Şimdi Ara

PS3 Proxy Yöntemini Açıklıyorum! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
24.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tekrar deniyorum biraz doldu ama yine hata verecek galiba. adsl hızını düşürttüm ondan da kaynaklanabilir o zaman. Bir şey daha soracam yardımcı olabilirsen çok sevinecem.
    gt5p nin flash belleğe save dosyasını kaydetmiştim. Şimdi formattan dolayı bilgiler sıfırlandı. Tekrar nasıl yükleyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: questosera

@Armag3d0N
    tekrar deniyorum biraz doldu ama yine hata verecek galiba. adsl hızını düşürttüm ondan da kaynaklanabilir o zaman. Bir şey daha soracam yardımcı olabilirsen çok sevinecem.
    gt5p nin flash belleğe save dosyasını kaydetmiştim. Şimdi formattan dolayı bilgiler sıfırlandı. Tekrar nasıl yükleyebilirim.

Adsl hızıyla pek ilgisi yok.Hata vercek bundan emin olabilirsin.Ard arda 15 den fazla denemeden sonra olmuştu.Gece yaparsan daha iyi olur.Flash belleğin simgesini save kısmında görceksin.İçinde save dosyasını bulup üçgene bas ve kopyala dersen otomatikmen save dosyalarının içine atar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orjinalden alıntı: questosera

@Armag3d0N

Adsl hızıyla pek ilgisi yok.Hata vercek bundan emin olabilirsin.Ard arda 15 den fazla denemeden sonra olmuştu.Gece yaparsan daha iyi olur.Flash belleğin simgesini save kısmında görceksin.İçinde save dosyasını bulup üçgene bas ve kopyala dersen otomatikmen save dosyalarının içine atar.

güncelleme yüklendi. Fakat flash belleğin içindekini üçgene basıp kopyalıyorum ama oyun içinde gözükmüyor.

• Update yüklenmiş oyunun save dosyasını,yüklenmemiş oyun görmüyordu.Belki bu durum gibi birşey vardır.Eğer çok fazla ilerlemediysen sorun yok.İlerlediysen aşağıdaki linkteki savelerden birini indirebilirsin

http://www.gamefaqs.com/console/ps3/save/942026.html
  • Arkadasım nasıl yani ps storeden oyunları veya ek paketleri bedavaya ediniyor olmamız yani istediğim oyunu bedava indirip oynucakmıyız ????????????
  • benim tek sorunum , ps3 te network ayarlarına proxy adres girince ne psn açılıyor nede internete baglanıyor ps3..
    acaba pc nin firewall ayarları ile ilgili birşeyler yapıyormusunuz??
  • Şimdi bunu yapıp bionic commando yu bedava ya indirebilecekmiyim?
  • Evet Arkadaslar Bnde Aynı Şeyi Soruyorum Lütfen Help Merak Ediyoruz
  • indirirsin ama install yaparken hata verir
  • Eee ne anladık o zaman bu işten
  • vallahi o zaman ne işe yarıyo bu işlem kilitleyin konuyu gitsin boşa zaman kaybı
  • BELKİ ZAMANINDA İŞE YARIYORDU FAKAT ARTIK İŞE YARAMIYOR

BOŞUNA UĞRAŞMAYIN ZAMAN KAYBI, EMEĞİNİZE YAZIK.
  • bence de uğraşmayın ben zamanında çok vakit kaybettim bunla uğraşmaktan
  • Artık bu yöntem işe yaramıyormu? GT5P demoyu yükleyebilmek için çok uğraştım, malum PSNlerde de artık yok yani buradan yükleyemezsem demoyu yükleme şansım yok.
  • Artık işe yaramıyor mu bu yöntem?
  • şu anda çalışıyor mu
  • yöntem halen çalişiyor, ne işime yariyor derseniz, evde net kotalı,
    işyerinde indirip eve getiriyorum,

şu şekilde kullaniyorum, proxy i acip, psn den indirecegim demolara tıklıyorum, proxy logunda adres loglaniyor,
    bu adresi işyerinde indirip evde proxyde belirtilen yerde gosterip, psnde aynı tıklama işlemini tekrar yapiyorum
  • evde hiç internet yok fah yöntemi ile başka yerde indirdğimi bu yöntemle ps3 e atıcam çalışıyormu
  • arkadaşlar bir soruda benden elimde laptop , ps3 , tek eternet portlu wireless modem var aynı ağ olayını nasıl yapıcam
  • birde folding@home üçgene basılı tutunca silinmiyor neden (büyük ihtimal kazmalığımdan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettokgoz -- 28 Mart 2009; 10:11:01 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.