Şimdi Ara

PS3 Gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yenı ps3 aldım. Gamepad ile oynarken cok zorlanıyorum. Kontrollere tam hakım olamadım. El alısınca geçer mı? Yoksa satın alabileceğim daha iyi gamepadler var mı?

şimdiden teşekkurler..

Özellikle BF3'te tam anlamıyla fiyaskoyum hedefi sabitlemeye çalışırken ölüyorum. Var mıdır bunun bir taktiği falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 12 Nisan 2012; 16:40:09 >

Game Center ID:WestDickens
  • 1 haftaya alışır 1 aya usta olursun ilk oynayan herkesin başına geldi

Orijinalden alıntı: edwardweo

Arkadaslar yenı ps3 aldım. Gamepad ile oynarken cok zorlanıyorum. Kontrollere tam hakım olamadım. El alısınca geçer mı? Yoksa satın alabileceğim daha iyi gamepadler var mı?

şimdiden teşekkurler..

Özellikle BF3'te tam anlamıyla fiyaskoyum hedefi sabitlemeye çalışırken ölüyorum. Var mıdır bunun bir taktiği falan?

Dostum aynı olayı bende yasadım ozellıkle bf3 oynarken benı bı gorsen oturup aglarsın :) ilk zamanlar 1 e 10 giderdim alıstıkca sayı arttı arttı derken şimdi kendımı tanıyamıyorum :) Bide pc de bf3 oynayan arkadaslarım var tabi ki fps oyunları mouse klavye daha iyi oynanır ama ben gamepad ile oynarken bana nasıl hayran kalıyorlar nasıl :)
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 Move
    10 yıl önce açıldı
    Xbox
    4 yıl önce açıldı
    Xbox
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yıllarca PC'de oyun oynadım. Bende yeni PS3 aldım. 1 ay oluyor. Hevesle hemen BF3 aldım. Oyuna hiç başlamadan direkt multiye girdim. İlk skorlar : 1-15 - 3-15 - 2-20 Şuan için : 40-4 - 45-7 bu aralar, ve bunu hafta sonları oynayarak yaptım. hafta içi pek oynayamıyorum. tabi oyun moduna ve maplere göre değişir ama geneli budur. Demek istediğim 1 ay sonra alışırsın.
    ASUS PRIME Z370-A | INTEL Core i7-8700K 7/24 4000 MHZ 1.26v | Zotac GTX 1050 Ti OC EDITION GDDR5 4GB | G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3600Mhz C16 16GB (2x8GB) | NZXT S340 Elite BLACK+RED | NOCTUA NH-U12S
    MacBook Pro 2.3 GHz 256 GB SSD 8 GB Ram, iPhone 5s, PlayStation 4
    Steam, PSN, Battletag:LucasAuAn#2117, Origin, Skype: LucasAuAn, Discord: LucasAuAn#6496
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

ps3 kolu bence hiç iyi değil. x box controllerini kullandıktan sonra her elime aldığımda sövmeye başladım resmen. sony ps4'te daha ergonomik bir tasarıma gitmeli.

Sony her oyun için ideal bir gamepad yapmış değişmesi yersiz olur. Sadece yeni jenerasyon yani Arcade nedir bilmeyen kitle beğenmiyor. Yeni trend bu, bir dövüş oyunu yada futbol oyunu oynamak xbox da işkencedir.
    1 haftada normal düzeyde oynarsın(prof. olurmusun bilmem)

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BigbyWolf_ -- 14 Nisan 2012; 20:34:11 >
    War,war never changes...
  • quote:

Orijinalden alıntı: myresistance

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

ps3 kolu bence hiç iyi değil. x box controllerini kullandıktan sonra her elime aldığımda sövmeye başladım resmen. sony ps4'te daha ergonomik bir tasarıma gitmeli.

Sony her oyun için ideal bir gamepad yapmış değişmesi yersiz olur. Sadece yeni jenerasyon yani Arcade nedir bilmeyen kitle beğenmiyor. Yeni trend bu, bir dövüş oyunu yada futbol oyunu oynamak xbox da işkencedir.

katılmıyorum. sony'nin şimdiye kadar çıkardığı tüm oyun konsollarını kullandım. ps1'ın ilk çıktığı zamana göre hiçbir sözüm yok. o zaman gamepadi elime aldığımda inanılmaz rahat gelmişti. ancak teknoloji ilerledikçe sony gamepad düzenini değiştirmemekte ısrarcı oldu. ps2 zamanında sadece renk değişti, ps3 zamanında ise kablo ve biraz hafiflemesi haricinde düzen yine değişmedi.

buna karşılık x boxgamepadi inanılmaz ergonomik. ben fifa'yı x box gamepadinde çok daha rahat oynuyorum. özel hareketleri daha kolay yapıyorum. bana hiç işkence gibi gelmedi. street fighter ve mortal kombat türü oyunlarda daha rahat combo yapıyorum. fps türünde de durum aynı. asıl bu gamepedde oynadıktan sonra ps3 gamepadine dönmek işkence(x box sahibi değilim).

sony'i oldum olası sadece bir konsol olarak değil marka olarak beğenirim. zaten beğenmesem tüm konsollarını almazdım. ama biraz da beğenmediğimiz özelliklerini söyleme lüksümüz olsun. bir tarafta dünyanın gelmiş geçmiş en ergonomik gamepadlerinden biri var, diğer tarafta ise nesillerdir değişmeyen ve artık değişmesi gereken(bence) bir gamepad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 15 Nisan 2012; 1:48:28 >

• Zamanla alışılıyor, kısa süre sonra usta olunuyor ve en nihayetinde master degree ile klavyeden nefret eder duruma geliniyor. Tecrübe ile sabittir.
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• Power a pro alabilirsin.Xbox koluna benziyor.Ben kullanıyorum ve memnunum (özellikle BF3 te)
    &amp;amp;#33590;&amp;amp;#24198;&amp;amp;#20856;&amp;amp;#19968;&amp;amp;#26479;
    PSN:VibrantTR
  • Valla ben ilk defa 5-6 sene önce kücükken ps2 oynadım ve ilk oynadığım oyun Killzone du. İlk başka nişan almada isabette vb. çok zorlanırsın ama alıştın mı mesela oyunun sonlarına doğru önümde adam duramazdı :D Yani alışırsın.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.