Şimdi Ara

PS3 İşletim Sistemi (YellowDog-Linux) Paylaşım Alanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar iyi tamamda ben indirdim ydl yi ama demo oyunlarımı yedekliyemiyorum 2 gb lik memory stick var ama olmuo delirecem.bi yardım edin da
  • Limewire

http://www.limewire.com/LimeWireSoftLinux

KMLDonkey

http://kde-apps.org/content/download.php?content=10015&id=1&PHPSESSID=1dd5a9004fe71335704244fcf1655032

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pprodigyy -- 10 Nisan 2007; 20:57:28 >

• bu programlar büyük ihtimalle ps3'te çalışmayabilir. firefox 2'yi bile hala kuramamışlar.

opera 9.20 uyumlu ps3'e şu an. firefox 2 yerine bunu indirebilirsiniz :)
  • bence bunların hiçbiri ps3 de çalışmaz jaava yükletmiyo bunları hiç yükletmez kanımca
  • mkv uzantılı dosyaları izleyebileceğimiz birşey varmı acaba
  • her linux dağıtımı kurulamıyor mu ps3 e
    örneğin ubuntu?
  • Evet ubuntu kurulabiliyor, linki aşağıda:

https://help.ubuntu.com/community/PlayStation_3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 20 Nisan 2007; 17:38:11 >
  • ya beyler alo naptiniz siz ya.antivirus filan,linuxe ayip oluyor :)
  • şimdi bu programlarin hepsi ydl de yani ps3 te çalişicakmi?
  • bence şuan hiçbiri çalışmaz.
  • YDL 5.0.1 kernel güncellemesi ile PS3 de Wi-Fi artık destekliyor. Ayrıca 500 ün üzerinde de paket güncellemesi mevcut.

Bilgi içinhttp://lists.terrasoftsolutions.com/pipermail/yellowdog-announce/2007-May/000155.html
  • selamlar,

dostlar linuxOS yukeyince PS3 un kendi icon sistemini kullanabiliyormuyuz
  • Evet kullanabiliyorsun Linux'da bir komut yazarak tekrar PS3'ün menüsüne dönme şansın var komut şu anda aklımda değil ama sonra yazarım tabi istersen.
  • paylasimlarinizi bekliyoruz :)

quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Evet kullanabiliyorsun Linux'da bir komut yazarak tekrar PS3'ün menüsüne dönme şansın var komut şu anda aklımda değil ama sonra yazarım tabi istersen.

isterim her turlu bilgiyi

bir sorum daha olacak

ps3 acildiginda ilk once mediabar mi devreye giriyor, oradan linux a gecis yapiyorsun yoksa otomatik acilista linux mu aciliyor media bara gecis yapiyorsun, harddiski formatlayinca linux ortadan kalkiyor ve normal sekilde mediabar yine aciliyormu...

biraz detayli bilgiler istiyorum kusura bakmayin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcff

selamlar,

dostlar linuxOS yukeyince PS3 un kendi icon sistemini kullanabiliyormuyuz

İlk açılışta terminal penceresinde boot-game-os komutu yazarak ps3'ün menüsüne dönüş yapabilirsiniz. Veya Linux açıldıktan sonra da menüden yine ps3'e dönüş komutu mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 5 Mayıs 2007; 15:47:52 >
  • ee Çalıştıran Var Mı Ona Göre Ps3 Ve Yaw wii ALCAM
  • var.
  • Youtube Videoları

PS3 Yellow Dog Linux Install Part 01
    PS3 Yellow Dog Linux Install Part 02
    PS3 Yellow Dog Linux Install Part 03
    PS3 Yellow Dog Linux Install Part 04

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 6 Mayıs 2007; 22:52:39 >

• sevgili kardeşler,
    yellow dog linuxu henüz kurmamış olanlarınız veya hangi programları çalıştıracağını bilmeyenler için kısaca bilgi vermek istiyorum.

ilk olarak yukarıda adı geçen sizin internetten bulup buraya adını yazdığınız bir çok program çalışmayacaktır. Çünkü verdiğiniz liklerin çoğunda i386 uzantısı var yada hiç uzantı yok. Programların çalışması için uzantılarının "ppc" veya "noarc" olması gerekli. (PS3 power pc mimarisine sahip olduğu için)
    2. linuxTa öyle herhangi biryerden program indirip kurmanız eğer linux kurdu değilseniz imkansız. bu nedenle ydl de yum komutunu kullanmanız grekiyor.
    fakat ydl ilk install edildiğinde bu komut düzgün çalışmıyor. bu nedenle yum komutunu rekonfigure etmeniz lazım. bunun nasıl yapılacağını yazmaya üşendiğim için burada belirtmiyorum, isteyenler ps3hax.com adresinden öğrenebilirler. Bu işlem sonrası yum komutunu yazıp kurmak istediğiniz programın adını yazınca yum kendisi internetteki kaynaklardan programı otomatik olarak bulup indiriyor ve kuruyor.
    3. ps3 ydl'ye kurabileceğiniz programlar
    a)firefox, open office ve bir messenger programı kurulu olarak geliyor.
    b)media player olarak en iyisi vlc bu program herşeyi çalıyor, mp3, divx, h264 vs. yalnız dvd'lerde sorun çıkarıyor. bu nedenle mplayer kurmanız lazım. yukarıda bahsedilen winamp ps3 ile uyumlu değil.
    c)çeşitl emulatorler (snex, nintendo) kurulabilir. ben kurmadım.

YDL dşında en popüler linux sürümü gentoo fakat ydl'ye göre kurulumu oldukça zahmetliymiş. bu nedenle gentoo'yu hiç denemedim. Fakat ydl'den çok daha hızlı çalışıyormuş. Ubuntu kuranlar da var.

son olarak ydl kurmaya karar veren olursa yeni sürümü çıkalı 2-3 gün oldu henüz internette torrentleri çıkmadı biraz bekleyip bu sürümü kurarsanız daha iyi olur, kablosuz ağ desteği var.

özür dileyerek belirtmek istediğim bir şey var. İşlerimin yoğunluğu dolayısı ile foruma çok az yazabiliyorum. lütfen soru için pm atmayın. buraya girdiğm zaman cevaplamaya çalışırım fakat gecikebilir. ydl kuracaklara şimdiden kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.