Şimdi Ara

PS3 le PS2 oyunlarını oynayabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS3 PS2 oyunlarını çalıştırır mı? PS3 oyunları çok pahalı. Eğer çalıştırırsa ps3ümde ps2 oyunlarını oynamayı düşünüyorum.

• eski 60 gb pal ve 80 gb lık ntsc makineler çalıştırır ps2 oyunlarını. yeni generasyon ps3 ler maalesef desteklemiyor.
  • ps3 oyunları almal yerine takas yapmayı dene. ilk çıkan ps3 lerde oynanıyordu sonra sony maliyeti düşürmek için ps2 oyunlarını oynatan çipi çıkardı diye duymuştum yeni aletlerde yani zamanında oynamıştım ps2 oyunu şimdikileri bilmiyorum
  • Yaw kardeşim ps3 aldık ama oynayacak oyun bulamıyoruz . 150 milyona oyun mu alınır yaw. Makinanın fiyatı zaten 700 milyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: optiboy

Yaw kardeşim ps3 aldık ama oynayacak oyun bulamıyoruz . 150 milyona oyun mu alınır yaw. Makinanın fiyatı zaten 700 milyon

şuana kadar 13 ps3 oyun aldım, daha hiç birine 100 tl den fazla para vermedim, imzamda oynadığım ve mevcut oyunları görebilirsin. bence sen ps3 ü değil, oyun aldığın yeri değiştir

edit : saydımda çok atmışım 20 değil 13 oyun almışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakir -- 11 Şubat 2009; 2:49:25 >

• quote:

Yaw kardeşim ps3 aldık ama oynayacak oyun bulamıyoruz . 150 milyona oyun mu alınır yaw. Makinanın fiyatı zaten 700 milyon

hocam shopto, sendit gibi yerlerden al oyunlarını. 30-80ytl arası oyun bulabilirsin.
  • quote:

Dostum oyunlarını Shopto adında bir siteden çok çok ucuza alabilirsin.. Ayrıntılı bilgi ve shopto rehberi için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_28326594/tm.htm
    Yaşasın Shopto..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    11 yıl önce açıldı
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Shopto vakası...
  • Bir de, ps2 oyunu oynayacak olsan bile onlar da orjinal olmak zorunda
  • ikinci el 60GB PS3 bulman lazim
  • Shopto'ya baktım da uzun iş o... Bir de kredi kartı numarası falan istiyor. O işler bana çok ters.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.