Şimdi Ara

PS3=Sİren=Fanclup_?!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oyunun hastası oldum manyak bır gerılım var oyunda ve bole bir oyunun güme gitmemesi için biir fan club acmaya karar verdım urda yardım + cozum + gıbı olayları konusabılırız gıtmesın gume bole bır oyun kacmaz(+ daha sız solemeden söyliyim 13 yaşındayım ama tık korkmuyorum neden olduğunu bilmiyorum ama bu tür oyunlara abim sayesinde alıştım zaten bu oyunu abimle birlikte oynuyoruz)

SS:

Oyunun + ları =
    Ara videoların oyun içiyle arasındaki grafik fark nerdeyse yok
    Oynanabilirlik cok eğlenceli
    Oyunun - leri =
    Zombiler gayet basit ölüyor bu biraz zor olmalıydı zombi çok yakıızmda olsun olmasın öldürmek kolay
    Nısan sıstemi Re 4 ten alınmıs gıbı orjınal bır nısan sıstemı bole bır oyun ıcın daha uygun olurdu

ÜYE Listesi =

• peki kadın ve kızıyla beraber bi bolum var uzun boylu bi monster bize saldırıyor ordaki varilleri deviriyorz fakat daha sorna napıcaz ve bn onaları dusururken nob kıza gidiyo ve game over eyer bu bolumu gectiyse nasıl gecitigini bi anlatırsan sevinirim...
  • ekle salı günü elimde,heyecanla bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

peki kadın ve kızıyla beraber bi bolum var uzun boylu bi monster bize saldırıyor ordaki varilleri deviriyorz fakat daha sorna napıcaz ve bn onaları dusururken nob kıza gidiyo ve game over eyer bu bolumu gectiyse nasıl gecitigini bi anlatırsan sevinirim...

o bölüm çok kolay o sırık yaratıgın dikkatini üstüne çek kıza dogru gitmesin seni kovalasın sende ordaki 3 tane varili devirmeyi başarabildinmiydi sonra yere akan petrollere kızdan aldıgın çakmağı çakıveriyorsun şakk ortalık alev alanına dönüyo yaratık geberiyo :) tabi şimdilik...

neyse asıl biri bana episode 12 de sam ile bella yı korudugumuz bölümü nasıl geçeceğimi anlatıversin delircem oyunu bitiremedim gitti...

• Öbür konsolları hasetten çıldırtacak GRAFİK KALİTESİ
  • ps3 ex mi bu , xbox ta da cıktıysa çekelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnD_OnE

ps3 ex mi bu , xbox ta da cıktıysa çekelim

ps3'e özel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MORTAL KOMBAT 1 ( XBOX GRUBU )
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunun grafikleri gerçekten çok güzel, oynanışta iyi gibi ama nedense pek tutulmadı galiba
  • evet arkadaslar nie tutulmadı herkes kötü diyor bende o yuzden almadım...
  • Ben dün bitirdim oyun süper oynanılabilirlikte çok iyi en azından alone in the dark daki gibi değil.
    Bugün eksiklik hissediyorum yani buda demek oluyorki oyungerçekten iyi olmuşki aluışkanlık yapmış aratıyor kendini...Neyse artık bitti önümüzdeki korku macera oyunlarına bakacaz.

saygılar.
  • ben demosunu oynuyayım dedim öldüremedim o madene girerken çıkan işçileri.. nasıl ölüyorlar ki???
  • Araştırmaya çalıştım fakat çok az sayıda bilgi bulabildim oyun hakkında..Sizce almaya değer mi paylaşırsanız sevinirim
  • ben bunu full aldim 6 ay once ama daha bitiremedim guzel bir oyun ancak episode'larin devami gelmemesi beni yikti ben uzun soluklu olucak diye umuyordum gel gorki 12 episode var gerisi yok.
  • Nasıl yani oyun bitmiyor mu ? PSN'den episode mu almak lazım ? Siren:Blood Curse'den bahsediyorum bu arada
  • Sıren ps ye ex oyun olarak cıkmıs ve devam oyunu olan 1 ve 2. serıden sonra ps3 de exc olarak cıkmıstır. Eger blu-ray olarak almazsanız psn den 12 chapter olarak ındırebılırsınız. ıster 12 bolumu hemen ındırın ıstersenız bır bolumu bıtırdıkten sonra 2. bolumu ındırın.3. serının sadece demosunu oynadım fakat zombıler öldugu ıcın oyunu kolaylastırmıslar. eger 1-2 yı ps2 de oynama sansınız varsa oynayın derım cunku cok zor olmuyorlar senı gorduklerı an öluyorsun kacana kadar eger kacmayı basarsan bıle (hanı bır soz varya s**tıgın yere kadar) bellı yere kadar takıp edıyorlar uzun mesafede. ama 3. oyun grafık olarak cok guzel ve ılerlerınınde guzel oldugunu dusunuyorum. sızlere soracagım tek sey psn de 2 farklı sıren var ;

1. si normal 12 chapter
    2. si onlıne 12 chapter

benım dusugundugum sey dıger serılerınde bır cok karakterle oynayabılıyorduk hıkaye bakımından. acaba 3. sunde onlıne olarak co-op oynanabılıyormu cunku bırcok yerı 2 kısı gezıyorsunuz (re5 benzeri) eger bu sekılde destegı varsa cok eglencelı olacagını dusunuyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: zack06

Sıren ps ye ex oyun olarak cıkmıs ve devam oyunu olan 1 ve 2. serıden sonra ps3 de exc olarak cıkmıstır. Eger blu-ray olarak almazsanız psn den 12 chapter olarak ındırebılırsınız. ıster 12 bolumu hemen ındırın ıstersenız bır bolumu bıtırdıkten sonra 2. bolumu ındırın.3. serının sadece demosunu oynadım fakat zombıler öldugu ıcın oyunu kolaylastırmıslar. eger 1-2 yı ps2 de oynama sansınız varsa oynayın derım cunku cok zor olmuyorlar senı gorduklerı an öluyorsun kacana kadar eger kacmayı basarsan bıle (hanı bır soz varya s**tıgın yere kadar) bellı yere kadar takıp edıyorlar uzun mesafede. ama 3. oyun grafık olarak cok guzel ve ılerlerınınde guzel oldugunu dusunuyorum. sızlere soracagım tek sey psn de 2 farklı sıren var ;

1. si normal 12 chapter
    2. si onlıne 12 chapter

benım dusugundugum sey dıger serılerınde bır cok karakterle oynayabılıyorduk hıkaye bakımından. acaba 3. sunde onlıne olarak co-op oynanabılıyormu cunku bırcok yerı 2 kısı gezıyorsunuz (re5 benzeri) eger bu sekılde destegı varsa cok eglencelı olacagını dusunuyorum.

Disc olarak ve PSN den bolum bolum satilan oyun ayni oyun. Farkli degil yani. Oyun ilk duyurulmaya baslanmasiyla bolum bolum psn den satilmaya baslandi. Butun bolumler bitincede disc olarak cikti. PSN ve Disc ayni oyun.

Oyunun bazi bolumlerinde bug lar var. Aciklamalari okumazsaniz cok tirmalarsiniz. Oyunda Co-Op yok diye biliyorum.

Oyunun guzel ama kisa oldugundan sikayetci ahali. PS3 e cikan nadir yada tek korku oyunu. Silent hill 5 e korku oyunu diyecek biri oldugunu tahmin bile etmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orjinalden alıntı: zack06

Sıren ps ye ex oyun olarak cıkmıs ve devam oyunu olan 1 ve 2. serıden sonra ps3 de exc olarak cıkmıstır. Eger blu-ray olarak almazsanız psn den 12 chapter olarak ındırebılırsınız. ıster 12 bolumu hemen ındırın ıstersenız bır bolumu bıtırdıkten sonra 2. bolumu ındırın.3. serının sadece demosunu oynadım fakat zombıler öldugu ıcın oyunu kolaylastırmıslar. eger 1-2 yı ps2 de oynama sansınız varsa oynayın derım cunku cok zor olmuyorlar senı gorduklerı an öluyorsun kacana kadar eger kacmayı basarsan bıle (hanı bır soz varya s**tıgın yere kadar) bellı yere kadar takıp edıyorlar uzun mesafede. ama 3. oyun grafık olarak cok guzel ve ılerlerınınde guzel oldugunu dusunuyorum. sızlere soracagım tek sey psn de 2 farklı sıren var ;

1. si normal 12 chapter
    2. si onlıne 12 chapter

Disc olarak ve PSN den bolum bolum satilan oyun ayni oyun. Farkli degil yani. Oyun ilk duyurulmaya baslanmasiyla bolum bolum psn den satilmaya baslandi. Butun bolumler bitincede disc olarak cikti. PSN ve Disc ayni oyun.

Oyunun bazi bolumlerinde bug lar var. Aciklamalari okumazsaniz cok tirmalarsiniz. Oyunda Co-Op yok diye biliyorum.

Oyunun guzel ama kisa oldugundan sikayetci ahali. PS3 e cikan nadir yada tek korku oyunu. Silent hill 5 e korku oyunu diyecek biri oldugunu tahmin bile etmiyorum.

sanırım sen benı yanlıs anlamıssın oncelıkle ben ıkısıde ayrı oyun demedım kı BLU-RAY olarak almazsanız PSN den ındırebılrsınız dedım. belkı yanlıs anlamıs olabılırsınız.
    1. si normal 12 chapter
    2. si onlıne 12 chapter
    burda demek ıstedıgım psn de 2 ayrı download var acaba onlıne dakınde co-op olayı varmı onu merak edıp sormak ıstedım.psn dekı her bolum yaklasık olarak 600 mb ve toplamı 7.2 gb falan edıyor.
    evet arkadaslrımda sıkaet ettıler cok kısa dıye 1-2 ye gore kısayıs ole dedıler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 28 Mart 2009; 4:24:27 >

• uygun fiyatlı bulamadım şu oyunu.. bi ara eklerim arşive
  • 13 yaşındayım, hayatın farkındayım, tık korkmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.