Şimdi Ara

PS3 İşletim Sistemi (YellowDog-Linux) Paylaşım Alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunu indirdim ayrıca diğer 2 dosyayı.Ve linuxu kurdum diyelim ps3e...

1 mbit bağlantı kullancam sınırsız ve neti de çok kullanıcam.(chat msn müzik download v.s)

peki

Virus programı ne kullanıcaz ya da chat programı (msn v.s) ya da codec browser webcam paylaşım programları winamp media player v.s v.s

Yani kısaca PS3 ünden download etmeyipte başka bir yerde pcden download etmek için YellowDog için araçlar ve programlar için link verebilirmiyiz.Link bulan eklerse sevinirim.

(legal olursa ve crack serial verilmezse sevinirim)

•  PS3 İşletim Sistemi (YellowDog-Linux) Paylaşım Alanı

Classic Skin'miş Modern daha iyi
  • DivX® 6.1.1 codec for Linux® developers

http://download.divx.com/labs/divx611-20060201-gcc4.0.1.tar.gz

Yeni program linki bulan eklerse sevinirim.
  • aMSN (Alvaro's Messenger), MSN Messenger yerine kullanabileceğiniz alternatif ve ücretsiz bir mesajlaşma programıdır. Öncelikle Linux işletim sistemi için geliştirilmiş olan daha sonra ise popülerleşmesi nedeniyle Windows sürümü çıkarılan bu başarılı uygulamanın başlıca özelliklerini sayarsak: Avatar ve ifadeler kullanabilme, Türkçe dil desteği, Webcam desteği, Multi messenger desteği, Dosya transfer edebilme, Grup oluşturabilme, Chat loglayabilme, Konferans desteği, Tablı halde kullanabilme.

http://ovh.dl.sourceforge.net/sourceforge/amsn/aMSN-0.96-3-windows-installer.exe

Bu da 0.97 versiyon

ftp://ftp.pbone.net/mirror/www.mde.djura.org/2006.0/RPMS/amsn-0.97-0.060911.2.mdk2006.0.mde.i586.rpm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pprodigyy -- 10 Nisan 2007; 19:51:20 >

• Lost dizisinin izine mi rastladım ne rakamlar yabancı değil :)
  • @prodigy sen bunları denedin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

@prodigy sen bunları denedin mi?

Bunu söylediğiniz iyi oldu.

Şu anda araştırıyorum nette ve bulduğum programları ekliyorum.

Ben denemedim yarın yüklücem net bağlanmadı henüz PS3 için eve.Şu anda cafemdeyim...

Ayrıca indireceğiniz dosyalar için çalışır çalışmaz garantisi veremiyorum.Sisteminize sorun olur mu onuda bilemiyorum.Ben mümkün olduğunca sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum.Dileyen arkadaşlar indirebilir.

Sevgiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

quote:

@prodigy sen bunları denedin mi?

Bunu söylediğiniz iyi oldu.

Şu anda araştırıyorum nette ve bulduğum programları ekliyorum.

Ben denemedim yarın yüklücem net bağlanmadı henüz PS3 için eve.Şu anda cafemdeyim...

Ayrıca indireceğiniz dosyalar için çalışır çalışmaz garantisi veremiyorum.Sisteminize sorun olur mu onuda bilemiyorum.Ben mümkün olduğunca sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum.Dileyen arkadaşlar indirebilir.

Sevgiler.

ps3 alınca ben de linux yüklemek isterim de firefox ve de güzel mp3 ,video oynatıcısı gibi programlar var ise yoksa zaten gerek olmaz

• Burda da birçok antivirus programı var linkten seçin beğenin.

http://antivirus-linux.qarchive.org/

• quote:

Burda da birçok antivirus programı var linkten seçin beğenin.

firefox var mı sen onu söyle bana

edit:bence programların direk linux yellow dog a göre olması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 10 Nisan 2007; 20:02:09 >

• quote:

quote:

Burda da birçok antivirus programı var linkten seçin beğenin.

firefox var mı sen onu söyle bana

edit:bence programların direk linux yellow dog a göre olması gerekiyor

umarım öyle değildir

• pprodigyy bence çok yararlı bir başlık olmuş, verdiğin linkleri bir süre benim de deneme fırsatım yok ama deneyen arkadaşlar sonucu bildirirse iyi olur. Emeğin için teşekkürler...

Bu arada firefox zaten Yellow Dog'da kendinden yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 10 Nisan 2007; 20:13:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

pprodigyy bence çok yararlı bir başlık olmuş, verdiğinlinkleri bir süre benim de deneme fırsatım yok ama deneyen arkadaşlar sonucu bildirirse iyi olur. Emeğin için teşekkürler...

Rica ederim Umarım Arkadaşların işine yarar.

• Ya dostum valla ellerine sağlık ama inşallah YDL ile uyumludur bunlar ne bileyim hani olurya ps3'ün mimarisi biraz farklı sonuçta biliyorsun bi uyumsuzluk olabilir, allah göstermesin tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Ya dostum valla ellerine sağlık ama inşallah YDL ile uyumludur bunlar ne bileyim hani olurya ps3'ün mimarisi biraz farklı sonuçta biliyorsun bi uyumsuzluk olabilir, allah göstermesin tabi.

Umarım uyumludur...Gerçi linux üstadı birkaç arkadaşa sordum cevap alamadım...
  • Benim bildiğim Java eklentisi bile yüklenmesine izin vermeyen bir yapıda YDL ve öyle de zaten. Sanırım ps3'ten kaynaklanan bir olay var veritabanı uzantısı ile alakalı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.