Şimdi Ara

PS3 icin Direksiyon Seti TAVSIYELERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun bayram namazindan sonra babam sitede araba surmeme izin verdi (tabi onun esliginde) yaklasik bi 30 35 dakika takildik duz vitesli bir Renault Clio ydu araba.Surmek cok hosuma gitti arabayi, babama soyledim iste acayip eglenceliymis vs. Oda sana ps3 un icin bir direksiyon seti alalim dedi.Bende olur reyiizzzzz dedim.400 TL civari butce verdi babam sagolsun.100 150 de bende var.Sizin tavsiyeniz nedir bu konuda ps3 umde kullanabilecegim bir set? Logitech olur baska marka olur yeterki kaliteli olsun.Birde hangi oyunlarda kullanabilecegimde onemli.Tavsiyelerinizi bekliyorum Tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu arkadaslar bir tavsiyeniz bu konuda?

• Benim pc için aldığım bi direksiyon seti vardı.40 TL'ye almıştım.Ama daha ps3'te denemedim.Bu gece bi deniyim sana ona göre tavsiye edebilirim

Şaka tabi.Bence en az 100 liralık bişey bakmalısın.Ama çok pahalı bişey de alma derim.
  • Peder bey hazir tam destek vermisken sinirlari zorlamak istiyorum acikcasi yild birkere geliyor boyle firsat su Logitech g27 cok hosuma gitti vatanda haftasonu 680 TL oluyormus 10 taksitte yapiyorlarmis alsammi ne

Edit:Amerikadan getirtme sansimda var ama cok beklemem lazim Turkiyeden almak en mantiklisi gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan1903 -- 19 Ağustos 2012; 22:59:50 >
  • para varsa g27 tabii
  • Bende satılık dfgt var g27 e o kadar para verme sıfır gibi cihaz :)

• parası olana fanatec 911 direksiyon seti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar bende su gunlerde GT5 yada bllur dsnyrm hangi oyunu aliyim sizce yaninada oyun fiyatini asmiycak sekilde 50tl civari bir set solermsnz? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Arkadaslar bende su gunlerde GT5 yada bllur dsnyrm hangi oyunu aliyim sizce yaninada oyun fiyatini asmiycak sekilde 50tl civari bir set solermsnz? :)

Blur arcade oyun onu direksiyonla oynamak sana daha fazla zorluk çıkartır kesinlikle GT5 al, alıştıktan sonra çok eğlenceli oluyor.
  • eger bütce müsaitse kesinlikle g27 yada bulabilirsen 2 el temiz bir g25
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Arkadaslar bende su gunlerde GT5 yada bllur dsnyrm hangi oyunu aliyim sizce yaninada oyun fiyatini asmiycak sekilde 50tl civari bir set solermsnz? :)

GT5 alınır tabiki Sorumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Oncelikle iyi bayramlar DH.

Bugun bayram namazindan sonra babam sitede araba surmeme izin verdi (tabi onun esliginde) yaklasik bi 30 35 dakika takildik duz vitesli bir Renault Clio ydu araba.Surmek cok hosuma gitti arabayi, babama soyledim iste acayip eglenceliymis vs. Oda sana ps3 un icin bir direksiyon seti alalim dedi.Bende olur reyiizzzzz dedim.400 TL civari butce verdi babam sagolsun.100 150 de bende var.Sizin tavsiyeniz nedir bu konuda ps3 umde kullanabilecegim bir set? Logitech olur baska marka olur yeterki kaliteli olsun.Birde hangi oyunlarda kullanabilecegimde onemli.Tavsiyelerinizi bekliyorum Tesekkurler :)

logitech driving force direksiyon fazlasıyla işini görür. fiyatı da çok değil.

• hocam madem o kadar para vereceksin az daha koy g27 al derim sonucta bu aletler kullan-at değil baya kullanırsın al g27yi rahat et
  • logitech driving force gt + gran turismo 5 + nfs kokpit seti(force feedback koltuklar)
    gerçek araba sürmek istemezsin birader
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.