Şimdi Ara

PS3 Proxy Yöntemini Açıklıyorum! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
24.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son versiyon ile (sanirim 2.42 idi) yontem çalişmakta.

karşılaştıgım sıkıntılar ise;
    dosya ismi ile linkteki dosya ismi aynı olmali
    windows firewall kapali olmali(yada proxy sunucunuz icin izinli olmalı)
  • nasıl yaptığını anlatırsan daha iyi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_aysoy

nasıl yaptığını anlatırsan daha iyi olurdu

Anlatılan yöntem dışında ekstradan hiç birşey yapmadim, ilk başta bir baglantı hatası aldim, windows firewall u kapattiktan sonra o hata da gitti.
    Dosya isimleri tam tutmali fark ettiğim birtek o var.
  • bende nedense çalışmıyor. indirirken dosya boyutu görünüyo sonra 1 sn sonra hata veriyo
  • Dönen hata kodu nedir, google da aradınmı belki çozumu vardır, bende dediğin gibi oldugunda, linkteki dosya ismi ile indirdiğimin adı bire bir aynı degildi , linkteki dosya ismi ile degiştirince duzeldi.
  • Böyle bir hata veriyor:

An error occured during the download operation. (80023300)

Uzun zamandır uğraşıyorum bunun çözümünü bulamadım.
  • paylaşımınız için cok teşekkürler , bu kadar bılgı paylaştıgınıza gore .. benım bılmedıgım bır bılgıyı bana aydınlatırsınız umarım ..
    fifa 08 ınsanlarla cok zor bağlanıyorum sebebıde 6000 , ve
    3650 portlarını acamadıgımdan dolayı port açma olayı nasıl oluyor bana detaylı bır sekılde yardımcı olurmusunuz .. ? teşekkürler .
  • 2.42 lerde bu yöntem çalışıyor mu?
  • quote:

Böyle bir hata veriyor:

Sanirim firewall yada dosya ismi farkli iken bu hatayi almiştim, ps3 uzerinden download a tıkladiğinda proxy uzerindeki loglarda link gozukuyor mu, gozukmuyorsa ps3 ten proxy e erişemiyorsundur, firewall u kapattiğina emin ol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrahen1212

paylaşımınız için cok teşekkürler , bu kadar bılgı paylaştıgınıza gore .. benım bılmedıgım bır bılgıyı bana aydınlatırsınız umarım ..
    fifa 08 ınsanlarla cok zor bağlanıyorum sebebıde 6000 , ve
    3650 portlarını acamadıgımdan dolayı port açma olayı nasıl oluyor bana detaylı bır sekılde yardımcı olurmusunuz .. ? teşekkürler .

modeminde yapman gerekmekte , modemden modeme de farklı oluyor, modeminin konfigurasyon ekranina gir Port Forwarding gibi bir yer vardir ordan bu portlari ps3 nun aldiği IP yi yazarak yonlendirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msonerb

quote:

Böyle bir hata veriyor:

Sanirim firewall yada dosya ismi farkli iken bu hatayi almiştim, ps3 uzerinden download a tıkladiğinda proxy uzerindeki loglarda link gozukuyor mu, gozukmuyorsa ps3 ten proxy e erişemiyorsundur, firewall u kapattiğina emin ol.

Bilgisayarda herhangi bir firewall kullanmıyorum, downloada tıkladığımda link görünüyor, aynı ismi dosyada da veriyorum, ama hata veriyor.
  • yardım edecek biri yokmu?
  • şu proxy programının linki kırılmış.
  • aldigim duyumlara göre 2.42 update i ile bu yöntem son bulmus sony acigi kapatmis.
  • saol
  • Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir mi acaba? Yöntem şu an kullanılıyormu yoksa 2.42 update ile sonamı erdi.

Yada şu an kullanıyosanız nasıl yaptığınızı güncel duruma göre tekrar anlatabilir misiniz?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: msonerb

quote:

Böyle bir hata veriyor:

Bilgisayarda herhangi bir firewall kullanmıyorum, downloada tıkladığımda link görünüyor, aynı ismi dosyada da veriyorum, ama hata veriyor.

Merhaba bir sure giremedim oyuzden ancak cevap yazabiliyorum
    aldiğin An error occured during the download operation. (80023300) bu hatayi bende almaya çaliştim, ve yanliş donwload dosyasina yanlış ad verince aldım.

dogru dosyaya dogru isimle deneyince problem olmadan indi ve çalişti.

• 2.42 de yöntem çalışmakta, foruma yazmak icin az once tekrar denedim, problem olmadan indi ve çalıştı.

hızlı olsun diye kucuk boyutlu bir oyun sectim "Wolf of the Battlefield"
    proxy yi actiktan ve ps3 de ayarlari yaptiktan sonra, psn den oyunu download a tıkladim ve hemen iptal ettim.
    proxy log'unda linki geldi,
    daha sonra linki alarak pc den download ettim.
    download ettiğim file i ve linki, proxy programinin replace file bolumune ekledim.
    sonra ps3 ten tekrar donwloan başlattim, logs da gorundugu gibi onceden indirdiğim dosya proxy tarafindan ps3 e servis edildi.

• Arkadaşlar gt5p de oyun açılırken bir dosya yüklemek istiyor. evet seçeneğini tıkladığımda "an error occurred during the download" diye hata mesajı geliyor. Online oynayamıyorum. Ayrıca belki düzelir diye flash diske save leri kaydetip format attım. Düzelmedi ayrıca saveleride yükleyemedim sinir oldum Lütfen yardim edin
  • @questosera
    Update yaparken bu hatayı hekezde veriyor.Yapman gereken hatayı verdikten sonra News kısmında tıkla,yeniden başlar update.Her hata verdiğinde bir öncekinin kaldığı yerden devam ediyor.Yükleniyor,ama baya zahmetli.Gece yaparsan yoğunluk az olduğundan daha kolay olur
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.