Şimdi Ara

Xbox 360 kol gıcırdıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar dün Bir tane Microsoft Xbox 360 Kolu aldım siyah her şey yolunda fakat Sol Analog oynatmaya başlayınca gıcırdama sesi çıkıyor oluyorya kapılar gıcırdar aynen bu ses çıkıyor acaba normal mi ve geçermi? 3 Tane xbox kolumda böyle bir problem yoktu. Geçenlerdede Yurt dışından wii için Classic controller aldım aynı sorun vardı. Kol orijinaldir. . Lütfen çözüm için cevap veriniz kolu değiştirmem gerekiyorsa dükkanı ararım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goku2 -- 29 Ağustos 2010; 9:44:47 >

• Makine yağı kullanabilirsin. Sesi çok uzun bir süreliğine yok ediyor. Ayrıca gamepad'e aylık bakım yapmayı unutma. (Tabii ki açmadan, dışından) Analog'ların yuvalarını kulak çubuğu ve kolonya ile temizleyebilirsin.
  • Bende iki gamepad var. Birisinin sol tetik tuşu gıcırdıyordu. Makine yağı ile çözdüm. 4 Yıldır aynı gamepadi kullanıyorum, analogların gıcırdadığını hiç görmedim. Ara sıra analogların aşınan kenar yerlerini temizliyorum. Belki ondandır. Analogların kürelerine de bir iki damla makine yağı damlatabilirsin. Benim tecrübelerim bu kadar
  • bende ssf. 4 oynarken 2 gamepadinde anasnı ağlattım. 2 side cortlardı. rb lb tuşları click yapıyo ama basmıyo tetik tuşları kapı gibi gıcırdıyor B tuşu takılı kalıyor. içini açıcam bi ara açarsamda nasıl yapıldığının fotoğraflarını çeker adm adım anlatırım fakat acil bana bi xbox için fightstick lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Ağustos 2010; 14:29:44 >

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

bende ssf. 4 oynarken 2 gamepadinde anasnı ağlattım. 2 side cortlardı. rt lt tuşları click yapıyo ama basmıyo tetik tuşları kapı gibi gıcırdıyor B tuşu takılı kalıyor. içini açıcam bi ara açarsamda nasıl yapıldığının fotoğraflarını çeker adm adım anlatırım fakat acil bana bi xbox için fightstick lazım.

Aynı dertten bende muzdaripim. Ellerim her ne kadar temiz olsa da batıyor abi. 2 saat temizle onları felan. Çok uzun iş.
    Ps3 kolu dualshock 3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnm LB tuşu basmıyo artık neden bilmiyorum belkide çok bastırdığımız içindir farketmiyoruz bazen ama bilmiyorum bunun bir çözümü var mıdır?

edit: basmıyor derken, basmam hiçbir işe yaramıyor demek istiyorum, fonksyolelliyini kaybetti tuş... gerçi sert bastırınca çalışıyor ama bezdiriyor yani bir yerden sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozai -- 29 Ağustos 2010; 22:10:03 >

Orijinalden alıntı: Ozai

bnm LB tuşu basmıyo artık neden bilmiyorum belkide çok bastırdığımız içindir farketmiyoruz bazen ama bilmiyorum bunun bir çözümü var mıdır?

edit: basmıyor derken, basmam hiçbir işe yaramıyor demek istiyorum, fonksyolelliyini kaybetti tuş... gerçi sert bastırınca çalışıyor ama bezdiriyor yani bir yerden sonra..

muhtemelen tuşun altındaki silikon hasar görmüştür. Herhangi bir xbox tan anlayan elektronikçide değiştir yine çalışacaktır Eminönü,Kadıköy vs. gibi yerlerde yaptırabilirsin.

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Bende iki gamepad var. Birisinin sol tetik tuşu gıcırdıyordu. Makine yağı ile çözdüm. 4 Yıldır aynı gamepadi kullanıyorum, analogların gıcırdadığını hiç görmedim. Ara sıra analogların aşınan kenar yerlerini temizliyorum. Belki ondandır. Analogların kürelerine de bir iki damla makine yağı damlatabilirsin. Benim tecrübelerim bu kadar

Gamepad i açmadan LT ve RT tuşlarına nasıl uygulayabiliriz ki bu makina yağı formülünü ? Biraz daha açıklayabilir misiniz ?

Orijinalden alıntı: spawn1984

neden oluyor halen çözemedim sanırım terdeki tuzdan dolayı ama benim analogların alt kısımları ve kürelerin etrafı hep beyaz renk oluyor tuz gibi birşey sanırım...

aynen yaaa. bi gün o beyaz toz gibi şeylerden analog takılacak falan diye tırsıyorum. niye öyle oluyor anlamadım. temizlemesi de zor. temizlerken o tozlar araya kaçacak diye tırsıyorum . nedir bi çözümü varmı bu olayın beyler
    PSP,PS3,XBOX 360, Wİİ

zaten bugün dükkanla konuştum normalmiş.

@Crescent

düğmede bir sorun yok ve sadece gıcırdıyorsa yağla ama eğer düğmelerde sorun varsa örn. temazsızlık gibi o zaman gidip altındaki silikonları değiştirmelisin.

neden oluyor halen çözemedim sanırım terdeki tuzdan dolayı ama benim analogların alt kısımları ve kürelerin etrafı hep beyaz renk oluyor tuz gibi birşey sanırım...

Zaman zaman ben de farkediyorum.. analogların özellikle iç ince kısımlarının aşınmasından dolayı diye tahmin ediyorum.

Ashes2Gnashers
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

quote:

aynen yaaa. bi gün o beyaz toz gibi şeylerden analog takılacak falan diye tırsıyorum. niye öyle oluyor anlamadım. temizlemesi de zor. temizlerken o tozlar araya kaçacak diye tırsıyorum . nedir bi çözümü varmı bu olayın beyler

Ya o analogun uzantısındaki beyazlıklar sorun değil, ıslak mendille bile temizlenir onlar ama gamepadin aralarına kaçan siyah siyah kirler iğrenç ya. RB yazısında vs. de oluyor sinir oluyorum.
    Hayır saat başı elimi yıkarım, elim terlemez vs. ama neden oluyor bu böyle hiç anlamıyorum...
    Bıktım kürdanla temizlemekten bıraktım ben de artık nedne oluyor acaba ya...

• Yeni aldığım xbox one controller sol analoğunda, sola doğru daire yapınca çıt diye ses geliyor. Bunun için geri iade yapasım da yok ama ne yapmalıyım. Yağlamak iyi gelir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.