Şimdi Ara

PS3 #FIFA13 ile ilgili bir sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fifa 13 oyununda şöyle bir sıkıntı mevcut. Oyun oynarken tuşlardan herhangi birine bastığımda çok az bir süre sonra algılıyor yani bıraz geç devreye giriyor ve bunun sebebini anlamış değilim. İnternette baya bir araştırdım fakat net bir şekilde çözüm üretemedim, kimisi hdmı kablosuyla alakalı demiş kimisi fps düşmesi normal ps3'te sıkıntı sende değil gibisinden konuşmuş , oynadığım telvizyon lg 50pm6800 ile sanyonun 32"lik bir lcd tvsi :)

Oyunu açmadan her zaman ekran ayarlarından 720p olarak çalıştırıyorum fakat hala cok azda olsa bi gecikme söz konusu tavsiyeleriniz lazım çok acil , yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim :)

• Sadece Fifa mı? Diğer oyunlarda da aynı sorun mevcut mu?
  • hocam sanyo lcd blur fılan gayet akıcı oynanıyo baya baya hemde ama bluru lg'de oynadığımda ondada barız gecikme vardı ama otomatik 1080p ayarladığı içinmiydi çözemedim, niçin böyle yaptığını anlamıyorumda iişin acıkcası bı yardın edın allasen :)
  • İnternet ile alakalı olmadığına emin misin peki?
  • Fifa serilerine alışkın değilseniz,bu gecikmeye alışmanız zaman alabilir lakin bu sene gerek ps3 kafelerde gerek benim evimde oynadığım arkadaşlarım hepsi aynı şeyi söyledi.Gerçekten de oyunda böyle bir şey mevcut.Şuta bastığınızda 0.1321312312 salise geç vuruyor.Önemsiz gibi gözükse de bir sürü gol kaçıyor bu yüzden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anaesthetica

hocam sanyo lcd blur fılan gayet akıcı oynanıyo baya baya hemde ama bluru lg'de oynadığımda ondada barız gecikme vardı ama otomatik 1080p ayarladığı içinmiydi çözemedim, niçin böyle yaptığını anlamıyorumda iişin acıkcası bı yardın edın allasen :)

Bende de LG var. TV yi Oyun moduna al sorun düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

İnternet ile alakalı olmadığına emin misin peki?

evet hocam net'le alakalı olmadığından eminim çünkü denerken özellikle ethernetten bağladım ps3'ü ki nette olduğunda bari anlayabılıyorum da :s

quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Fifa serilerine alışkın değilseniz,bu gecikmeye alışmanız zaman alabilir lakin bu sene gerek ps3 kafelerde gerek benim evimde oynadığım arkadaşlarım hepsi aynı şeyi söyledi.Gerçekten de oyunda böyle bir şey mevcut.Şuta bastığınızda 0.1321312312 salise geç vuruyor.Önemsiz gibi gözükse de bir sürü gol kaçıyor bu yüzden :)

valla hocam sorma ya pes'i bırakıp fıfa'ya geçtik bu seferde bu sıkıntı cıktı karşımıza, hem gol kacıyo hemde adamlar paket oluyoruz sonra :)

quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

Orijinalden alıntı: Anaesthetica

hocam sanyo lcd blur fılan gayet akıcı oynanıyo baya baya hemde ama bluru lg'de oynadığımda ondada barız gecikme vardı ama otomatik 1080p ayarladığı içinmiydi çözemedim, niçin böyle yaptığını anlamıyorumda iişin acıkcası bı yardın edın allasen :)

Bende de LG var. TV yi Oyun moduna al sorun düzelecektir.

oyun moduna aldığımda biraz faydası oldu o konuda hem fikirim sizde belki de en uygun optimizasyon o zaman gerçekleşti ama genede sanki biraz daha hızlandırabılırım dıye düşünüyordum fakat artık umutsuzum hoca :) son çare sağlam bi kafede oyunu farklı makınalarda denemek olcak ilginç ama başka çarem yok :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blurda zaten farketmezsin Blur ve diğer yarış oyunlarında aynı sorun bendede var oyun moduna aldım biraz düzeldi
    Bu TV Lag olayını hiç bilmiyordum vallahi şimdi pişman oldum bende LG kullanıyorum
  • pişmaanlık değilde çözebilmiş değilim usta ya bı update ile ayar ceksınler su oyuna bı zahmet :) tv ile pek alakalı değil aslında oyunda problem oyun moduna aldım dun gece 4 saat oynadık alıştıkca hıssetmıyo gıbı oluyo ınsan onuda öğrendim işin açıkcası
  • ps3 fıfa13 online oyunda turnuva var mı varsa nasıl katılabiliriz açıklar mısınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.