Şimdi Ara

arkadaslar jbl gt5 12 yi tavsiye edermısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi arkadas gt5 15 demiş ama onlar 38 cm aracıma buyuk 30 cm olan gt5 12 ler nasıl sizce pioneer 308 d4 e gore karsılastırırsak

• 2side zorda tutuşan mallar ben almam ama illa biri diosan jbl derim bende jbl 1202d bile dumanlar atmasına rağmen çalışıyordu..
  • jbl yumuşak ve tonlu çalışır, pioneer serttir tonlaması pek güzel değil.
  • hayy elınıze sağlık eyw çok tskrederm jbl alacagım bırde mono anfı solersenız ıyı olacak sadece bass kullanacagım aracın kendı hopalorlerı bana yeter inşallah
  • jbl 301.1 ;) pişman olmazsın .bana kalırsa 4+4ohm olan bass al ki 2ohm girebilesn .
  • buarada araç ne .. ben de jbl 601,1 var kicker cvr15 litreli kabin orjnal hoparlörler var focusda gayet ii..
  • araç opel astra dosdum sole tatmın edıcı bır ses verecek anfı aynı zamandada ucuz olursa ıyı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jbl stage 1 ve 2 hakkında yorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 601,1 jbl çok pahalı baskan
  • bütçen nedir. anaüniten sağlamsa aracındaki orjnaller yeterli olcaktr tatmin edici bass da..
  • kardes yalan olmasın butce 400 tl total.bass+anfi+kablo+montaj .s olan para bu aha
  • sana önerilerim anfin iyi olsun bassı sonrada alırsın .. bende ilk sistemi harward 605a mono vardı jbl 1202d sorunlu çıkan seriler anfi yorulan anfi ama sesi gayet başarılı anfi değiştrdim edison 804a aldım köprüleyip sürdüm ve oldukca iyii ses aldım bi sub daha bağlama avantajıyla sonra 301,1jbl aldım anfi sürdüm 1ohmda 301e herkez çalışmazdedi jbl 1ohmda çalıştrdım duman attı 1202d subda hemen sattım subu .tesadaüf nette 180liraya cvr15 aldım adam sıkışmış paraya ihdyacım var çok temz demiş nette fotoğrafı yoktu aradım msnde gösterdi gönder dedim kabin yaptrdımlitreli kapalı kutu 60litre hala aynen duruyor ozamanki brodwayı salladı resmen .askere gtmeden anfiyi sattım jbl 601,1 aldım.şimdi hala aynı bass ve 601le focusumu sallamaktayım. sanadycem seç içinden tecrübeler bunlar. yerinde olsam 180lr jbl 301 alırım subda 2ohma düşebilin pioneer olabilir jbl olabilr ikinci el 4+4 sub alırım sürerim bakarım keyfime ..

buda jbl 301.1 ile kicker videosu 2yıl önce çekmiştim..

http://www.izlesene.com/video/kicker/933352

• dosdum tmm bassa sonra bak dıosun ama hıc tecrubem yok set konusunda arkadas var 2. el bas anfı alma dıo guven olmaz bass ı sardırmıs olabılır anfıyı yaptırmıs olabılır dıo edison 1000a lar var ve hanı 2 ohm 4 ohm olayı ne onları cozemedım

bırde su anfıye bakarmısın forwell 4060

http://urun.gittigidiyor.com/FORWELL-FLT4060-ANFI-DAHA-UCUZU-YOK_W0QQidZZ43050365
  • videonu ızledım kafama yatan bass gt5 12 çift bobınlılere gırıp para mıktarınıda artırmak ıstemıyorum bana tat verecek bi anfı lazım ılerde de 2 tane hoparlor baglayabılecegım anfi da olur sadece bass anfısı varsa uygun fıyata alacagm ama bılgı edınmıek ıstıyorum sistemı doseyen yerler var aracı goturdum adam hemen takacak kafasına gore bıseyler vazgecıp arastırmaya basladım ıste
  • bu anfiyle iş olmaz bass sesi tatmin etsin diosan bass anfisi alcaksın.ben ikinci el aldım bassımı ve hiçbi sorun yaşamadım çok şükür. 250liraya sıfırı bile var kicker cvr15 ikinci el satan meşhur sitede var kocelide olması lazım bence çok uygun. ama dediğim gbi sen bassı sonrada alırsın ufaktan bişey alsanda olur bulabilrsen 100tlye gt4 jbl bile alabilrsin anfin ii olsun çünkü her aldığın sistem 2,gün sana az gelmeye başlıycak.bass istyceksin sonra bana cvr15 bile azmıki bile dedirtyor.karar senin sana önerim kaliteli anfi al jbl olabilir sierra olabilir cadence olabilir küçük bide bass al şimdilik paran olunca değiştrirsin. ben öyle öyle aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacreous

dosdum tmm bassa sonra bak dıosun ama hıc tecrubem yok set konusunda arkadas var 2. el bas anfı alma dıo guven olmaz bass ı sardırmıs olabılır anfıyı yaptırmıs olabılır dıo edison 1000a lar var ve hanı 2 ohm 4 ohm olayı ne onları cozemedım

bırde su anfıye bakarmısın forwell 4060

http://urun.gittigidiyor.com/FORWELL-FLT4060-ANFI-DAHA-UCUZU-YOK_W0QQidZZ43050365

anfi değerlerine baktığında basın 4ohm sa 150 rms dielim anfinde 4ohmda 100rms güç veriosa çift bobinli bası paralel bağlayıp direncini 2ohm düşürürsen 4+4 çift bobinlilerde geçerli anfine 2ohm girmiş olursun. 2ohm da anfin 2ohm değeri 300rms dir,basını 2ohmda sürersen anfine anfinden çekilen güç artar ve 250-300rms 2ohma değer verebilir.. 1ohm sürülenler bile var tabi anfininde 1ohm mu desteklemesi lazım. (ohm) direnc değeri düştükce çekilen güç artar amper değeri fazlalaşır 150rmslik bir anfi 2ohmluk direç değerine düşürülrse 300rms gbi bi sonuç verebilir --hemen hemen.amperin artmasıylada kalın alt yapı gerekebilir bazı durumlarda yüksek akım çekmelerde 1ohm gbi değer düşümünde... ( bütün bilgiler örnekleme verilmiştir.hesaplanıp tam veriler elde eedilebilir devre şemesıyla kullanılan malzeme ve ölçüm değerlerine vs göre...)

burdada anlatılmış okumak istersen ben kısaca anlattım.umarım yardımcı olabilmişimdir.

http://forum.donanimhaber.com/m_49930631/tm.htm

• kardes jameson usa 505 bunu buldum nasıl ee bunada olur de artık gozunu sevem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.