Şimdi Ara

PS3 Red Dead Redemption kötü gürüntü deli olucam yardım edin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ps3 ü alalı 1-2 hafta oldu ilk önce asas brotherhood aldım oyun 1080p destekliyor ve görüntü süper.Fakat rdr yi oynadığımda oyun 720p destekliyor arkasında yazana göre fakat görüntü berbat.videolarda bile daha iyi görüntü oluyor.Lütfen yardım edin.

Display ayaraları:
    576 seçili
    720 seçili
    1080i seçili
    1080p seçili
    anlayacağınız hepsi seçili otomatik yani.

• oyundayken tvye baktınmı kaç yazıyor dısplay ayarlarında?
  • rdrnin görüntüsü pek iyi değil ps3de
  • Yıkarlar burayı
  • yersen kalite bu cihaz bu kardeş
  • rdr ın her zamanki hali ps3te, keşke bu oyun xbox exc olsaydı
  • oyun 720p destekliyor fakat ps3 versiyonu aslen 640p yani oyun hd olarak portlanmamis..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 29 Nisan 2011; 18:28:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FALLOUT 3 YARDIM !
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RDR'nin native çözünürlüğü 720p bile değil,1080p'ye upscale ettiği için görüntünün bulanıklaşması gibi sorunlar olabilir.1080i ve 1080p seçeneklerini kapatıp 720p de açarsan sorunun çözülebilir.
  • kardeş bende oyunu yeni aldım ve herşeyiyle çok memnun kaldım özellikle grafiklerini ve atmosferini çok başarılı buldum televizyonunuzdan veya ayarlarınızdan kaynaklanıyor olabilir ayırca görüntü ne gibi berbat biraz açarsanız konuyu daha iyi yardımcı olunur.

saygılar...
  • Sorun hiçbir şeyde değil. PS3 te RDR nin görüntüsü çamur. Bu şekilde oynamak zorundasın diyor sana Rockstar ve Sony
  • görüntüde anti alliasing diye bişey yok.Televizyonum 55'' LG Full hd led tv.Bunun bi çözümü yok mu?
    Bu arada Armag3d0N dediğini yaptım ama yine aynı.
    Blade sende görüntü nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zero [ZT1191] -- 29 Nisan 2011; 18:40:47 >
  • benim tv 40'' sony full hd led tv görüntüden çok memnunum oyundan parlaklığı ve kontrastı arttırmayı deneyin tv'nin ayarlarındada aynı şekilde oynayın düzelir büyük ihtimalle anti alliasing olayı var tabi ama dikkate alınacak gibi değil bende frame düşüşleriyle falanda karşılaşmadım bu oyunda formattan sonra görüntüde artık tv'denmidir ps3'tenmidir bilemiyeceğim gayet güzel ve etkileyici siz benim dediklerimi bir deneyin kardeş inşallah düzelir.

saygılar...
  • Xboylar basmış konuyu . .
  • yok rdr 240p'den riplenmiş yani duyunca oha dedim
  • RDR da fazla lag var.(Ps3 için)
  • Sony le ne alaka oyun yapımcılarında sorun var iyi düşün öyle yaz.
    quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Sorun hiçbir şeyde değil. PS3 te RDR nin görüntüsü çamur. Bu şekilde oynamak zorundasın diyor sana Rockstar ve Sony
  • rdr ps3 de biraz daha kötü göründüğü doğrudur ama arada o kadar fark yok.Bir arkadaşımda hem ps3 hem xbox 360 var ikisinde de rdr yüklü ps3 de orjinal xboxda netten çekmiş görüntüsünde pek bir fark yok ancak ekran görüntüleri karşılaştırılırsa anlaşılıyor.
    Sebebi de xbox iyi ps3 kötü felan filan değil abd firmaları oyunları xbox a daha iyi hazırlıyor.Son çıkan oyunlarla artık multiplatformda da aynılar exclerde ise tartışılmasız ps3 önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

RDR da fazla lag var.(Ps3 için)

aynen gta efl.'de acayip laglı bi oyundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetyboy123

Sony le ne alaka oyun yapımcılarında sorun var iyi düşün öyle yaz.
    quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Sorun hiçbir şeyde değil. PS3 te RDR nin görüntüsü çamur. Bu şekilde oynamak zorundasın diyor sana Rockstar ve Sony

Onun düşünüp de yazdığı bir yorum henüz göremedik.
  • Allah askina oyun ayni oyun, tutturmussunuz 360 da grafikler daha iyi diye. hadi Xbox 360 da grafikler biraz daha iyi diyelim, Ps3 teki Rdr grafiklerinin neresi camur? Göz var nizam var yani. Ben Ps3 te oynadim grafiklerde cok cok iyiydi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.