Şimdi Ara

Ps3 Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünlü hacker PlayStation 3'ü kırdığını duyurdu.

PlayStation 3 oyun severlerin en çok tercih ettiği oyun konsollarından biri. Fakat özellikle gelir seviyesinin düşük olduğu ülkelerde kullanıcılar bu konsolun orjinal oyunlarını almakta sıkıntı çekiyorlar. Bu yüzden illegal olan korsan oyunlara yöneliyorlar. Ancak Sony, PS3'te korsan oyunların oynanmasını engelleyen sistemler kullandığı için bu girişimleri engelliyor.

Playstation 3 kırılırsa birçok kullanıcı korsan oyunlara yönelecektir. Bu durum korsan oyun satıcılarınında iştahını kabartıyor. PS3'ü kırmaya çok iştahlı olan bi grup da hackerlar. Çünkü Sony cihazının kırılamayacağını belirtiyor ve hackerlarda bunu yapıp kendi adlarını duyurmak istiyorlar.

Dünya çapında ün'e sahip olan geohot adlı hacker daha önce iPhone'un şifrelerini kırarak adını duyurmuştu. Birkaç ay önce PS3'ü kıracağını açıklayan Georghe Holtz bugün çok iddialı bir mesaj yayınladı; ''PS3'ü kırdım.''

Yazılımsal ve donanımsal olarak cihaz üzerinde değişiklikler yaptığını belirten geohot, PS3'ün gerçekten çok güvenli bir cihaz olduğunu ve 3 yıl boyunca kırmak için uğraştığını açıkladı. Bu işlemi henüz açıklamayan geohot ayrıca yazılım güncellemeleriyle Sony'nin sistemi yamayamayacağını iddia etti.

Bakalım Sony cephesinin bu olaya yaklaşımı nasıl olacak? Geohot işlemi açıklarsa iddiasının doğru olup olmadığını göreceğiz.

Geohot'un yayınladığı mesajı görmek için:http://geohotps3.blogspot.com/2010/01/hello-hypervisor-im-geohot.html

KAYNAK:http://www.techno-labs.com/1/14262/1/oku.html

• ps bölümünde yüzyıllar önce konusu açıldı zaten.Burası yeri değil.
  • konsol kullanmıyorum ama iyi olmuş 130 150 milyona oyun satmak neymiş görsünler
  • Al kırdın kırdın !
  • vay anasını sayın seyirciler!!!!!

ps-3'üm yok ve oyun da oynamam ama ben niye sevindim ya da bu tepkiyi verdim anlamadım
  • ee sonuc?oyunlar nerde nasıl yazılıcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DüdüklüTencere*

Al kırdın kırdın !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 kol gıcırdıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet zaten bekleniyordu da gelmesi geç oldu ve yayılması var şimdi bakalım.
  • ps3ün kırıldığı tamamen bi kesinleşsin de cd elbet bulunur
  • quote:

Al kırdın kırdın !

zuhahah
  • Buyrun video'su

PS3 Kırma Yolu :

• Ruslar yapıyor arkadaş,
  • quote:

Orijinalden alıntı: badblood1903

konsol kullanmıyorum ama iyi olmuş 130 150 milyona oyun satmak neymiş görsünler

O oyunları o fiyata satan sony değil.O oyunları o fiyata satılmasının 2 nedeni var.Birincisi aşırı yüksek vergi ikincisi Aral.
  • quote:

Al kırdın kırdın !

• inş olay gerçektir
  • Arkadaş PS3'ü kırmış fakat işin yazılım kısmını halletmeye çalışıyormuş. Uptade ile düzeltme olanağı olmasın diye..
  • kırmamıstır o yaw sallıo biliom o cocugu
  • başlık sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Buyrun video'su

PS3 Kırma Yolu :

Kadın iyi dayak yememiş gitti güzelim konsol

• Kırılsa bile bizim türkiyede oyunlar bayağı pahalıya gider forumda falan 80-90 civarı olan oyunlar 30-40dan aşşağı olmaz gibime geliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.