Şimdi Ara

PS3 joystickim kablosuz çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
34.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sixaxis joystickim var.alırken verilen.kablosunu takınca çalışıyor ama çekince 1 2 3 4 teki lambalar sönüyor ps tuşuna basıyorum lamba filan yanmıyor napabilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3 Joystick Kablosuz Çalışmama Sorunu

PS3 joystickinizin kablosuz çalışmadığını fark ettiyseniz, sorunu gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Pil Gücünü Kontrol Edin: Joystickinizin pillerinin dolu olduğundan emin olun veya şarj edin.

• Joystick'i Sıfırlayın: Joystick'teki küçük sıfırlama düğmesine ince bir cisimle basarak sıfırlayabilirsiniz.

• USB Kablosuyla Bağlayın: Joystick'inizi bir USB kablosuyla PS3 konsolunuza bağlayın. Kablosuz bağlantı yeniden kurulmalıdır.

• Bluetooth Bağlantısını Kontrol Edin: PS3 konsolunuzun Bluetooth ayarlarını kontrol edin ve joystick'inizin eşleştirildiğinden emin olun.

• Konsol Yazılımını Güncelleyin: PS3 konsolunuzun en son yazılım sürümüne güncellendiğinden emin olun.

• Joystick Donanımını Kontrol Edin: Joystick'te fiziksel hasar veya gevşek bağlantılar olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse joystick'inizi onarın veya değiştirin.

• İnterferansı Ortadan Kaldırın: Çevredeki diğer kablosuz cihazlar, joystick'inizin kablosuz bağlantısını engelleyebilir. Diğer cihazları kapatın veya joystick'inizi daha yakın bir yere taşıyın.

Sorun devam ederse, PS3 konsolunuzda veya joystick'inizde daha ciddi bir sorun olabilir. Bu durumda, profesyonel yardım için Sony desteğine veya yetkili bir onarım merkezine başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • joystickin arkasında reset tuşu olması lazım. Orjinal Sony PS3 kolunda bu var. sende de varsa resetle derim. Bide öyle dene.
     PS3 joystickim kablosuz çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkcepsp -- 31 Aralık 2009; 18:59:27 >
  • göremedim reset tuşu :S
    edit:
    gördüm yaptım olmadı ya kabloyu çıkarttıktan sonra hiç lamba bile yanmıyor basında ps tuşuna şarjıda var yazıyor ediyorum yine olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartQuake -- 31 Aralık 2009; 19:00:10 >
  • Resim ekledim resimdeki gibi olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

sixaxis joystickim var.alırken verilen.kablosunu takınca çalışıyor ama çekince 1 2 3 4 teki lambalar sönüyor ps tuşuna basıyorum lamba filan yanmıyor napabilirim?

Kablo takılı biçimde ps3 resetlemeyi denedinmi ? .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robdelphia

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

sixaxis joystickim var.alırken verilen.kablosunu takınca çalışıyor ama çekince 1 2 3 4 teki lambalar sönüyor ps tuşuna basıyorum lamba filan yanmıyor napabilirim?

Kablo takılı biçimde ps3 resetlemeyi denedinmi ? .

kolun arkasındanmı ?
  • PS3 Sistem versiyonun kaç Acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.76 yazıyor.
  • Aboooooooooo! Biran önce güncelle. Yoksa uyumluluk problemi yaşarsın. Son versiyon 3.15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkcepsp -- 31 Aralık 2009; 19:07:05 >
  • Yardım Eden Yokmu
  • Aboooooooooo! Biran önce güncelle. Yoksa uyumluluk problemi yaşarsın. Son versiyon 3.15
  • tamam yapıyorum.fakat bunun kolla ne ilgisi var anlayamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcepsp

Aboooooooooo! Biran önce güncelle. Yoksa uyumluluk problemi yaşarsın. Son versiyon 3.15

Napıyon sen ya
  • cancelmi diyim ? anlamadım ya yapimi yapmayimi kol nası çalışcak ? :D
  • Abi güncelle sen addidas_85 arkadaşın dediğine ne bakıyon.
  • benim kol nolacak kol :D
  • Senin kol inşallah güncellemeden sonra kendine gelecek :))
  • inşallah :D
  • olmadı ..
  • Kardeş siyah renk 4 gb hafızası var çeşitli eko ayarları var içerisindeki hareket sensörü ile kalori hesabı filan yapabiliyor net 12 saat kesintisiz çalıyor sitede 20 diyor ama o kadar dayanmıyor bu arada alırsan tavsiyem eko ayarını konser alanı olarak seçip bir şarkı dinlemen çünkü gözlerini kapadığın an konser alanında görüyorsun kendini hadi iyi akşamalar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.