Şimdi Ara

PS3 mü Xbox 360 mı alayıım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangısı daha ıyı yardımlarınızı beklıyorum

•  PS3 mü Xbox 360 mı alayıım ?
  • fanboy olmak istersen ps3 almanı oneririm
    eger oyun oynarım ben dersn git bir xbox360 al
  • tetris forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şapşik Butters

fanboy olmak istersen ps3 almanı oneririm
    eger oyun oynarım ben dersn git bir xbox360 al

Kan çıkar
  • hala bu soruyu sormayın , tabiki de xbox360, live anlatılmaz yaşanır...
  • multiplayer senin için vazgeçilmezse xbox 360 al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 ARCADE ALINIR MI?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

hala bu soruyu sormayın , tabiki de xbox360, live anlatılmaz yaşanır...

Hocam sorumu mazur gör,birsey sormak istiyorum izninle ..

Nedir yani Live´in PSN´den üstünlügü? Yani PSN ye forumdan birkac kisi ekledim,ama ne bi sohbet,ne bi muhabbet ne de oyuna davet.Biktim ataride yanlizlari oynamaktan .. Live Live diyorlar heryerde,nedir bu Live? nedir yav

• quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

quote:

hala bu soruyu sormayın , tabiki de xbox360, live anlatılmaz yaşanır...

Hocam sorumu mazur gör,birsey sormak istiyorum izninle ..

Nedir yani Live´in PSN´den üstünlügü? Yani PSN ye forumdan birkac kisi ekledim,ama ne bi sohbet,ne bi muhabbet ne de oyuna davet.Biktim ataride yanlizlari oynamaktan .. Live Live diyorlar heryerde,nedir bu Live? nedir yav

herşey var live da çok gelişmiş çünkü paralı ayrıca xbox live da archivement var ps3 cüler tıropi diye çaldı onu ama hiçbir zaman aynısı olmaz ne kadar arch açarsan o kadar gamer puan kazanırsın karizman olur

• http://www.youtube.com/watch?v=DpJyG7B6tAI

OMG tek geçerim !

• Benim yorum yapmama gerek yok , forumdaki arkadaşlar benim ne diyeceğimi özetleyerek söylerler :)
  • ya bence live a gerek yok psn de iyi ssadece live a para veren arikler kazıklandıgını belli etmememk için yaoıyo ben xbox da kullandım ps3 de ikisi aynı halt ama konsol açısından xbox daha iyi
  • Nescafe / Keyfi Yudumla
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Benim yorum yapmama gerek yok , forumdaki arkadaşlar benim ne diyeceğimi özetleyerek söylerler :)

Ben söyleyeyim:'' Pc > konsol. pc her zaman iyidir. pc pc pc. gta 4 pc de iyiydi.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmpya

ya bence live a gerek yok psn de iyi ssadece live a para veren arikler kazıklandıgını belli etmememk için yaoıyo ben xbox da kullandım ps3 de ikisi aynı halt ama konsol açısından xbox daha iyi

ben yılda 70 tl veriyorum babalar gibi cross chatim var, tum oyunların demoları, ses iletişimi harika, hiç bir oyunda lag yok , her türlü hizmet var....

sen hiç para vermiyorsun ama hiç bir halt da yok psnde... hangi oyunda adam gibi ses iletişimi var çok merak ediyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olmpya

ya bence live a gerek yok psn de iyi ssadece live a para veren arikler kazıklandıgını belli etmememk için yaoıyo ben xbox da kullandım ps3 de ikisi aynı halt ama konsol açısından xbox daha iyi

ben yılda 70 tl veriyorum babalar gibi cross chatim var, tum oyunların demoları, ses iletişimi harika, hiç bir oyunda lag yok , her türlü hizmet var....

sen hiç para vermiyorsun ama hiç bir halt da yok psnde... hangi oyunda adam gibi ses iletişimi var çok merak ediyorum...

Hersey iyi hosta,nerden arkadas bulacaz,bulsak bile kimse kimseyi tinlamiyor - bknz. PSN- Sesli chat varda konuasacak adam olmayinca...

• Konuyu açan arkadaş ugramamış daha konuya sanki :)
    Şu soruları gördüğüm zaman moralim bozuluyo artık, google ya yazın abi bi ps3 mü xbox360 mı fln diye ya:)
    xbox bölümünde bu soruyu sorarsan kimse ps3 demezki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynex -- 2 Eylül 2010; 1:27:49 >
  • adamlarında hoşuna gidiyo artık beyler

aaaaaa bi şöle konu açıyımda ezik fanboylar kapışsın trololololo

• konsol bölümü bu başlıklara doydu. heyecanı kalmadı. Artık yeni bişeyler söylemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay.manyak -- 2 Eylül 2010; 2:26:09 >
  • Xbox bölümüne böyle bir konu açarsan sana PS3 al demezler heralde ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.