir ve kapat üstünden boyanır mı hiç Ama yapmanı tavsiye etmem sonra yapış yapış ve pütürlü bir gamepad'in olabilir eğer çok renkli istiyorsan zaten artık renklileri satılmaya başlandı sat elindekini bir miktar üstüne koy git o renklilerden al.
  • Konuyu actigimda cok az kisi yazmisti uzerinden 1 sene gecti millet yazmaya basladi attim cope zaten sixaxis'i :D

• quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Konuyu actigimda cok az kisi yazmisti uzerinden 1 sene gecti millet yazmaya basladi attim cope zaten sixaxis'i :D

Hort olduğunu yazdıktan sonra fark ettim ben
  • fırın boya yap,
    Ruhsata işletmen lazım
  • Koyunu Zortlarmişlar Gormeden msj attik bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Koyunu Zortlarmişlar Gormeden msj attik bizde

12 gün sonra bu konuda parti düzenliyorum Beklerim
  • Jambon konu başlığını değiştirip sixaxis çöpe atma yap ama çöpten ss isterim

• quote:

Jambon konu başlığını değiştirip sixaxis çöpe atma yap ama çöpten ss isterim

Ohoo kac ay once atmistim cope temsili olarak bi sixaxis'i atsam olur mu maksat sixaxis'i anmak
  • ya ben yapmam bunu ama fazladan sxs kasasi sadece 12 tl deniycem bu arada ps3 ten giriyom
  • Hahaha dayananamadım boyadım yazdın ya Ondan sonra işin gidişatını tahmin ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper_Neo

Hahaha dayananamadım boyadım yazdın ya Ondan sonra işin gidişatını tahmin ettim

Hocam sorma balkonda boyamistim balkonda sprry izi kaldi , baktikca o gunu hatirliyorum

• quote:

quote:

Hocam sorma balkonda boyamistim balkonda sprry izi kaldi , baktikca o gunu hatirliyorum

Bende Bir keresinde balkonda Ps1 keyfi yappıyordum kol aşağı düşürmüştüm Düşerken alt komşunun panjurda delikcik açmıştı. Ben hariç kimseo delikcğin sırrını bilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

quote:

quote:

Bende Bir keresinde balkonda Ps1 keyfi yappıyordum kol aşağı düşürmüştüm Düşerken alt komşunun panjurda delikcik açmıştı. Ben hariç kimseo delikcğin sırrını bilmez

1 yıl geçti hala delik varmı ? Ve sırrı kimsr öğrendimi ? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: golden_jordan

quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

quote:

quote:

1 yıl geçti hala delik varmı ? Ve sırrı kimsr öğrendimi ? :D

O evden taşındık vallahi , panjuru delikçik dediğime bakma bildiğin çökertmişti panjuru üstten bakınca bayağa belli oluyor , hala duruyordur büyük ihtimalle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.