Şimdi Ara

PS3 joystickim kablosuz çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
34.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim tak kablosunu şarjı bitene kadar.. Hala açılmazsa git aldığın yere değiştir..

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Kardeş siyah renk 4 gb hafızası var çeşitli eko ayarları var içerisindeki hareket sensörü ile kalori hesabı filan yapabiliyor net 12 saat kesintisiz çalıyor sitede 20 diyor ama o kadar dayanmıyor bu arada alırsan tavsiyem eko ayarını konser alanı olarak seçip bir şarkı dinlemen çünkü gözlerini kapadığın an konser alanında görüyorsun kendini hadi iyi akşamalar

• teknosa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: Robdelphia

quote:

sixaxis joystickim var.alırken verilen.kablosunu takınca çalışıyor ama çekince 1 2 3 4 teki lambalar sönüyor ps tuşuna basıyorum lamba filan yanmıyor napabilirim?

Kablo takılı biçimde ps3 resetlemeyi denedinmi ? .

kolun arkasındanmı ?

Yok direk makinanın üstünden .
  • makinede reset tuşumu var direk ?
  • Makinayı açtığın dokunmatik alan var ya oraya bastığında bip sesi gelir. Makinayı açarken parmağını dokundur ilk bip sesi gelecek çekme elini bekle 2. bip sesi gelecek o zaman bırak resetlenecek makina..
  • yok heralde kolda sorun var dicem kablolu çalışıyor anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Makinayı açtığın dokunmatik alan var ya oraya bastığında bip sesi gelir. Makinayı açarken parmağını dokundur ilk bip sesi gelecek çekme elini bekle 2. bip sesi gelecek o zaman bırak resetlenecek makina..

Hislerimi tercüman oldun
  • arkadaşlar yaklaşık 2 saattir şarjda ve dolmadı hala.lütfen yardım edin..
  • quote:

arkadaşlar yaklaşık 2 saattir şarjda ve dolmadı hala.lütfen yardım edin..

Aldigin yere gotur icindeki batarya ölmüş ve sarj etmiyor kendisini anlasilan...
  • teknosa almazki.tamir edilebilirmi acaba ?
  • Arkadaşlar aynı problem bendede var kafayı yiycem artık ya kablolu yken çalışıyor kablosuz ken ortadaki PS tuşuna bastığımız da hiç ışık falan yok nedenini bilen yokmu

bozulması imkansız gibi gözüküyor çünkü benimde tanıdığım 3-4 kişide aynı problem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Kardeşim tak kablosunu şarjı bitene kadar.. Hala açılmazsa git aldığın yere değiştir..

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Kardeş siyah renk 4 gb hafızası var çeşitli eko ayarları var içerisindeki hareket sensörü ile kalori hesabı filan yapabiliyor net 12 saat kesintisiz çalıyor sitede 20 diyor ama o kadar dayanmıyor bu arada alırsan tavsiyem eko ayarını konser alanı olarak seçip bir şarkı dinlemen çünkü gözlerini kapadığın an konser alanında görüyorsun kendini hadi iyi akşamalar

Ulan mesajlar birbirine girmiş iyice neyse kardeş sana dediğimi yap kolu ps3e kablo ile bağla 1-2 dakika o şekilde kullan daha sonra kabloyu çıkarmadan ps3 menüden kapat ve kolun kablosunu çıkarmadan ps3ü kolun üzerindeki tuşla çalıştır daha sonra 1-2 dakika bu şekilde kullan daha sonra kabloyu çıkar artık düzelmesi lazım

• kol kablosuz calısmıyorsa o kol cakmadır
  • benim kuzende ayni sorun vardi update falan yapmiyordu kendisi
    aldim kolu taktim cikardim hep ps tusuna fln basili tutup bisyler yaptim calisti\
    yani update ile alakali degil
  • arkadaşlar menüden nasıl kapatılıyor ki :) pek bilgim yok lütfen yardımcı olabilrmisiniz
  • "PS" tuşuna basılı tut sonra "Turn Off Controller" de.. Bu kadar.. Öf..
  • dostum dediğimi aynen yap 4tane ışık aynı anda yanıyorsa makineyi kapat ışıkların sönmesini bekle sonra joystick altındaki küçük reset deliğinden resetle kolu sonra aç makineyi bas ps tuşuna dene ve gör bendede oluyor bazen bu sorun %100 çözüm budur
  • soldiertr okumuyorsun heralde kablo çıkınca HİÇBİR lamba yanmıyor.adidas denicem senin dediğini.
    adidas menüden kapattım ama ps tuşuna basılı tutuyorum açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartQuake -- 6 Ocak 2010; 17:24:40 >
  • quote:

soldiertr okumuyorsun heralde kablo çıkınca HİÇBİR lamba yanmıyor.adidas denicem senin dediğini.
    adidas menüden kapattım ama ps tuşuna basılı tutuyorum açılmıyor.

Kardeş basılı tutma sadece bir defa bas bip diye bir ses gelir o zaman açılır ps3 bu arada nickim addidas_85 adidas yazmaşın şuna ya kıl oluyorum psn de adamın biri çıktı ben adidasdan nefret ederim filan diyor olmuyo ama böyle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.