Şimdi Ara

Yeni CLIO 4 Orjinal Teybe Hoparlör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar clio 4 aracım için 13 cm çapında orjinal teybe amfi vs bağlamaksızın kullanabileceğim bir hoparlör arıyorum. İstediğim şey bass lar daha derin gelsin. Kendi kolonlarında ses yüksek ama bass hiç yok. Kapılaarda bass portu var malum. Teyp çıkışları 4 ohm 20 w. Bu çıkışa uygun kaliteli kolon tavsiyelerinizi bekliyorum. Eminim pek çok arkadaşa yol gösterici olacaktır bu başlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan KARPUZ

Arkadaşlar clio 4 aracım için 13 cm çapında orjinal teybe amfi vs bağlamaksızın kullanabileceğim bir hoparlör arıyorum. İstediğim şey bass lar daha derin gelsin. Kendi kolonlarında ses yüksek ama bass hiç yok. Kapılaarda bass portu var malum. Teyp çıkışları 4 ohm 20 w. Bu çıkışa uygun kaliteli kolon tavsiyelerinizi bekliyorum. Eminim pek çok arkadaşa yol gösterici olacaktır bu başlık.

Buyur hocam:http://www.hizlial.com/u31.840.8305.0670/hertz-dcx-130-13-cm-coaxial-hoporlor-7228
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

Arkadaşlar clio 4 aracım için 13 cm çapında orjinal teybe amfi vs bağlamaksızın kullanabileceğim bir hoparlör arıyorum. İstediğim şey bass lar daha derin gelsin. Kendi kolonlarında ses yüksek ama bass hiç yok. Kapılaarda bass portu var malum. Teyp çıkışları 4 ohm 20 w. Bu çıkışa uygun kaliteli kolon tavsiyelerinizi bekliyorum. Eminim pek çok arkadaşa yol gösterici olacaktır bu başlık.

Buyur hocam:http://www.hizlial.com/u31.840.8305.0670/hertz-dcx-130-13-cm-coaxial-hoporlor-7228

Çok sağolun ilginize deneyip sonuçları paylaşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Çok sağolun ilginize deneyip sonuçları paylaşacağım.

Önemli değil

• Bir yandan da müzik seti kolonlarını inceliyorum. Çok enteresan düşünceler var aklımda.
  • quote:

Bir yandan da müzik seti kolonlarını inceliyorum. Çok enteresan düşünceler var aklımda.

Müzik seti kolonları araçta iyi performans vermez sonuçta ev için üretilmiş ürünler.
  • Belki haklısınız ama deneyen hiç görmedim. Bir arkadaşım 5+1 in ana kolonunun içini boşaltıp teybin arka çıkışlarını körüleyerek tek çıkışa çevirip direk kolona bağlamış. Çıkan bass sesine inanamazsınız. Güzel projelerim var ama malzemeye karar veremiyorum. İnşallah faydam olur birilerine araştırıyorum halen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 için Teyp Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Belki haklısınız ama deneyen hiç görmedim. Bir arkadaşım 5+1 in ana kolonunun içini boşaltıp teybin arka çıkışlarını körüleyerek tek çıkışa çevirip direk kolona bağlamış. Çıkan bass sesine inanamazsınız. Güzel projelerim var ama malzemeye karar veremiyorum. İnşallah faydam olur birilerine araştırıyorum halen.

Doğrudur. Yinede denemekte fayda var içinizde kalmasın.
  • Bayılırım uğraşmalı işlere heleki kendi el emeğim varsa içinde daha bir hoş olur. İnşallah orjinal teybin çıkışlarından dertli arkadaşlara bir fikir olabilir yapmayı düşündüklerim. Yol gösterdiğiniz için çok teşekkürler
  • quote:

Bayılırım uğraşmalı işlere heleki kendi el emeğim varsa içinde daha bir hoş olur. İnşallah orjinal teybin çıkışlarından dertli arkadaşlara bir fikir olabilir yapmayı düşündüklerim. Yol gösterdiğiniz için çok teşekkürler

Yaptığınız işi mutlu olarak bitirirsiniz inşallah
  • Hocam siz bu işlerden anlıyorsunuz belli :) çıkışı 4ohm olan bir teybe 6 ohm veya 8ohm kolon bağlarsak çıkışlara zararı olurmu?
  • quote:

Hocam siz bu işlerden anlıyorsunuz belli :) çıkışı 4ohm olan bir teybe 6 ohm veya 8ohm kolon bağlarsak çıkışlara zararı olurmu?

Evet montaj yapıyorum Yok sıkıntı olmaz ama hoparlörlerin rms değeri teypin rms değerinden yüksek olsun yoksa hoparlörler yanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamara -- 13 Nisan 2013; 22:22:55 >
  • Tamamdır. İlk fırsatta deneyip sonuçları burdan paylaşacağım çok sağolun tekrardan.
  • quote:

Tamamdır. İlk fırsatta deneyip sonuçları burdan paylaşacağım çok sağolun tekrardan.

Önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercan58

hertz alıcana bunu al daha iyihttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-pioneer-13-cm-mid-takimi-sok-fiyata-112424445/detay en azından fiyatı uygun .

Orjinal teype mid takımı bağlanıp sağlıklı ve verimli ses alınmaz!

• quote:

quote:

Hocam siz bu işlerden anlıyorsunuz belli :) çıkışı 4ohm olan bir teybe 6 ohm veya 8ohm kolon bağlarsak çıkışlara zararı olurmu?

Evet montaj yapıyorum Yok sıkıntı olmaz ama hoparlörlerin rms değeri teypin rms değerinden yüksek olsun yoksa hoparlörler yanabilir

Hocam orijinal 4 ohm çıkışı olan sisteme 2 ohm bağlarsak sıkıntı yaşarmıyız??? (16 cm) Yada sistem 4 ohm 60 rms değeri olan hoparlörü besleyebilirmi? Basları verebilirmi?

• Bizim eniştenin arabada invertör vardı. 5.1 ev sinema sistemini arabasına bağlamıştı:) değişik denemeler bazen hoş olabiliyor ama biraz da bilinçli yapmak lazım. Elektriğin şakası olmaz:)

• Amfi ne? 2ohm destekliyorsa bağlanır, yoksa amfi kesme yapabilir..

• Sonuç ne oldu acaba? Ben de joy versiyon var ben de sizin gibi öndeki hoparlörleri değiştirsem yeter diye düşündüm fakat bir ses sistemcisine sordum hiçbir şey değişmez dedi amfi ve woofer önerdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.