Şimdi Ara

PS3 Isınma Sorunu(SLIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.5 yıldır kullandığım 250 gb ps3 slim çok fazla ısınıyor ve biraz fan gürültülü çalışıyor.Arkadaşın evine gittim onunda aynı makine fakat benimkinden biraz daha az ısınmış ama yine de onunki çok.Nasıl bir çözüm getirebiliriz buna.Sarı ışık hatası vermesinden çok korkuyorum,sarı ışık verincede öyle hemen ps3 alamam.

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

3.5 yıldır kullandığım 250 gb ps3 slim çok fazla ısınıyor ve biraz fan gürültülü çalışıyor.Arkadaşın evine gittim onunda aynı makine fakat benimkinden biraz daha az ısınmış ama yine de onunki çok.Nasıl bir çözüm getirebiliriz buna.Sarı ışık hatası vermesinden çok korkuyorum,sarı ışık verincede öyle hemen ps3 alamam.

slim olduğu için sarı ışık vermez.olabildiğince hava alacak yerde ps3 ü kullanırsan daha iyi olur.el yatkınlığın varsa içini açıp tozları temizleyebilirsin.3.5 yıl olmuş garanti filan kalmamıştır.bu arada aynı konudan 4 tane açmışın?

Orijinalden alıntı: zedge08

quote:

3.5 yıldır kullandığım 250 gb ps3 slim çok fazla ısınıyor ve biraz fan gürültülü çalışıyor.Arkadaşın evine gittim onunda aynı makine fakat benimkinden biraz daha az ısınmış ama yine de onunki çok.Nasıl bir çözüm getirebiliriz buna.Sarı ışık hatası vermesinden çok korkuyorum,sarı ışık verincede öyle hemen ps3 alamam.

slim olduğu için sarı ışık vermez.olabildiğince hava alacak yerde ps3 ü kullanırsan daha iyi olur.el yatkınlığın varsa içini açıp tozları temizleyebilirsin.3.5 yıl olmuş garanti filan kalmamıştır.bu arada aynı konudan 4 tane açmışın?

Supernatural cevaplar için teşekkür ederim.zedge08 hocam forumda hata oldu galiba ondan 4 tane açıldı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

quote:

Supernatural cevaplar için teşekkür ederim.zedge08 hocam forumda hata oldu galiba ondan 4 tane açıldı.

Valla benim de PS3 slim yakında PS3'ün üzerinde mangal yapcaz herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 sene kullanmışsın tozlanmıştır baya. sana tavsiyem sakın içini felan açma, ps3 ün güç kablosunu çıkar, disc tuşuna basılı tutarken bir yandanda güç kablosunu tak ve bekle. ps3 ün fanı 15 saniye full hızda çalışacaktır şahsen ben yaptım arkasından acaip toz püskürdü, çok kullanışlı bi sistem

Orijinalden alıntı: ps3-tr

4 sene kullanmışsın tozlanmıştır baya. sana tavsiyem sakın içini felan açma, ps3 ün güç kablosunu çıkar, disc tuşuna basılı tutarken bir yandanda güç kablosunu tak ve bekle. ps3 ün fanı 15 saniye full hızda çalışacaktır şahsen ben yaptım arkasından acaip toz püskürdü, çok kullanışlı bi sistem

O yöntem PS3'e zarar vermiyormuydu?

Yetkilileri bekliyoruz konuya
    5 yıl önce açıldı
    Xbox Ses Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence zararı yok hocam hem zararı olsa sony neden oyle bi sistem yapsın ki

http://forum.donanimhaber.com/m_50161500/tm.htm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.