Şimdi Ara

Ps3'te aynı anda iki hesap kullanma hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Benim 500gb superslim ps3'üm var türkiye hesabım var kullanıyorum acaba yanında ayrıyetten bi tane daha amerika hesabı açsam o hesaptan bir oyun alsam diğer hesapta oynayabilir miyim ? kupa vs. konusunda diğer hesaptan almış olmama rağmen tr hesabıma oynayabiliyorsam eğer oynadığımda o hesabıma gelir mi kupalar yani trophy ler. Birde ben mesela Amerika ps store'dan Crysis 3 aldım indirdim tr hesabımdan giriyorum tr dil seçeneği çıkar mı türkçe olur mu veya god of war ascension amerika hesabından alıp tr hesabında açtığımda Türkçe dublaj olur mu ? Birde aynı ps3'te iki hesap konusunu biraz aydınlatabilirseniz çok sevinirim aynı ps3'te iki hesap kullanmak için kardeşlik vs. mi gerekiyor oyunları iki hesaptanda indirebilmek için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcProf. -- 21 Temmuz 2014; 18:36:08 >

• Farklı iki hesabımdan gta 4 ü bitirdim biri sırf şifresiz bitirp trophy kazanmak içindi ikisinde de trophy kazandım ama ikisi türkiye de olabilir yada birisi ingiltereydi
  • ps ye 24 müydü 26 mıydı hatırlamıyorum 20 küsürlü biseydi hesap tanımlaya biliyorsun o sorun değil. (ben 3 bölgeninde hesabı tanımlı, tr - us - jp)

us hesaptan aldıgın bi oyunu diğer hesaplar da oynayabilirsin burda da sıkıntı yok.

bi hesaptan aldıgın bir oyunu başka bir hesaptan indiremezsin o mantıgı nasıl kurdun, yok öyle bişe, adı üstüde farklı hesaplar. (Aynı ps3 kurulu diye düşündüysen, sistem sizi aynı ps3 ortak kullanan farklı kişiler olarak görür.)

Alacagın oyun türkçe versiyonu varsa bunu bir tek tr store dan indirebilirsin, us psn ucuz diye oradan alırsan onun içinden tr dil dosyaları cıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

ps ye 24 müydü 26 mıydı hatırlamıyorum 20 küsürlü biseydi hesap tanımlaya biliyorsun o sorun değil. (ben 3 bölgeninde hesabı tanımlı, tr - us - jp)

us hesaptan aldıgın bi oyunu diğer hesaplar da oynayabilirsin burda da sıkıntı yok.

bi hesaptan aldıgın bir oyunu başka bir hesaptan indiremezsin o mantıgı nasıl kurdun, yok öyle bişe, adı üstüde farklı hesaplar. (Aynı ps3 kurulu diye düşündüysen, sistem sizi aynı ps3 ortak kullanan farklı kişiler olarak görür.)

Alacagın oyun türkçe versiyonu varsa bunu bir tek tr store dan indirebilirsin, us psn ucuz diye oradan alırsan onun içinden tr dil dosyaları cıkmaz.

çok sağolun hocam indirme işini kusra bakma kafam karışmış işte oruç :D Peki us hesabından alıp indirdiğim oyunu tr hesabımda oynarken tr hesabıma gelir mi trophyler ?

• kupalar gelir niye gelmesin,

o kupalar geliyoda ne işe yarıyacak onu merak ediyorum,

boş sadece egomuzu tatmin etmek için kupa veriyolarsa bize, vermeselerde olur. Bak ben cok iyi oyun oyniyorum diye ilan etmek kötü bişe bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.