Hayır. Sadece, save dosyaları, müzik ve video tarzı dosyaları USB Bellek aracılığıyla taşıyabilirsiniz. Oyunları sadece, hesap yoluyla taşımak mümkün.
quote:
Orijinalden alıntı: PlayForFun
Hayır. Sadece, save dosyaları, müzik ve video tarzı dosyaları USB Bellek aracılığıyla taşıyabilirsiniz. Oyunları sadece, hesap yoluyla taşımak mümkün.
ozaman süper hocam bu ...
Çok Teşekkürler Şimdi ilk işim bi 2.5" 5400RPM HDD almak :) memnun kalan varsa bana modelini söyleyebilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: SQaWeR
Çok Teşekkürler Şimdi ilk işim bi 2.5" 5400RPM HDD almak :) memnun kalan varsa bana modelini söyleyebilir mi?
western digital seegate
arkadaşlar ben geçen gün hard disk değiştirdim şu an ps3 te yenisi duruo ama eski harddiskte kalan ve onları almam gereken bazı şeyler var backup yaparken aklıma gelmedi sonradan farkettim ne yazık ki, neyse eski harddiski takarsam; ki ps3 şuan kendini yeni harddiske göre ayarladı eski harddiske format atılır mı veya ben o verilere tekrar nasıl ulaşabilirim bilgisayara takarak olabilir mi acaba??
Bilgisayara takarak dosyalar ulaşamazsın orası kesin; ps3 e geri takarsan büyük ihtimalle dosyaları görebilirsin ama son versiyonu senden isteyebilir, son olarak eğer açılışta format atacaksa dahi uyarı verir o yüzden yazıları dikkatli bir şekilde oku
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
Bilgisayara takarak dosyalar ulaşamazsın orası kesin; ps3 e geri takarsan büyük ihtimalle dosyaları görebilirsin ama son versiyonu senden isteyebilir, son olarak eğer açılışta format atacaksa dahi uyarı verir o yüzden yazıları dikkatli bir şekilde oku
eski harddiskimi taktım, açılışta aynı ekran geliyor, yazılım yükle falan dio, hani yeni harddisk taktığındaki ekran gelio yani.. ki benim eski harddiskimde en son versiyon vardı zaten günceldide ama ona rağmen ben usb ile son versiyonu atarsam formatlar mı yani harddiski??
Mavi vidayı çıkardım. İçeride dört tane vida var. Daha önce çıkarmıştım, baya sıkmışım anlaşılan. Çıkaramıyorum şuan. Ne yapabilirim?
Sony'nin ben... Ne biçim iştir arkadaş ya. 3.56'dan sonra GB arttırma işlemi kalkmış falan deniliyor. Doğru mu?
quote:
Mavi vidayı çıkardım. İçeride dört tane vida var. Daha önce çıkarmıştım, baya sıkmışım anlaşılan. Çıkaramıyorum şuan. Ne yapabilirim?
güzel kardeşim alıcan penseyi sıkıştırıcan tornavidayı penseyle sonra vidaya oturtup çeviricen.. da yok mu benim soruma cevabı olan ??
quote:
Sony'nin ben... Ne biçim iştir arkadaş ya. 3.56'dan sonra GB arttırma işlemi kalkmış falan deniliyor. Doğru mu?
Bu doğrumu bende hdd değiştirmeyi düşünüyorum da.
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri!!!
quote:
Bu doğrumu bende hdd değiştirmeyi düşünüyorum da.
Yalan yalan.Ben daha dün değiştim.
Abi o zaman anlatsana nerede hata yapıyorum ben? FAT32 yapmadım Seagate 500 GB HDD. Ps3'ünkiyle aynı. FAT32 mi yapmalıyım cihazı?
arkadaşlar 40 gb cechj04 ps3'ümün harddiskini değiştirmek istiyorum. bu konuda kafama iki soru takıldı forumda bir yerde sata 1 - sata2 hangisini kullanacağımıza dair bir konu var orada cechj'lerin içinde sata1 olduğu yazıyor benim iki sorum var; 1. ben sata 2 alsam bir sıkıntı yaşarmıyım? birde bu ps3'ün seri numarasından içinde hangi harddisk olduğundan nasıl emin olaiblirim? 2. birde bu dahili laptop harddisklerinden alsam bu harddiski nasıl fat32'ye formatlarım?
bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: elnino21
arkadaşlar 40 gb cechj04 ps3'ümün harddiskini değiştirmek istiyorum. bu konuda kafama iki soru takıldı forumda bir yerde sata 1 - sata2 hangisini kullanacağımıza dair bir konu var orada cechj'lerin içinde sata1 olduğu yazıyor benim iki sorum var; 1. ben sata 2 alsam bir sıkıntı yaşarmıyım? birde bu ps3'ün seri numarasından içinde hangi harddisk olduğundan nasıl emin olaiblirim? 2. birde bu dahili laptop harddisklerinden alsam bu harddiski nasıl fat32'ye formatlarım?
bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
1. SATA II hard disk alıp takarsanız bir sıkıntı yaşamazsınız. Benim PS3'üm CECHG ve 7200rpm'lik SATA II HDD taktım, sorun çıkarmadı. Aşağıdaki linkteki sitede yazanlara göre sizin makinede Fujitsu MHW2040BH hard disk takılıymış. Ama yine de emin olmak istiyorsanız PS3'ünüzün hard diskini söküp kendiniz bakın.
2. Ben hard diski sıfır almıştım, aldığım gibi PS3'e taktım ve formatlama işlemini PS3 kendisi yaptı. Daha önce kullanılmış bir hard disk takacaksanız eğer, disk önceden bölümlere ayrılmışsa ya da NTFS formatındaysa o zaman formatlayın. Masaüstü bilgisayara SATA portundan bağlayacaksanız XP CD'si ile, 2,5" SATA USB kutusu kullanarak yapacaksanız da çeşitli 3. parti yazılımlar ile formatlayabilirsiniz.
arkadaşlar acşl yardım hdd yi degistirdim cihaz 3.55di simdi benden 3.56 istiyor 3.55 yapamazmıyım bunu lütfen acil yardım
quote:
Orijinalden alıntı: elnino21
arkadaşlar acşl yardım hdd yi degistirdim cihaz 3.55di simdi benden 3.56 istiyor 3.55 yapamazmıyım bunu lütfen acil yardım
yapamassın hatta 3.65 yapman gerek
neden 3.65 yapmam lazım onu anlamadım da
peki 3.56 ile yeni hdd'yi formatlasam 3.55 e downgrade yapılabilir mi?
Teşekkürler işime yarayabilir
hocam arkadaşım bana bir hdd alıp ona jailbreak yaptığını ve online oynamak istediğinde jailbreaksiz olanı taktığını söyledi.Doğru mudur bu ? yani 2. sata yı alıp birine jailbreak diğerinde de orijinal oyun oynanabilir mi?