selam beyler ben forumda playstation yerinde gezerken gözüme çarpan linux oldu önceden pc de kulandığımdan biliyorum ve biraz daha araştırırak ubuntu yu gördüm bana göre en iyisi ubuntu olduğundan ben ubuntu kurmayı düşünüyorum ama kafama takılan şeyler var ilk olarak bazı kişiler ps3 işlemcisi 8 çekirdek işte linux çok hızlı süper falan diyor bazıları yavaş falan diyor tam olarak nasıl ? ubuntuya neler kurabiliyoruz tüm linux programlarını mı yoksa ps3 olduğundan bazıları kurulmuyormu linux kurulmuş bir pc ps3 den çok mu daha iyi youtube emulator kuranlarıda görmüştüm ve diyelim beyenmedim linux kaldırabiliyormuyuz ve ps3 oyun oynarken bir zararı falan oluyormu kulananlar biraz nasıl olduğunu anlatırsanız sevinirim ve ps3 kendi tarayıcısı yavaş linuxta firefox ta hızlanıyormu internet
Ps3 te linux un yavaş olduğunu duymuştum.Hiç kurmadığım için bilemiyorum.Yalnız şu da var yeni versiyon ile bu özellik kaldırılacak.
özellik derken ? linux kurmak kaldırılacak mı
quote:
Orijinalden alıntı: P4ul_
özellik derken ? linux kurmak kaldırılacak mı
Bugun kurdun kurdun, Sony nin duyurusuna gore yarin cikacak update ile other os ozelligini kaldiriyrlar.
update etmesem ? kurarım o zaman herhalde
bunu konu hakkında yardım edebilecek kişi varmı ?
quote:
update etmesem ? kurarım o zaman herhalde
update etmezseniz Linux açısından sorun olmayacak ve fakat :( online oyun oynanamayacakmış vs